Himoitsen hehkuttamani pinkin lisäksi vaatekaappiini vihreää ja beigeä, jos villiksi heittäytyisin, niin ehkä myös ripaus vaaleaa violettia olisi tervetullut lisä. Mulla on ainakin jo niin kevättä rinnassa, kaikki omistamani talvitakit ja kengät on niin nähty, enkä jaksaisi enää yhtään innostua niistä, mutta eipä se auta, ensi viikoksi on luvattu vielä enemmän miinusasteita. Nilkat on siis pakko piilottaa – ja itseasiassa, jos rehellisiä ollaan, niin tänäänkin hipsin vaihtamaan lämmittävämpää alaosaa kuvien napsimisen jälkeen.

samsoe & samsoe villakangastakki
adidas boost tummanvihreä
beige3
Takki – Samsoe & Samsoe
Neule – Selected Femme
Paita – H&M
Farkut  – Mango
Tennarit – adidas

beige4
& other storien adidas
beige7

Säästän teidät yleensä puhelinselfieiltä, mutta halusin mukaan myös yhden kuvan meikistä, kun sellaista ei muistettu kameralla ottaa. Innostuin tarttumaan huultenrajauskynään, nuden sävyiseen sellaiseen. Koko meikistä tuli aika lämpimän sävyinen, ruskeaa luomiväriäkin – voisinkin testailla myös ruskeita rajauksia ainaisten mustien sijaan, meikistä tulisi varmasti himpun verran pehmeämpi. Vitsit, että meikkijuttuja olisi kiva tehdä enemmänkin, mutta se tuntuu aina yhtä haasteelliselta.

beige8

Jostain syystä tuntuu, että tämän takin kanssa pitää pukea joko poolopaita tai huppari, muut ei toimi. Vihreä hupparinikin kyllä kävisi loistavasti takin alle.

Edellisissä tästä takista otetuissa kuvissa olen myös vetäissyt poolon päälleni, kumpi asu on enemmän mieleesi tämä vai se?

-Maj

2 Comments

 1. Marie 6.2.2017

  Kaunis asu ja söötti selfie :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2017

   Aaaaw, kiitos :P Söötti, en kestä, kukaan ei varmaan koskaan oo sanonut mua söötiksi ;D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *