Loma siintää jo Samuelin mielessä, hän fiilisteli tänään vaahtokylvyssä etelän meininkejä. Muina ”lomalaisina” hän siemaili arskat silmillä karhumehudrinkkiänsä. Äkkiseltään en itsekään keksi mitään parempaa tapaa viettää tavallista harmaan viikonlopun lauantai-iltaa?

kylvyssä4kylvyssä2
Melkein sama kuin olisi paistatellut päivää poolilla? Tarvitaan vain ripaus mielikuvitusta päästäkseen aurinkorannalle. Kieltämättä tekisin tosi mielelläni ihan samaa, mutta ikävä kyllä meidän kotoa ei löydy tarpeeksi suurta allasta meikäläisen hanurille, hahah!
kylvyssä1kylvyssä6
Kippis tyypit – Samuel toivottelee aurinkoa viikonloppuunne! ;)

-Maj

 

6 Comments

 1. Marija 5.2.2017

  Siis eih miten ihana ja cool ”lomalainen”! 😍 Kelpaisi kyllä itsellenikin tuommoinen meno, mutta kun ei ole kylpyammetta tms., niin kieltämättä melkoisen sammion saisi itseään varten ostaa…

  Vastaa
  • Maj 6.2.2017

   Haha, no niimpä! Mä haaveilen aina välillä omasta kylpyammeesta, mutta turhaan, sillä ei taida meidän tiloihin oikein mahtua, paitsi just tuollainen kokoontaitettava, kuten Sampalla :D

   Vastaa
 2. Niina 5.2.2017

  Mistä ihanat lasit on 😎😍

  Vastaa
  • Maj 6.2.2017

   Moi Niina! Lasit on ostettu jostain reissusta, muistaakseni Kreikasta. Mäkin tykkäsin niistä sen verran paljon, että toin myös ystävän lapsille samanlaiset :)

   Vastaa
 3. Anna-mari 5.2.2017

  Huippu Samppa! 😁

  Vastaa
  • Maj 6.2.2017

   Samppa on kyllä hauska tyyppi, aina hän jotain vitsailemassa tai hölmöilemässä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *