Eilen oli ihan järkyttävä viima, vaikka pakkasta ei juurikaan ollut niin kylmyys porautui tuulen mukana luihin ja ytimiin. En ole sairastellut syksyn tai talven aikana ollenkaan, mikä on sinänsä pieni ihme, sillä kaikki ihmiset ympärilläni ovat vuoron perään köhineet ja kuumeilleet. Hytisin hetken aikaa pelkässä neuleessa pihalla näitä kuvia otettaessa, toivottavasti hyvä tuuri jatkuu edelleen, enkä tule kipeäksi.

putiikkirannalla4Tässä postauksessakin vilahtanut Samsoe & Samsoen neulemekko myytiin heti alkutalvesta loppuun ja tietääkseni moni jäi haikelemaan sen perään? Ehkä näissä kuvissa päälläni olevasta neuleesta voisi löytyä sille korvaaja? Harmaa uutukaiseni on Putiikki Rannalla -myymälöiden oman PURA-merkin mallistosta. Neule tuntuu tosi laadukkaalta, se on 100% villaa ja nämä PURA-tuotteet valmistetetaan täällä Tampereella sekä lähikunnissa.

putiikkirannalla3
Neule – Pura *saatu
Laukku – LV
Farkut – Bull and Bear
Tennarit – Nike

putiikkirannalla2Rakastan väljiä neuleita, tähän on ihana kietoutua ja hihoissakin on kunnolla mittaa. Normaalisti käytän kokoa S, mutta tällä kertaa valitsin M-koon, koska halusin neuleen olevan kunnolla reilun kokoinen. Samaa neuletta löytyy myös beigenä ja harmaana.
putiikkirannalla1Kuvat/Riikka Kuusisto

Ihan ei riittänyt pelkkä villaneule pitämään kylmyyttä loitolla, mutta takin kun heitti tuohon päälle, niin tarkeni loistavasti :) Mitä tykkäätte neuleesta?

-Maj

7 Comments

 1. Tiina 12.1.2017

  Vitsit. Minä olen yrittänyt metsästää hyvää neulemekkoa nyt koko talven, ja juuri eilen oli sovituksessa kotona yksi. Oli aivan ihana, villaa ja kashmiria. Oli vaan harmittavasti vähän liian lyhyt. En halusisi sellaista jonka kanssa on pakko pitää farkkuja… Mikä malli tuo tarkalleen on? En ole ihan varma vaikka koitin sivua katsella. Tuo voisi olla sellainen mitä voisi kokeilla….

  Vastaa
  • Maj 12.1.2017

   Moikka Tiina :) Täältä löytyy malli, joka on mulla näissä kuvissa päällä -> http://www.putiikkirannalla.fi/product/2748/pura–warm-long-knit-beige

   Varmaan vähän riippu kropan mallista (selän pituudesta) ja mieltymyksistä, että voiko neuletta käyttää sukkisten kanssa? Mulla tämä, kuten se Samsoe & Samsoenkin neule menee sukkiksillakin ja oon 168 cm pitkä :)

   Vastaa
 2. M 12.1.2017

  Ihana neule, harmi ku oon niin pihi etten koskaan raaski ostaa noin kalliita neuleita. :/ Oih, onnekas kun ei oo ollu flunssia sulla. Itellähän menossa jo kolmas flunssa, tällä kertaa pukkas kuumeenki, vaa jospa ois sitten mun sairastelut tässä kun tää menee ohi. :)

  Vastaa
  • Maj 12.1.2017

   Moikka M! Mä ymmärrän kyllä sua, mutta toisaalta laadukas neule myös kestää vuodesta toiseen – ja siinä mielessä se ei tulekaan niin kalliiksi. Ja mulla on pari sanaa sanottavana flunssasta vielä, mutta säästän tilitykseni huomisen postuakseen :D

   Vastaa
 3. Enni 12.1.2017

  Nyt se tuuli on täällä Siilinjärvellä 😀 hyrrrr!

  Vastaa
  • Maj 12.1.2017

   Yök, eikä se täältäkään oo mihinkään lähtenyt. Yöllä tuntui siltä, että koko katto lähtee irti :/

   Vastaa
 4. Mari 12.1.2017

  Ooh ja voih kun joskus olisi siinä elämäntilanteessa, että voisi ostaa itselleen jotain, joka maksaa yli sata euroa!
  Kun viisi lasta niin menee heidän vaatteet omien edelle,
  Toivoisinkin vinkkejä kohtuuhintaista laatuvaatteiata -jos niitä edes löytyy.
  Kiitos blogistasi, luen turinointiasi mielelläni:)
  -Mari-

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *