*Kaupallinen yhteistyö, Nivea & Asennemedia

Ihan tässä muutaman viikon sisään useampi ystäväni on kauhistellut omaa ihoaan, etenkin kalpeutta ja elottomuutta. Pitäisi kuulemma skarpata ihonhoidon suhteen, mutta miten ihmeessä? Veikkaan ystävieni päivittelyjen yksinkertaisesti johtuvan lisääntyneestä valon määrästä, sillä kirkkaan, aurinkoisen kevätpäivän valo on lumoavan kaunista – ja toisaalta se osaa olla myös todella armoton. Siinä missä auringonsäteet osoittavat kotiemme jokaisen tahran, likaiset ikkunat ja pienimmätkin pölyhiukkaset, niin se myös paljastaa monta kuukautta turvalliseen hämärään tuudittautuneet kasvomme.

Ihonhoidossa on tietenkin tärkeää noudattaa rutiineita. Varmistaa, että kaapista löytyy juuri omalle ihotyypille sopivat tuotteet ja ainakin huolehtia peruspuhdistuksesta sekä kosteutuksesta. Kuorinnat ja naamiot ovat itselleni yleensä viikottaisia pieniä hemmotteluhetkiä, joista kylläkin luistan helposti kiireisenä tai väsyneenä – vaikka päinvastoinhan sen tulisi olla. Keväällä kannattaa myös muistaa huolehtia kasvoille suojakertoimet, sillä aurinko saattaa tehdä nopeastikin tepposet.

nivea1

Nivea ei merkkinä paljoa esittelyitä kaipaa, ainakin klassikkotuotteet taitavat olla jossain määrin kaikille tuttuja? Nivean tuotteet ovat helposti kaikkien saatavilla ja ne ovat myös hinta-laatusuhteeltaan huippuja. Koska Nivealla on kuitenkin todella laaja valikoima tuotteita, niin saattaa olla, että sieltä on jäänyt muutamia helmiä bongaamatta, ehkä?

Nivean kuivalle iholle tarkoitetuilla puhdistustuotteilla on loistava hinta-laatusuhde ja ne ovat toimivia. Hellävarainen puhdistusemulsio levittyy kasvoille helposti sormenpäillä hieroen tai vanulappuja käyttäen. Putsarin voi poistaa kasvoilta vanulapuilla tai vedellä pesten. Huolellinen ihonpuhdistus on tärkeää, vaikka et käyttäisikään meikkiä, sillä kasvoille kertyy silti päivän mittaan mm. pölyä, liikenteen saasteita sekä ihon omia kuona-aineita eli ihan sitä itseään, hikeä!

nivea3

Kuulutko niihin, jotka pitävät kasvoveden käyttöä ihan turhana? Vaikka varsinainen putsari irrottaa meikin ja lian kasvoilta, niin aika usein ainakin hiusrajaan ja kaulalle jää rippeitä meikkivoiteesta. Kun käyn kasvot läpi kasvovedellä kosteutetulla vanulapulla, voin sitä katsoessani heti huomata, että kasvovesi ei todellakaan ollut turha. Lappuun jää kuitenkin aina vähän jotain likaa. Sitäpaitsi, kasvovesi pehmittää ihoa ja edesauttaa voiteiden imeytymistä.

Nivea Daily Essentials Soothing Toner -kasvovesi kosteuttaa ihoa ja kuten jo sanoinkin, edesauttaa päivä- tai yövoiteen imeytymistä. Tehokkaimmatkaan seerumit tai voiteet eivät yksinkertaisesti toimi epäpuhtaalla iholla. Täältä pääset tarkastelemaan Nivean laajaa kasvovesien valikoimaa. Hinnasta vielä sen verran, että jos kasvoveden käyttö on unohtunut, niin testaaminen ei tee isoa lovea kukkaroon, sillä tämän käyttämäni kasvoveden hinta pyörii viiden euron hujakoilla.

nivea4

Nivealta on hiljattain ilmestynyt uusi tuotesarja Nivea Cellular Perfect Skin, jonka tuotteiden hoitotavoitteena on varmasti kaikkien meidän himoitsema tasaisen kaunis ja heleä iho. Cellular Perfect Skin – sarjan aktiiviainesosana on Lumicinol, joka imeytyessään tasapainottaa ihosoluissa tapahtuvaa ylimääräisen tumman pigmentin muodostumista. Keväällä ensimmäiset voimakkaat auringonsäteet saattavat aiheuttaa tätä tummaa pigmenttiä eli maksaläiskiä.

nivea5
nivea6

Perfect Skin –päivävoiteesta löytyy aurinkosuojakerroin 15 sekä kevyt, tasoittava pigmentti. Päivävoide heleyttää ja kaunistaa ihoa, joten jos kaipaat vain kevyttä meikkiä, niin et välttämättä tarvitse erillistä meikkivoidetta tämän lisäksi. Ensin voide näyttää aavistuksen harmaalta, mutta pian se mukautuu ihon oman väriin luonnollisen nätisti ja saa ihon hehkumaan kevyesti. Plussaa myös näppärästä pumppupullosta.

nivea7nivea8

Sarjan silmänympärysvoide on kiireiselle kätevä vaihtoehto; yksi tuote riittää hoitamaan silmänympärysihoa sekä antamaan samalla kevyen valokynäefektin. Itse tykkään taputella tuotteen käden kautta etenkin tummille silmänalusille – ja tarvittaessa vielä pariin kertaankin. Tiedän heti muutaman ystäväni (äitejä hekin), jotka varmasti innostuvat tästä tuotteesta!

nivea9nivea11

Kolmas NIVEA Cellular Perfect Skin – sarjan tuote on Lumicinolia ja magnoliauutetta sisältävä yöseerumi. Yöseerumin voi levitellä dekolteelle asti – ja sen päällä voi käyttää halutessaan ihan normaalisti vielä yövoidetta.

nivea10 nivea13

En varmasti voi liikaa painottaa auringolta suojautumista. Kannattaa ihan oikeasti muistaa ne suojakertoimet, päivävoiteen sisältämät kertoimet eivät välttämättä riitä, etenkin jos olet lähdössä keväthangille hiihtelemään tai muuten vain ihmettelemään. Nivealta löytyy juuri sopivan kokoinen, pienehkö puteli, kosteuttavaa aurinkorasvaa anti-age vaikutuksella ja 30 suojakertoimella varusteltuna.

Muistan aina yhden ulkona vietetyn aamupäivän, tein muina naisina lumitöitä, eikä sitten mielessänikään käväissyt auringon voivan olla niin voimakas siihen aikaan vuodesta. Lumitöiden lopputuloksena oli voimakkaasti punoittavat rajat aurinkolaseista johtuvalla panda-lookilla höystettynä. Nenäni oli kosketusarka, samoin hiusraja.

nivea12

Nivealla on juuri nyt meneillään keräilykampanja; jos ostat vähintään viisi Nivea-tuotetta, saat kiitokseksi valita yhden tuotteen kaupanpäälle tuotevalikoimasta, johon kuuluu Nivean suosituimmat tuotteet. Valitsemasi lahjatuote toimitetaan postitse kotiin.

Jos pitäisi nimetä vain yksi tämän kampanjan suosikkituote, niin liputtaisin kyllä Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoiteen puolesta, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Olettekohan jo ehtineet testaamaan sitä tai näitä muita uutukaisia?

-Maj

7 Comments

 1. Rena 26.2.2017

  I believe in the use of toners!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Anne 26.2.2017

  Jaahas, täällä on juuri tällainen kosmetiikka-aiheinen postaus. Tulin nimittäin juuri kertomaan, että omassa blogissani olisi sinulle kosmetiikkahaaste. Nappaa se jos siltä tuntuu :)

  Ne tennarit oli muuten huiput jalassa!

  Vastaa
  • Maj 27.2.2017

   Helou, helou! No vitsit, ne on kyllä huiput kengät, omani ovat vaan perusteellisen puhdistuksen tarpeessa, ääks. Menen tästä heti seuraavaksi kurkkaamaan haasteen, huippua, kun laitoit viestiä!

   Vastaa
 3. Sini 27.2.2017

  Täytyy kyllä seuraavalla kauppareissulla napata tuo päivävoide ostoskärryyn. Sisältääkö sekin Lumicinolia vai onko sitä vain tuossa sarjan seerumissa? Kiitti hyvistä vinkeistä! 😊

  Vastaa
  • Maj 27.2.2017

   Moi Sini! Jep, kaikki kolme NIVEA Cellular Perfect Skin – sarjan tuotetta eli päivävoide, silmänympärysvoide ja yöseerumi sisältävät Lumicinolia.

   Täältä pääset lukemaan jokaisesta tuotteesta vielä erikseen lisää infoa -> http://www.nivea.fi/products/Face-Care/cellular-radiance ja ihana, kun kommentoit <3 <3

   Vastaa
 4. Sara. 27.2.2017

  Mun iho riehaantui nyt viime syksynä ja talvena kiitos rakkaan luonnonkormetiikan ja nappasin joku aika sitten hetken mielijohteesta tuota Nivean sensitive-putsaria ja misellivettä ja ne on kyllä auttaneet hurjasti! Ja hinta todellakin oli plussaa. Oliko sulla mitään postaista niistä Everyday minerals-meikkipohjista, kun nuo muut luonnonkosmetiikka meikkivoiteet on mulle nykyään vissiin ihan poissuljettuja vaihtoehtoja.

  Vastaa
  • Maj 27.2.2017

   Moi! Voi ei, ikävä kuulla. Itseasiassa oon kuullut monelta tyypiltä tuota samaa, miten harmillista. Täältä löytyy Everyday Mineralsista juttua -> http://magicpoks.fi/2015/10/everyday-minerals/ – aika pintaraapaisu vaan, mutta kuitenkin. Olisitko halunnut tietää jotain erityistä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *