Perjantai oli niin harmaa ja onneton päivä, heti herätessäni olin jo valmiiksi vähän pahalla tuulella. Päätin lähteä liikenteeseen – ja odotetusti viinilasillinen, sushit, zurrot, kukkakimppu ja kiva seura tekivät tehtävänsä. Illalla laittelin kukkia maljakkoon ja totesin, että ei ollenkaan surkeaa. 

Nämä kuvat on otettu eilen ihan ohimennen, sovittiin oikein Riikan kanssa, että ei oteta mitään kuvia, kun ei niistä tule kuitenkaan mitään. Ja silti otettiin.

addu_asu1
addu_asu2

Takki – H&M
Neule – COS
Farkut – Bik Bok
Tennarit – adidas (& Other Stories)
Laukku – LV

addu_asu5addu_asu4addu_asu3Kuvat/Riikka

Nämä housut jalassa en ole yhtään niin cool, kuin SKAM-sarjan Noora, vaan tunnen olevani Timo tai vaikka Pertsa. Näillä taikahousuilla matkustan heti ajassa takaisin 90-luvulle ja tulee pakottava tarve mennä Tammelantorille tilaamaan makkaraperunoita. Kaikesta huolimatta housut on silti ihan ok, taidan viihtyä salaa Pertsana.

Älkää turhaan stressatko nilkoistani, ne ovat jo turtuneet kylmästä.

-Maj

4 Comments

 1. Anniina 19.2.2017

  Onpa kiva asu, rento mutta tyylikäs :) mullakin on tommosia farkkuja, tuntuvat freshiltä pitkän pillikauden jälkeen!

  Vastaa
  • Maj 20.2.2017

   Moikka! Kiitos :) En oikeasti muista enää, että olenko käyttänyt tämän mallisia farkkuja koskaan? Olikohan Leviksen 501 vähän samaa mallia, mutta kapeammat? Leviksen 555:t muistan parhaiten, yläaste <3

   Vastaa
 2. taru 19.2.2017

  Tosi kiva asu! Ja pakko kehua, että tyylisi on ihana ja inspiroiva. Olen saanut blogistasi usein ideoita oman vaatekaapin annin hyödyntämiseen ja muutama uusi hankintakin on tehty. Esimerkiksi vihreät adidaksen lenkkarit ovat matkalla kotiin :D Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja nyt oli pakko laittaa kommenttia. Tekstisi ovat hyvin kirjoitettuja ja aihepiiriltään monipuolisia, kuvat laadukkaita ja blogisi tuntuu piristävän aidolta. Suuret kiitokset siis tästä blogista!

  Vastaa
  • Maj 20.2.2017

   Niin kiva, että jaksoit laittaa kommenttia. En edes tiedä mitä sanoa, olen otettu, kiitos ihana. ps. ne lenkkarit on mahtavat, kesäksi niiden kaveriksi vielä valkoiset Jim Rickeyt, niin se on siinä :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *