Viime lauantaina järjestetystä Lastentorista on toki jo aikaa, mutta pakko sanoa muutama sananen tapahtumasta vielä näin jälkikäteen. Lasten-PR oli kyllä onnistunut tosi kivasti kaikessa, tilassa mahtui liikuskelemaan hyvin, lapsilla tuntui olevan hauskaa ja perheellisille oli kaikkea kiinnostavaa tarjolla myyntipisteillä. Kävin kiertelemässä ja törmäsin ainakin kolmeen uuteen lastenvaatemerkkiin ja tein muutaman ostoksenkin. Vimman myymälähän on siinä samassa rakennuksessa, mutta lisäksi heillä oli käytävällä isot alennuslaarit, joista jengi teki kilpaa löytöjä.

Sain seurakseni Telakkarantaan Miikan ja Samuelin, aamulla kuitenkin tajuttiin, että Tepolle ei ollut hoitopaikkaa, joten pakkauduttiin nelisteen autoon ja lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Lapset olivat niin ihastuneita Teppoon, kaikki tahtoivat silittää koiraa ja Teppo-parkaa meinasi vähän jännittää, onneksi iltapäivää kohden sen tärinä hellitti ja koira pötkötteli Samuelin kainalossa Miikan takin päällä.

lastentori1
lastentori2lastentori3lastentori4

Pöytänaapureinani olivat Mami Go Go -blogin Minttu + pojat ja toisella puolella ihastuttivat Minityylin leidit. Mintun pojat ottivat ihanasti Samuelin mukaan leikkeihin ja myyntipöydän alla oli tablettipelit käynnissä.

Minttu halusi vain päästä tavaroistaan eroon, joten hän myi ihan kaiken pilkkahintaan pois. Ostin Mintun pöydästä, Samuelia vuotta vanhemman Elviksen, vanhan farkkupaidan – vähän turhan edullisesti kyllä, mutta ei multa huolittu enempää rahaa. Onkohan Mintun pöydästä kengät ostanut ihminen huomannut, että hänelle tuli vahingossa erikokoinen pari, toinen Kaapon ja toinen Elviksen? :D

lastentori6
lastentori7
lastentori8

Pakko vähän kehua tuota Teppoa, se on kyllä niin kiltti ja kaikinpuolin ihana tyyppi! Säälitti vähän, kun toista jännitti liikaa. En tullut moista edes ajatelleeksi, sillä ei ole Tepon tapaista olla peloissaan oikeastaan mistään. Haluan myös kiittää lasten vanhempia, suurin osa toimi fiksusti ja kysyi ensin saako koiraa silittää ja sitten vasta tultiin paijaamaan.

lastentori9
lastentori10
lastentori11
lastentori12
lastentori13
En kuulemma ollut ensimmäinen, joka huokaili Oot niin ihana -vauvakirjan kojulla, että voi harmi, kun ei ole vauvaa. Jos ette ole aikaisemmin tutustuneet, niin käykäähän kurkkaamassa täältä, miltä näyttää maailman suloisin vauvakirja.

lastentori14

Olipas todella hauska tapahtuma ja Telakkaranta oli loistava paikka, ensi vuonna ehdottomasti uudelleen. Kannattaa täältä Tampereeltakin lähteä poikkeamaan, samalla käy vaikka vähän pyörimässä kaupungilla ja syömässä hyvin!

Ja hei, kiitokset kaikille ihanille, jotka tulitte juttusille ja teitte ostoksia kirppispöydästäni!

-Maj

1 Comment

  1. Rena 8.3.2017

    I see you had fun!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *