*Kaupallinen yhteistyö,  Asennemedia ja Lambi Dining

Pitkän viikon ja perinteisen perjantain kauppareissun jälkeen energiat ei välttämättä riitä enää monimutkaiseen ruokaan tai kattaukseen – ja sitäpaitsi lapsilla alkaa olla jo siinä kohtaa iltaa ihan kirjaimellisesti kiljuva nälkä. Mielestäni perjantaina saa luvan kanssa hölläillä, helpoimmalla pääsee, kun nappaa matkalta noutoruokaa ja nostelee vaan nopeasti astiat pöytään.

Pitsabuffet on ainakin meillä aika varma valinta, kaikille maistuu takuuvarmasti ja pitsan kylkeen voi tekaista salaatin muutamasta raaka-aineesta. Arkinenkin kattaus voi kuitenkin olla kaunis, vaikka siihen ei tuhlaisi tolkuttomasti aikaa.

lambi1

Lambi on lanseerannut uuden tuotteen helpottamaan arkikattauksia; oletteko ihmetelleet Lambi Dining lautasliinarullia kauppojen hyllyillä? Meidän perheellä ainakin kuluu ruokailun yhteydessä usein vähän enemmänkin tuota paperia, joten lautasliinarulla on hauska vaihtoehto. Neliön mallinen lautasliina on vähän jämäkämmän materiaalinsa takia helppo taitella monin eri tavoin.

lambi2
sitko1
Lautasliinarullia on yhdeksässä eri kuviossa ja niiden suunnittelun pohjana on ollut suomalainen luonto. Lautasliinat repäistään rullasta ihan tavallisen talouspaperin tapaan ja yhdestä rullasta saa peräti 56 lautasliinaa.

lambi6
lambi3
lambi5
lambi7

Tällä kertaa menin itse helpoimman kautta taittelun osalta, mutta kahden minuutin kattaukseksi tämä oli silti ihan jees, eikö vaan? Kivoja ideoita lautasliinojen taitteluun löydät täältä. Jos haluat pistää parastasi, niin tsekkaa miten viuhka tehdään tai kurkkaa videolta, kuinka Lambi Dining -lautasliina muuntautuu joutseneksi – ja tee itse perässä.

Video – Mustarttu

lambi9
lambi8

Lapsuudenkodissani on aina panostettu kattauksiin ja jopa niihin ihan kaikista arkisimpiinkin on kuulunut useimmiten lautasliinat. Veikkaanpa, että äitini olisi ollut innoissaan näistä lautaliinarullista silloin, kun minä ja sisarukseni oltiin pieniä!

Vaikka en äitini kanssa ihan täysin samoilla linjoilla olisikaan, niin iän myötä olen oppinut arvostamaan hyvää ruokaa ja kaunista kattausta. Eikä sen aina niin ihmeellistä edes tarvitse olla, yksinkertainen on mielestäni usein kaunista. Miten paljon teillä panostetaan arkena kattaukseen? Käytättekö usein lautasliinoja?

Ps. Mukavaa viikkoa kaikille! Lambi Dining -talouspaperirullat löytyvät kauppojen talouspaperihyllyiltä. Suosittelen kurkkaamaan myös Liemessä-blogin Jennin ideat nopeaan(!!) arkiruokaan ja helppoon kattaukseen.

-Maj

 

2 Comments

 1. inkkari 27.3.2017

  On kyllä kivannäköinen pöytä. Täytyy kokeilla talouspaperia, servetit on monesti hieman kovia ja
  imukyky jää huonoksi.
  Lasten kanssa tosi oivallinen idea!

  Vastaa
 2. Halina 30.3.2017

  Kiva idea! :) tykkään itse kauniista kattauksista ja liinoista. Monesti katan itselleni joka ruuan kivan näköiseksi ja jos on enemmän syöjiä niin ehdottomasti! Tuli mieleen, että tämä talouspaperi on hauska varmasti esim. Opiskelijabileissä, grillijuhlissa ja muissa tilanteissa, missä sotkua aina riittää :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *