Huh, hellettä on riittänyt lomallamme ihan kylliksi, en silti valita yhtään! Enimmäkseen olen viihtynyt bikineissä ja shortseissa, mutta muutamana iltana päälleni on eksynyt muutakin.

Sain muutamia kevätmalliston ihanuuksia H&M:ltä, joista pakkasin matkaani kevyen topin ja vekkihameen. Viime kesänä pidin tosi paljon vanhaa vekkihamettani – ja varmasti tämä uutukainenkin tulee käyttöön, kunhan säät sen verran lämpenee, ettei tarvitse enää käyttää sukkiksia.

hm spring 2017_3

Bikinit – BikBok
Toppi ja hame – H&M *gift
Shoes – 2hand

hm spring 2017_2
hm spring 2017_1

Mitäs sanot asusta? Jos tykkäsit ja ajattelit, että saattaisivat sopia omaankin vaatekaappiin, niin  ylä- sekä alaosaa pitäisi löytyä H&M:n myymälöistä :)

-Maj

5 Comments

 1. Sara // housefive 31.3.2017

  Ihanasti sopii sulle ja ehkä ihan snadisti kade tuollaisista keleistä, että pärjää hihattomilla ja sandaaleilla. Sandaalit on muuten tosi nätit! Merkkiä et taida muistaa?

  Vastaa
  • Maj 1.4.2017

   Moiii! Kiitos ihanainen, nuo puukengät on alunperin Zarasta, itse ostin ne tutultani, Arezilta, kun eivät hänelle sopineet jalkavaivojen takia :)

   Vastaa
 2. Katja 4.4.2017

  Tämäkin on aivan ihana ja sitä tosiaan jo hypistelin kuukausi sitten liikkeessä…! <3 Oi voi. Lienevät jo loppuneet, varaa ei olisi mihinkään. :)

  Vastaa
 3. Saara Kemppi 12.4.2017

  Kyllä maar sopisi omaankin vaatekaappiin, erityisesti tuo aivan ihana hame! Sopii muuten aika kivasti myös tuohon vehreään taustaan! Tarvinnee siis varata myös matka lämpimään…

  Vastaa
  • Maj 12.4.2017

   No kiitos ja varmasti kävisi sulle myös huipusti :) Sit vaan matkaa buukkaamaan ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *