Käännettävät vaatteet ovat kyllä mahtava keksintö! Muistelen omistaneeni lapsena muutaman tosi coolin  vaatteen, joiden nurjaakin puolta pystyi pitämään päällä päin. Miten kätevää, kun vaatetta ei tarvitse edes osata laittaa oikein päin päälle? Tai paidan liikaantuessa vaan nopea käännös ja menoksi, tosin ei taida lapsia pienet tahrat pahemmin haitata… No, kyllä aikuisillekin pitäisi valmistaa käännettäviä vaatteita, miettikää kuinka käteviä ne olisivat vaikka festareilla?

kukukid1
kukukid2

Sampan supersiisti, vähän ysäri-henkinen bomber-takki on puolalaisen Kukukidin mallistoa ja ihan ensimmäinen tämän merkin vaate meidän lapsilla. Näitä näytti olevan monessakin verkkokaupassa myyynnissä, joten merkki on varmasti usealle teistä jo entuudestaankin tuttu? Samuel on saanut omansa Kukukidiä myyvältä Tuutilullalta. Mitoitus on vaikuttaa pienehköltä, tämä 104 cm takki menee varmasti vain tämän kesän, mutta toisaalta isompi olisi ollut taas liian iso, joten ei auta kun käyttää ahkerasti.

kukukid3
kukukid4

Samuel
Pipo ja trikoopaita – Gugguu*
Takki – Kukukid*
Housut – Lindex
Tennarit – Zara

*giveaway

kukukid5
Jos tulevasta kesästä tulee edellisten tapaan viileähkö, niin pehmeällä bombertakilla on taas paljon käyttöä, viime kesänä ei paljoa muita käytetykään.

kukukid6

Tule jo kevät! Olisi jo aika kivaa päästä viuhottamaan keväisiä katuja pitkin ohuemmissa takeissa ja tennareissa. Omassa vaatekaapissa odottelee korkkaamista yksi aika ihana vaaleanpunainen takki.

Hei ja käykäähän vaklaamassa Kukukidin vaatteita Tuutilullassa, siellä on muutamia aika ihania t-paitoja ja tätä samaa takkia löytyy myös hauskalla kuosilla pinkkinä.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *