Vannoitteko tekin eilen illalla päätä tyynyyn painaessanne uudesta viikosta tulevan vähintäänkin sporttinen ja herkuton? Ja muutenkin kaikin puolin mahtava ja energinen viikko?

Olin niin asennoitunut kunnon tsemppiviikkoon , kunnes aamulla kurkkasin sälekaihtimien välistä ja suorastaan tunsin kuinka masentava harmaus läimähti naamalleni. Hetkeä myöhemmin sorruin syömään aamukahvilla Sirkus Aakkosia ja vähän suklaatakin. Ajatuksen lounastauon lenkistä kuoppasin siinä samalla, ei taida onnistua tänään. Olkapäässäni muistuttelee yhä edellisestä pääkallokelien juoksulenkeistä mojova mustelma.

Yrittäjänä saatan tehdä töitä sunnuntaisin ihan samaan tapaan, kuin arkenakin, eikä maanantai periaatteessa ole siksi mitenkään raskaampi päivä. Yleinen tunnelma vaan on jotenkin erilainen. Pitäisköhän asettaa lempeämmät tavoitteet itselleen?

lakrids1

Fiilistelin jopa Googlen ”monday quotes” tarjontaa ja naurahdin ääneen, kun ei nyt lähde sitten yhtään! Sanokaa nyt joku, että siellä ollaan samoilla fiiliksillä? Olen pahoillani, että olen tänään maailman epäinspiroivin bloggaaja, kuten huomaatte. Pikemminkin kaipaisin tsemppiä omaan tekemiseeni joltain toiselta – ehkä juuri sinulla on ollut huippu päivä ja voit valaa vähän muhunkin tsemppiä ja unohdetaankin se vertaistuki?
lakrids2
lakrids3Odotan jo näiden pienten karkkivarkaiden saapumista kotiin, tänään tehdään vaan pakolliset jutut ja ollaan yhdessä.

Veikkaan, että tuolla vesisateella ja harmaudellakin on vaikutuksensa mielialaan, ollaanhan tässä jo pinnistelty niin kauan. Kevät saisi jo tulla!

Lyhyesti: ei näin.

-Maj

10 Comments

 1. Inkkari 20.2.2017

  Nahkeasti lähti täälläkin aamu käyntiin, onneksi hieman piristystä havaittavissa.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2017

   Kyllä se siitä – ja kyllä se tästäkin, kuten aina ennenkin. <3

   Vastaa
 2. Mona 20.2.2017

  Sirkus Aakkosia!!!!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭
  Onneksi oon huomenna taas Suomessa. Lähtee muuten heti lentokentän Alepasta Sirkus aakkoset mukaan. :D

  Vastaa
  • Maj 21.2.2017

   Haha, ne on parhaita :P Jopa Ida on sortunut meillä niihin, vaikka se ei ikinä syö karkkia :D

   Vastaa
 3. j 20.2.2017

  Täällä mennään kans ihan maanantaimoodilla, vaikka kovasti yritän vältellä maanantaimasistelua. Pannukakkuöverit ja päikkärit check, treenit ja opiskelu jätetty ajatuksen tasolle. Jos sitä huomenna oltas vähän paremmilla (ja tehokkaammilla) fiiliksillä:)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2017

   toiselle on niin helppo sanoa, että tuo on ihan sallittua ja tosi ok välillä. Mua niin alkaa turhauttaa, jos en saa mitään fiksua aikaiseksi, etenkin jos tekemistä olisi. Fiksu ystäväni tänään totesi, ettei tekeminen tekemällä vaan lopu – ja tottahan sekin on <3

   Vastaa
 4. johanna 21.2.2017

  Herää aikaisemmin. Pimeällä ei niin näe onko harmaata vai ei 😊

  Vastaa
 5. Noorq 22.2.2017

  Meillä oli koko kaveri porukalla kaikilla huono maanantai ja lopulta vaan läheteltiin toisillemme yhteisössä mitä tyhmempiä vihaan maanantaita kuvia:D hauskaa ja mieli kohosi:)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2017

   Parasta, ihan vaan parasta <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *