No huh, blogi on vihdoinkin taas auki, pahoittelut parin päivän katkosta. Teitä on ollut siellä paljon ja sivusto ei kestänyt liikennettä, siksi se kaatui hetkellisesti. Positiivinen ongelma sinänsä, mutta mun tuurilla tietysti tämä tapahtui perjantai-iltana, juuri asiakaspalvelun mentyä kiinni. No,  nyt toivottavasti toimii moitteettomasti.

Tuntuu, että viime perjantaista on ihan älyttömän pitkä aika – ja viikonloppu vaan hävisi jonnekin. Nämä asukuvat mun piti postailla jo lauantaina, mutta sattuneesta syystä ne tuleekin vasta nyt. Ostin metsänvihreän neuleen viime syksynä, se erottuu kaikista muista omistamistani neuleista istuvuutensa ja värinsä takia. Rakastan ylisuuria yläosia, mutta tässäkin tapauksessa vaihtelu virkistää.

lumisade1
lumisade2lumisade4
lumisade5Paita & Housut/Samsoe & Samsoe, korvakorut/H&M ja kengät/Amy

lumisade7
lumisade8
lumisade9Kuvat: Riikka Kuusisto

Oletteko jo kuulleet, että Samsoe & Samsoe on avaamassa myymälän Helsinkiin? Suomeen on rantautumassa myös toinen lempparibrändini, nimittäin &Other Stories -myymälän avajaisiin on enää pari viikkoa, jee!  Vitsit, miten mahtava juttu, en ole varmastikaan ainoa joka ilahtuu näistä uutisista.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *