Hiihtolomaiset halusivat aloittaa ensimmäisen vapaapäivänsä herkkuaamiaisella. Katoin pöytään perusjuttujen lisäksi pientä extraa, vesimelonia, ananasta ja kaikille suklaaherkut. Pikkutyypit hehkuttivat onnellisina tämän olevan paras aamupala ikinä, sanoivat minun olevan oikeasti maailman pehmein ja ihanin äiti. Siihen ei paljoa vaadittu.

aamupala1
aamupala2

Muutama ylimääräinen vapaapäivä ilman mitään ihmeellisiä aktiviteetteja saa ainakin meidän lapset käymään ihan superkierroksilla. Eihän tuolla ulkona vois edes kunnolla purkaa energioita, aivan järkyttävä pääkallokeli. Rebekan toive käy tänään toteen, kun hän pääsee ystävälleen yökylään ja vielä heti perään toiseksi yöksi mummolaan. Kuulemma niiin parasta. Me taas suunnistetaan Samuelin kanssa lauantaina aikaisin Helsinkiin kirppispöytää pystyttämään.

aamupala3

Loma on jo kovasti mielessä muillakin perheenjäsenillä, satuitteko huomaamaan tätä kuvaa Instasta?  Ensi viikolla otetaan koko porukalle vielä tehosterokotukset, ollaan myös ahkerasti popsittu blogin kautta testiin saatuja Terranovan maitohappobakteereja.

Kapselit on helppo nielaista, mutta jos se ei onnistu, niin ainakin nämä lapsille tarkoitetut kapselit saa avattua ja jauheen voi sekoittaa smoothien tai jogurtin sekaan. Samuel on harjoitellut kapselin nielaisemista onnistumatta kertaakaan, lopulta hän on aina luovuttanut ja pureskellut sisällön irvistellen. Mulla oli myös pienenä isoja ongelmia nielaista mitään lääkkeitä tms. – Miika ja Rebekka heittävät kapselit kurkkuunsa vaikka ilman vettä, outoa?

aamupala4
aamupala5

Ei auta kuitenkaan vielä alkaa liikaa fiilistelemään lomaa, vaan parempi keskittyä tähän hetkeen. Sunnuntaina meillä juhlitaan 5-vuotiasta Samuelia. Hän on saanut kutsua haluamansa kamut kekkereille ja veikkaan, että meininkiä riittää. Tänä vuonna on molemmilla lapsilla toista kertaa kaverisynttärit eli vieraat saapuvat paikalle ilman vanhempiaan. Viime vuosi oli harjoituskerta, nyt menee jo rutiinilla :D

aamupala6
aamupala7
”Siis ootsä tosissas, että mekö muka autettais pöydän siivoamisessa, mehän ollaan lomalla!”

Itseasiassa kyllä mä olin. Menetin maailman pehmeimmän äidin tittelin moneen otteeseen päivän aikana. Pikkulegojen kerääminen oli kuin hidastetusta filmistä. Onneksi sain olla taas ihana ja pehmeä äiti kun peittelin lapset sänkyyn eli sain tittelini takaisin.

Postauksessa näkyvät KoKo– ja Arctica-sarjojen astiat on saatu osana Arabia vuosiyhteistyötä.

-Maj

6 Comments

 1. Westend Mum 2.3.2017

  Voi hauskuus..! Niin se titteli tulee ja menee ;)
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Maj 4.3.2017

   Jep, tittelit vaihtelee ihan päivästä riippuen”:)

   Vastaa
 2. mummu 2.3.2017

  Olis kyllä mummullekki maistunu:)

  Vastaa
  • Maj 4.3.2017

   Mummu on tervetullut aamupalalle ihan koska vaan <3

   Vastaa
 3. Meilläkin juhlitaan viikonloppuna 7v ja 5v kemuja, mutta onneksi sentään vuokratussa paikassa niin ehkäpä vähän helpommin hallittavissa :) Ja siis kliseisesti vastahan nämä oli ihan pian pieniä poikia teidän Samuel ja meidän ikätoveri James! Ja pikkulegojen keräys… sanotaanko, että samat ongelmat täällä toisellakin puolen Eurooppaa :D

  Vastaa
  • Maj 4.3.2017

   Vuokrattu paikka on kyllä loistava vaihtoehto! No ihan totta, meillä vielä kun tuo Samuel on nuorin eli vauva ikuisesti :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *