*kaupallinen yhteistyö, Tri Tolosen

Onko teille koskaan käynyt niin, että aloitatte kuuriluontoisesti testailemaan ravintolisää, mutta sitten joka toinen päivä unohtuukin napata pilleri ja homma vaan jotenkin lopahtaa? En meinaa ikinä malttaa odotella kuurin vaikutuksia, sillä nehän eivät näy kuurin aloittamisesta seuraavana päivänä, ei vaikka tietenkin sitä niin toivoisi. Sellaista ihmepilleriä ei taida ikävä kyllä olla olemassakaan. Mitään suuria muutoksia on myös turha odotella, jos et muista säännöllisesti napsia pillereitä. Unelma tuuheammista hiuksista sai minut kuitenkin skarppaamaan tässä asiassa.

collegen_kapseli1

Olen syksystä asti syönyt säännöllisesti hiusten ja ihon kuntoa parantavia ravintolisiä. Nyt olen syönyt pari kuukautta Tri Tolosen Collagen -ravintolisää ja koen siitä olleen apua. Olen ottanut nämä ja muut vitamiinit onnistuneesti osaksi aamurutiineitani – jos tiedossa on kiireinen aamu, sujautan kapselit pieneen minigrip-pussiin ja nappaan myöhemmin, sopivana hetkenä. Tämä on ystävältä opittu hyvä kikka, kapselit on helppo napata vaikka lounaan yhteydessä. Jos kapselit odottaisivat kotona, niin iltaan mennessä muistikiintiöni on ylikuormittunut ja siinä kohtaa kapselit ovat ehkä viimeisimpänä mielessäni.

collegen_kapseli2

Huomasin ensimmäistä kertaa vaikutukset kampaajakäynnin yhteydessä, uutta hiusta pukkaa yhtä paljon kuin joskus synnytyksistä aiheutuneen hiustenlähdön jälkeen. Varmistin vielä kampaajaltani, että nämä nimenomaan ovat uutta hiusta, eikä mitään katkenneita haituvia. Collagen-ravintolisä sisältää kalakollageenia, karnosiinia, sinkkiä ja biotiinia, jotka auttavat myös kynsien ja ihon hyvinvoinnissa. Nyt vaan toivon, että nämä ”pikkuhiukset” saavat pian lisää mittaa!

collegen_kapseli3

Samalta merkiltä löytyy myös Karpalo + C-vitamiini -valmiste, joka auttaa ärsyttävään ja niin kiusalliseen vaivaan; virtsatietulehdukseen. Veikkaan, että virtsis on paljon yleisempi vaiva, kun uskoisikaan, siitä ei vain jutustella siihen tyyliin kuin vaikkapa flunssasta. Fb-feedistäni en tähän päivään mennessä ole vielä koskaan lukenut statuspäivitystä aiheesta, mutta voi vitsit, kuinka paljon päivitellään flunssia, miesflunssia ja lapsiperheissä jyllääviä oksennustauteja! Karpalo + C-vitamiini -valmistetta voi käyttää myös raskaana olevat ja imettäjät. Tuotetta voi käyttää jatkuvasti tai vaikka helpottamaan oloa ensimmäisten flunssanoireiden ilmaantuessa.

collegen_kapseli4collegen_kapseli5
Collagen-kapseleita sekä Karpalo + C-vitamiiniä myydään apteekeissa, luontaistuotekaupoissa ja tavaratalojen luontaistuotehyllyistä kannattaa myöskin kurkata. Oletteko saaneet boostia hiusten kasvuun tai ihonhoitoon luontaistuotteista? Yleensä suhtaudun tämänkaltaisiin tuotteisiin aika varauksella ja voihan hiustenkasvupyrähdykselle löytyä muitakin vaikuttavia tekijöitä, mutta todellakin syön Collagen-kuurini  (eli keskeneräisen sekä seuraavankin paketin) kiltisti loppuun asti :)

-Maj

5 Comments

 1. E 2.2.2017

  Puuh, ihmettelen edelleen kuka ostaa vapaaehtoisesti Tri Tolosen tuotteita, kun saa tässä tapauksessa 10 kertaa parempaa tavaraa puolet halvemmalla. Kukin tyylillään!

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   Moikka E! Mä veikkaan, että varmasti aika monikin lisäkseni :)

   Vastaa
 2. S 3.2.2017

  Ootko käynyt kulmien kestopigmentoinnissa? :) Jotenkin näyttäisi siltä vai katsonko ihan väärin? :D Jos olet käynyt, niin voisitko kertoa siitä ja missä kävit?

  Vastaa
  • Maj 3.2.2017

   Moikka! Oon käynyt ja teen kunnollisen postauksen siitä kuvineen, kun kulmat on vahvistettua – toivottavasti maltat odottaa vielä kaksi viikkoa <3

   Vastaa
 3. Annie 18.8.2021

  Hyvä E – itsekin käytän mm. Tolosen biotiinia. Kertoisitko, mikä merkki/tavara on niin paljon parempaa ja myös puolet halvempaa? Olen käyttänyt muitakin biotiinituotteita, eivätkä Tolosen napit kyllä kakkoseksi jää. Kuitenkin, jos puolet halvemmalla saan parempaa lisäravinnetta, toki sellaista ostan vastaisuudessa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *