Ja mihin tämä viikko meni taas – toki, ei yhtään haittaa vaikka onkin jo perjantai. Istutaan mun veljen kanssa tässä keittiönpöydän ääressä hörppimässä kahvia. Puhtaassa kodissa, jota en tällä kertaa kuitenkaan ole itse siivonnut. Nyt tietty luulette, että Miika on kunnostautunut, eiiiii sentään ;)

Puhtauttaan kiiltävät pinnat ovat Freskan Sannan ansiota. Olen (ainakin omasta mielestäni) tehokas ja jopa intohimoinen siivooja, joten toki odotin myös tosi paljon ammattilaiselta. Meillä käy kerran kuukaudessa yhteistyön tiimoilta Sanna siivoamassa – ja tästä luksuksesta nautin kieltämättä täysin siemauksin.

freska1freska2

Ennen siivoojamme saapumista järjestelin tavarat ja tyhjensin pinnat, sillä se on pieni vaiva, enkä halua Sannan ajan kuluvan järjestelyyn. Tuntuu myös mielekkäältä laitella itse tavarat niille kuuluville paikoille. Tästä onkin ollut paljon puhetta; kannattaako siivota ennen siivojan saapumista? Tavaroiden järkkäily on mielestäni ihan järkevää, sillä silloin ammattilaisen aika kuluu puhdistamiseen, eikä järjestelyyn. Imuriin en ehkä lähtisi kuitenkaan tarttumaan. Toki esivalmistelut riippuvat monestakin tekijästä, aina siihen ei välttämättä ole aikaa, eikä silloin kannata ottaa paniikkia siivoojan saapumisesta.

freska4freska3

Kaikilla meillä on varmasti sellaisia siivoukseen liittyviä asioita, jotka tuntuvat ärsyttäviltä, liian työläiltä ja ne ehkä tulee tehtyä harvemmin? Ikkunanpesu nyt ainakin on aika monen inhokki,  itse välttelen viimeiseen asti kylppärin kaakeleiden pesua ja jääkaapin perusteellista siivousta. Freskalta pystyy tilaamaan erikseen vaikka juuri edellä mainitut toimet tai vaikkapa uuninpuhdistuksen.

freska5
freska7

Tämä tyyppi on tykännyt Sannasta heti ensi tapaamisesta ja oli ihana kuulla, että  tunne on molemminpuolinen.

freska6

Freskan kotisiivous on hinnoiteltu selkeästi; siivous kustantaa tunnilta 34 euroa ja kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 17€.  Veljeni muuten innostui kuullessaan tämän – hän oli kuvitellut siivouspalvelujen olevan sen verran hintavia, että ne ovat peruspertsan ulottumattomissa. Vähennysten tekeminenkin on selkeää, sillä Freska toimittaa vuoden vaihteen jälkeen sähköpostiin laskelman tilatuista palveluista ja sen yhteydeesä he kertovat myös miten ilmoittaa palvelut verottajalle.

freska8
freska9

Kun siivooja käy kerran kuukaudessa tekemässä perusteelliset siivoukset, niin perus siisteyden ylläpito helpottuu huomattavasti. Täältä löytyy kaikki perussiivoukseen kuuluvat palvelut. Siivouksen jälkeen pari ensimmäistä viikkoa koti on priimakunnossa. Mutta loppukuusta odottelen Sannan saapumista jälleen kuumeisesti.

freska10

No, nyt on todellakin aika nauttia puhtaasta kodista, kiitos Freska! Koko perhe on varmasti kiitollinen, jos ei siisteydestä, niin vähintääkin normaalia hyväntuulisemmasta äidistä :) Täytyykin kahvikupit vaihtaa viinlaseihin, sillä sehän on perjantaaaaiii!

Jos sinuakin alkoi kiinnostaa Freskan siivouspalvelut, niin mulla on kivoja uutisia. Jos käytät siivousta tilatessasi koodia 20magic, niin saat 20 euron alennuksen kertasiivouksesta. Koodilla 50magic saat -50% alennukset ensimmäisestä tilauksesta, jos tilaat säännöllisen siivouksen. Alennuskoodit ovat voimassa 30.3.2017 asti.

-Maj

 

8 Comments

 1. Mari 10.2.2017

  Hei, mitä siivooja teillä siivoaa ja kauanko se kestää?

  Vastaa
  • Maj 11.2.2017

   Moi Mari! Siivoojamme Sanna on yleensä tehnyt perussiivouksen, sekä lisäksi hän on kerran vienyt matot ulos ja kerran tehtiin perusteellinen saunan/kylppärin pesu. Sanna on yleensä ollut tässä reilut nelisen tuntia :)

   Vastaa
 2. Anni 10.2.2017

  Moikka, mihin asti noi sun alennukset on voimassa?

  Vastaa
  • Maj 11.2.2017

   Voi Anni – pahoittelut! Laitoin meiliä Freskalle, että kauanko koodit on voimassa ja odottelen vastausta sieltä suunnasta itsekin vielä. Varmasti maanantaihin menee, koska sielläkin varmasti ollaan viikonlopun vietossa. Ei siis sovittu etukäteen alekoodien voimassaoloaikaa, mun moka! Ajattelin palata sulle vasta sitten, kun olen saanut infon :)

   Vastaa
  • Maj 11.2.2017

   Nyt sain infoa, jonka lisäsin postaukseenkin; Alennuskoodit ovat voimassa 30.3.17 :)

   Vastaa
 3. Anni 11.2.2017

  Hei,
  mielestäni on hieman sekä yhteistyökumppanin että lukijoiden aliarviointia ettet vastaa yhteistyöhön liittyviin kysymyksiin. Ymmärrän, ettet ole koko ajan ”töissä” eikä tarvitsekaan olla koko ajan tavoitettavissa tai vastaamassa kommentteihin(kaan), mutta lähinnä viittaan siihen, että olet ehtinyt kysymykset julkaisemaan ja lisäksi päivittää instagramia useammankin kerran ja julkaista uuden postauksenkin. Ymmärrän myös ettet usein priorisoi kommentteihin vastaamista kovin korkealle työssäsi, mutta suoriin kysymyksiin olisi mielestäni ihan kohtuullista antaa vastaus.

  Vastaa
 4. Hanna 20.2.2017

  Ihania juttuja teiän kodissa kyllä riittää! Näissä kuvissa ihailin eteisen yksinkertaista kenkätelinettä ja teidän olohuoneen mattoa! Mistäköhän ne on hankittu?

  Vastaa
  • Maj 21.2.2017

   Moikka Hanna -ja kiitos :* Showroom Finlandin simppeli kenkäteline on Stockalta ja Asko-matto on ostettu Turusta, Sisustuksen Koodista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *