Tarkoituksenani oli tänään kirjoitella ihan muusta aiheesta, mutta jos kerronkin ihan vain tämän päivän kuulumisiamme muutaman kuvan kera?

Meillä oli varattu koko perheelle rokotusajat aamulle ja ajattelin sen jälkeen viedä lapset eskariin ja päiväkotiin, mutta sitten tultiinkiin vain kotiin loppupäiväksi. Otettiin lasten kanssa A- ja B-hepatiitti rokotteet, Miikalta löytyikin jo A, joten hän täydentää sitä vain B:llä. Meinasin lentää pepulleni, kun tajusin rokotteiden maksavan meiltä yhteensä yli 600 euroa! No, onneksi ne antavat suojan loppuelämäksi – en tajua mitä olen miettinyt, kun en ole itseäni aikaisemmin rokottanut?

Ajattelin tekeväni  kotosalla töitä ja laittavani siinä sivussa meille lounasta, lasten leikkiessä keskenään. Niin, siis ajattelin. Juuri niinhän se aina meneekin, aivan yhtä ihanan seesteisesti kuin mielikuvissa. Pastat kiehuivat yli kattilasta ja kahdella vikkeläjalkaisella oli  kauhea ralli ympäri taloa meneillään, kun itse jumitin puhelimessa ja Teppo-parka parhaansa mukaan väisteli, ettei olisi jäänyt jalkoihin.

peruspäivä1
peruspäivä3

Samuel tyytyväisenä sovittelemassa Vimman uutuuksia, teemme merkin kanssa  Instagram-yhteistyötä ja sen tiimoilta saimme paketin ihania uusia vaatteita. Rebekalla ei aikaisemmin olekaan ollut Vimman legendaarisia lettileggareita, mutta nyt saadaan testailla niitäkin. Tykkäsin kaikista eniten Samuelin collegebomberista ja Reben mustepiste-kuosisesta mekosta.

peruspäivä2

Oli meillä silti lystiäkin, tietenkin! Pinnani on huomattavasti pidempi, kun en handlaa tätä kaaosta joka päivä. Töille on oma aikansa ja samoin lapsille, niin on hyvä. Samuel ja Rebekka ovat jo sen verran isoja, että en voisi oikein kuvitella heitä kotiin enää, kavereiden seura on molemmille tosi tärkeää.

peruspäivä4
peruspäivä5
Urhoollisesti muina naisina siinä niin, vaikka vähän rokoteltiin. Jätän nyt kertomatta, että hän piiloutui tuolin alle rokotuskeskuksella ;D Yläkerrassa oli käynnissä yhtäaikaa majanrakennus sekä korupaja.

peruspäivä6peruspäivä7
peruspäivä8
peruspäivä9

Kuten kuvista huomaa, välillä vähän mökötellään ja sitten taas yhteinen sävel löytyy, taitaa olla sisarusten perusmeininkiä? Erotuomarin pillille olisi käyttöä toisinaan. Sain  ainakin hyvää liikuntaa ylösalas portaita ravatessani. Illalla uhmattiin pakkasta Tepon, Viivin ja Boris-koiran kanssa ja heitettiin tunnin lenkki, teki muuten niin hyvää!

Hei, onko siellä ruutujen takana  yhtään Vimma-fania? Entä ”erotuomareita”? Huomenna selvittelen välejä korkeintaan ehkä illalla, sillä palataan taas tavalliseen arkirytmiin.

-Maj

1 Comment

  1. Sn 15.2.2017

    Rakastan tuota lettikuosia, harmi vaan etten koskaan ehdi mistään löytämään itselleni niitä sinisiä lettileggareita, buu!

    Asiasta kukkaruukkuun. Tuo kuva missä Samuel istuu peilin edessä lattialla, niin hänen jalkojensa asento on epäedullinen ajatellen hänen kehitystään lantion alueella, kasvava poika kun vielä on. Tuntuu hassulta että näinkin ”pienellä” asialla kuin lapsena lattialla istumisella on merkitystä, mutta sillä on. Itse olen lapsena myös istunut paljon silloin 80/90-luvulla tuossa asennossa ja tällä hetkellä omaan todella suuret ongelmat varsinkin oikean puolen lonkassani. (alentunut liikkuvuus, kivut ym.) Innolla odotan omaa vanhuuttani jos näin 3-kymppisenä on näin paljon ongelmia :D

    En nyt tarkoita todellakaan sitä, että jos hän nyt kerran sattui tuossa asennossa olemaan niin PUM! maailma tippuu niskaan. Tämä ei ole kritiikki (tuntuu vain aina jos joku jotain sanoo niin bloggaaja kokee sen kritiikkinä..) vaan satuin vain huomaamaan kuvia ja lettikangasta ihastellessani. Jos nyt asento sattuu olemaan yleinen niin ohjaa vain jalat eri asentoon :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *