Luvassa olisi tänään pitkästä aikaa perinteinen blogihaaste! Sain kauneushaasteen Muoti Mielessä -blogista ja tämän enempiä höpisemättä taidan mennä suoraan vastauksiin!

kosmetiikkahaaste1

1) Varhaisin meikkimuistosi?
-Varhaisin meikkimuistoni liittyy isosiskoni koulupöytään, joka muuntautui peilipöydäksi. Ne oli kai siihen aikaan tosi cool juttu? Kannen toiselta puolelta paljastui peili ja kannen alla oli pienet lokerot meikeille ja pikkutavaralle, oooh, se oli hienoin ikinä! Siskoni oli jemmannut lokeroihin vaikka mitä ihania aarteita, Yves Rocherin tuoksunäytteitä ja ysärillä muodissa olleita vaaleanpunaisia huulipunia, joita tietenkin salaa testailin. Myöhemmin sain omaan käyttööni tuon upean  pöydän ja sen ääressä opettelin meikkaamaankin.

kosmetiikkahaaste4

2) Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?
Käsilaukussani on aivan varmasti ainakin yksi tuote ja se on Burt’s Beesin huulikiilto, sävyssä Rouge Timide. Ei läheskään aina, mutta joskus kuitenkin laukustani löytyy myös kajal-kynä, poskipuna sekä Everyday Mineralsin meikkipohja.

kosmetiikkahaaste3

3) Lempituoksusi?
Olen vähän hukassa tuoksujen kanssa, aika usein päädyn suihkauttamaan ovesta ulos lähtiessäni Victoria’s Secretin Strawberries & Champagne – vartalotuoksua. Vähän taitaa olla nuorekas tuoksu meikämuorille, mutta minkäs teet? Tästä tuoksusta minut varmaan parhaiten tunnistetaan? Iltaisin olen käyttänyt Estée Lauderin Modern Muse Le Rouge Gloss -tuoksua ja kestosuosikkini on D&G:n L’Impératrice. Mietin tässä vaan, että kuka ikinä tulee muistamaan näiden tuoksujen nimiä?

kosmetiikkahaaste2

4) Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Älä ikinä nuku meikit kasvoilla ja pidä välillä myös täysin meikittömiä päiviä. Hemmottele itseäsi ja kasvojasi saunalla, sekä säännöllisillä kuorinnoilla ja kasvonaamioilla. Jos näytät väsyneeltä, testaa jotain raikkaanväristä huulipunaa ja sipaise poskille samansävyistä poskipunaa – toimii aina!

kosmetiikkhaaste7

5) Uusi kosmetiikkalöytösi?
Meikkipäiden Beauty Boxista paljastunut Make Up Eraser on ihan älyttömän kätevä tuote. Liinalla saa poistettua meikit niin kätevästi, otin sen mukaan reissuunkin!

kosmetiikkahaaste6

6) Ikimuistoinen virheostoksesi?
Kaikki liian tummat, liian oranssit tai muuten vain väärän sävyiset meikkivoiteet. Kaikki kynsilakat, joita en ole edes avannut ja sellaiset pötköt, jotka kieritetään hiuksiin kiharoiden toivossa.

kosmetiikkhaaste5

7) Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella tietenkin. Pohja pitää olla kunnossa. Meikkivoide ei saa silti olla mikään maski, vaan suosin luonnollista ja mahdollisimman hehkuvaa lopputulosta.

kosmetiikkahaaste9

8) Eyeliner vai kynä?
Saanko pliis vastata, että molemmat? Käytän yläluomen rajaamiseen nestemäistä rajausväriä ja alaluomen sisäpuolelle kajal-kynää. Jos pitäisi valita, niin kajal it is!

9) Tuote jota ilman et tule toimeen?
Äh, niitä on niin paljon! Nyt kun kulmani ovat kuosissa microbladingin ansioista, niin sanoisin, että elämäni laatu kärsisi vähän myös ilman seuraavia tuotteita; meikkivoide, ripsari, poskipuna ja huulikiilto.

kosmetiikkhaaste8

10) Tuote jota haluaisit kokeilla?
Haluaisin kokeilla ja ihan varmasti kokeilenkin seuraavaksi kahta tässä yläpuolella kuvassa komeilevaa tuottetta. Kavereiden hehkuttama Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi vaikuttaa niin kiinnostavalta tuotteelta, en ole koskaan aikaisemmin testannut vastaavaa. Haluaisin myös kokeilla Lancomelta saatua kaksivaiheista kuorintaa, mutta tuotetta suositellaan käytettäväksi kuurina talviaikaan, hmmmm… Pitäiskö tässä malttaa odottaa syksyyn saakka?

Haluaisin ehdottomasti kuulla myös Ullan, Henriikan, Idan ja Vienan vastaukset!

-Maj

6 Comments

 1. Janina 24.3.2017

  Hei kertoisithan kun oot kokeillut tota itseruskettavaa kasvovettä! Kiinnostais kovasti että onnistuisko tällänen tumpelo käyttään sellasta ilman laikukasta naamaa :D kasvovesi kuulostaa kuitenkin helpolta levitystavalta..

  Vastaa
 2. hk 24.3.2017

  Tuoksuista suosittelisin tutustumaan Cleanin tuoksuihin. Omat suosikit ovat Fresh laundry ja Skin. Kannattaa haistella joskus jos osuu kohdalle 😊

  Vastaa
 3. […] Majn blogista hauskan kauneushaasteen ja ajattelin ihan röyhkeästi toteuttaa sen haastamattakin (sorry […]

  Vastaa
 4. Anne 25.3.2017

  Oo, ihana ja kaunis juttu 👍😄 Kiva kun toteutit tän !

  Vastaa
 5. […] Maj kauneushaasteesta – tätä oli kiva täyttää ja […]

  Vastaa
 6. Beauty talk 28.3.2017

  […] Maj:n haastaneen tämän antihaastemuikkelin kauneushaasteeseen, joten pienen energiapuuskan voimin […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *