Käväisin yhden yön reissulla Helsingissä, lyhyessä ajassa ehdin nähdä niin monta ystävää sekä repsahtaa säästökuurilta. Olin samalla työkeikalla ja sen jälkeen vietin kivan lounashetken Sandrossa näiden yksien ihanien kanssa.

Kampin ylimmästä kerroksesta löytyvä ravintoloiden keskittymä eli Kortteli oli kyllä niin kaivattu juttu, mahtavaa kun saman katon alta löytyy monta hyvää ruokapaikkaa. Ainoa miinus Korttelissa on, että se on vähän liian suosittu – ainakin lounasaikaan ja viikonloppuna on porukkaa ollut tungokseksi asti. Kannattaa varata siis pöytä raflaan, etenkin jos suunnitelmissa on lähteä syömään lauantai-iltana. Useimmiten kuljen Helsinkiin bussilla, joka lähtee Kampin alakerrasta, joten Korttelissa on jo tullut ja tulee vielä varmasti vietettyä tovi jos toinenkin.

Otherstories4Otherstories1

Se säästökuuri, no niinpä niin. Olin heikko heti kuukauden ekana päivänä ja ostin uudet lenkkarit ja öhöm, pari pikkujuttua & Other Storiesin avajaisista. Miten naurettavaa, ehdin teillekin jo kertoa säästölinjastani. Onneksi herkkulakko sentään sujui paremmin. Uutuuttaan kiiltävä myymälä on todella kaunis, siellä on rekit täynnä kivoja juttuja ja mieletön valikoima kenkiä, laukkuja, ja koruja.

Ei siis kannata suunnata & Other Storiesille, jos olet säästölinjalla tai käy niin kuin minulle. Tiedän Idan kiusaavan ja muistuttavan mua tästä vuoden, ehkä kaksikin. No, mutta kun… Addut olivat niin vastustamattomat, en ollut ainoa langennut. Arttu ja Sannikin taitavat omistaa nyt samanlaiset. Sitäpaitsi ainahan voi myydä yhdet vanhat kengät pois ja aloittaa jälleen uudelleen ostolakon. Eikös laihduttajillekin sanota, että ei kannata piitata repsahduksista, murehtiminen on turhaa, joten parempi vain jatkaa eteenpäin porskuttamista.


Otherstories3Otherstories6Kiitos kuvista Jarno, vaikka eivät nämä taida suosikkiräpsyjäsi ollakaan ;)

Mulla on enenemissä määrin työjuttuja Helsingin suunnassa – ja iso osa mun ystävistä asustelee pääkaupunkiseudulla. Meitä onkin monet kerrat houkuteltu muuttamaan sinnepäin, mutta ei, kyllä meidän paikka on täällä Tampereella. Onneksi kaksi tuntia sujahtaa bussilla tosi nopeasti ja olen oppinut tässä vuoden aikana käyttämään senkin ajan hyödykseni.

Parin viikon päästä nähdään taas tyypit, kun porhallan seuraavan kerran mestoille – se on muuten ystävänpäivä silloin <3

Ja te lukijat, mukavaa viikonloppua harmaasta säästä huolimatta! Meidän viikonloppu kuluu yhdessä ystävien kanssa, sekä myös perheen parissa.

-Maj

 

2 Comments

  1. Talvi 4.2.2017

    Mitkä Adidakset nuo ovat?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *