Lumisota oli niin jännittävää pienenä, muistatteko? Tärkein sääntö lumisodassa oli, että kasvoihin ei saanut heittää, mutta aika monet lumipesut tuli otettua vastaan, ehkä muutamat annettuakin. Jos nyt joku edes yrittäisikään pestä naamani lumella, niin veikkaan, että huumori ei ihan riittäisi :D

lasten talvivaatteet 0papu tupsupipolasten talvivaatteet 2

Meidän lapsien mielestä lumisota on tietenkin todella hauskaa ja kuulemma samat säännöt on eskarissakin, mitä silloin aikoinaan. Oli kieltämättä hauska katsella kikattavia muksuja, mutta ehkä vähemmän kiva juttu oli, kun nuo kaksi lumista tyyppiä kömpivät autoon. Matkamme jatkui nimittäin siitä suoraan eteenpäin ja tietenkin kaikki kamppeet olivat läpimärkiä.

lasten talvivaatteet 3musta mini rodini takkiRebekka
Pipo – *Papu
Käsineet – Kivat
Huivi – Weekday
Takki – Zara
Housut – H&M
Kengät – Melania

Samuel
Pipo – *Papu
Käsineet – Bogi
Takki – Mini Rodini
Housut – Mango
Kengät – Melania

*saatu blogin kautta 2016

lasten talvivaatteet 5Molemmat lapset rakastavat tuota mun huivia. Siitä käydään oikein kisaa, että kumpi saa ottaa äidin huivin. Se kuulemma on niin ihanan pehmeä ja tuoksuu mun hajuvedeltä, voi toisia :”)
lasten talvivaatteet 6lasten talvivaatteet 7”… ja nyt sitten kuules pikkumies!”

vapriikki tampereMatkamme tosiaan jatkui lumisodan jälkeen suoraan Vapriikkiin, siitä reissusta lisää vielä huomenna :)

-Maj

2 Comments

  1. Inkkari 10.1.2017

    S-miehellä taitaa olla metkut mielessä toisiks viimeisessä kuvassa:)

    Vastaa
  2. Maj 11.1.2017

    Todellakin, sillä meinaa aina olla :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *