Lapsille on tarjolla vaikka millä mitalla ihania uima-asuja, melkeinpä enemmän kuin aikuisille. Vinkkasinkin jo löytäneeni Samuelille uimapaidan Quiksilverin verkkokaupasta. Pienen lastenvaatekaappiin tehdyn inventaarion jälkeen totesin, että uimapaitoja lukuunottamatta me varmasti pärjätään reissu ja mahdollisesti vielä ensi kesäkin viime vuoden uikkareilla, elleivät lapset sitten ota jotain reipasta kasvuspurttia.

uikkarit8
uikkarit11

Reben viime vuoden suosikkiuikkarit ja samaa kuosia olevat bikinit ovat Gugguun mallistosta. Valkopohjaisesta kuosista huolimatta, uikkarit ovat pysyneet todella siistissä ja hyvässä kunnossa, vaikka kyllähän niitä käytettiin minkä ehdittiin. Ne olivat päällä myös talvella ja täällä reissussakin ne on ollut miltei joka päivä käytössä.

uikkarit2

Rebekan uimapaidan oston kanssa tuli kiirus, joten rynnättiin Stockalle tytön kanssa ja hän sai valita itselleen sieltä mieluisan paidan. Molo Kidsiltä löytyi onneksi juuri sopiva, olisi siellä ollut samalta merkiltä nätti simpukka-kuosinenkin paita, mutta se oli kuulemma ihan liian pinkki väritykseltään. Taas tuli meikämutsille uutta tietoa, sillä viimeksi vielä pinkki oli juurikin se paras väri.

uikkarit9
Uimahousut – Polarn O. Pyret & Quiksilver

uikkari12
Uimahousut – H&M

uikkarit7 Uimahousut – Disney

Samuelilla on kolmet uikkarit, kahdet shortsit ja yhdet perinteiset, napakan malliset uimahousut. Starwars-pöksyt on ostettu viime keväänä reissusta, Quiksilverit on saatu kaverilta lahjaksi ja tummansiniset uimashortsit ehdin ostamaan ihan ensimmäisenä Polarn O. Pyretiltä. Useissa uimahalleissa ja kylpylöissä ilmeisesti shortsi-malliset uimahousut ovat hygieniasyistä kiellettyjä tai näin ainakin olen ymmärtänyt? Korjatkaapa, jos olen väärässä?

Olen näiden jo mainittujen merkkien lisäksi löytänyt Samuelille kivoja uikkareita myös H&M:ltä. Ystäväni pojilla on myös sieltä ostetut neonväriset uimahousut, jotka on hauskat ja kätevät rannalla; pojat on helppo tunnistaa ja heidän menoa on helppo seurata ”huomiohousujen” ansiosta.

uikkarit4Uimapuku – Gugguu (saatu blogin kautta)

uikkari10
uikkarit5Bikinit – H&M ja Gugguu (saatu blogin kautta)

uikkarit12
uikkarit3Uimapuku – Molo Kids

uikkari14Uimapuku – Zara

Tyttöjen uimapukuja ja bikineitä etsiskeleville suosittelen tsekkaamaan ainakin Zaran valikoiman, sieltä olen monena vuonna löytänyt tosi ihania uikkareita Rebekalle. Mini Rodinin uikkareista löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja erikoisemmista printeistä pitäville, sillä heidän uimapuvuissa seikkailevat mm. yksisarviset ja hiiret. Tinycottonsilla on myös tosi kivat uikkarit ja yksinkertaista rakastavalle The BRANDin musta uikkari on varmasti nappivalinta. Bongasin muuten juurikin tuon The BRAND -merkin uikkarin Babyshopin alesta (12,50) – kurkkaa tästä.

Vähän on vielä aikaa bikinikeleihin, mutta kyllähän tässä vaiheessa kevättä on jo hyvä aloittaa haaveilut – ja miksei uikkarihankinnatkin :)

-Maj

7 Comments

 1. Faijahommia 20.3.2017

  Hitto miten siistit star wars -shortsit :D
  Kelpais myös tulevalle faijalle :D

  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.3.2017

   Haha, saattais Disney-kaupassa loppua koot kesken? :D

   Vastaa
 2. Rena 20.3.2017

  So cute all the beach looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Mintsu 20.3.2017

  Mitähän kokoa Gugguun kokouikkari mahtaa Rebekalla olla? Oma tyttöni on normaalivartaloinen 6v (ei hoikka muttei tanakkakaan) noin 116-117cm nyt ja mietin tilatakko kesäksi koon 116 vai 122, vai onko uikkarit yhdistelmäkokoa, osaatkohan auttaa?

  Vastaa
  • Maj 21.3.2017

   Hei! Rebekalla on uikkarista 122 cm – ja uskosin, että se saattaisi olla sunkin tytölle sopiva? :)

   Vastaa
 4. Heidi 21.3.2017

  Maj, pakko kommentoida että nämä lapsiin ja lapsiperhearkeen liittyvät postaukset ovat ehdottomasti parhaimpia. Olen seurannut blogiasi alusta alkaen ja juuri arkisiin asioihin ihastuin. Sinulla on lasten pukeutumisen suhteen samanlainen maku kuin minulla ja teidän perheen intressit ovat hyvin samanlaisia kuin meillä. Näitä lisää siis <3

  Vastaa
  • Maj 21.3.2017

   Niin ihana kuulla, kiitos <3 <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *