Meidän lasten vaatekaapeista löytyy monenmerkkisiä vaatteita laidasta laitaan, en ole koskaan tehnyt vaatehankintoja pelkän merkin takia. Tässäkin Samuelin asussa on sulassa sovussa Prismasta ostettu takki, Vimman coolein bomber-pusakka ja reissusta muutamalla eurolla hankitut aurinkolasit.

Jos jotain suosin, niin mieluiten kotimaista. Olen superiloinen, että esim. Vimma, Gugguu, Papu ja Mainio ym. ovat kuumaa kamaa. Näiden merkkien mallistojen vaatteet ovat hyvännäköisiä, eikä eettisyydestä, ekologisuudesta tai laadusta silti tingitä.

cooler1cooler2

Kun ostaa suomalaisilta merkeiltä, niin tukee myös kotimaista yrittäjyyttä sekä suunnittelua. Vaikka kaikkia vaatteita ei valmistetakaan Suomessa, niin yritysten toiminta on läpinäkyvää ja eettistä. Vaatteiden hinnat on näillä merkeillä toki korkeammat kuin vaikka halpisketjujen vaatteilla, mutta toistaalta; laadukkaalla vaatteella on pidempi elinkaari ja se kestää useilla käyttäjillä, myös käytetyillä laatuvaatteilla on hyvä jälleenmyyntiarvo. Reklamaatiot hoidetaan hyvin ja palautteen antaminen on helppoa, itse olean ainakin saanut kotimaisilta merkeiltä todella hyvää asiakaspalvelua aina.

cooler3

Aurinkolasit – tuliainen Kreikasta
Paita – Vimma*
(*saatu instagram-yhteistyönä)
Takki – Prisma
Housut – Lindex
Kengät – Zara

cooler4I C E COLD!

-Maj

2 Comments

  1. Rena 19.2.2017

    Yes, she is really cool!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *