Lastentori, lastentapahtumat, lastenkirppis

Kuluvan viikon lauantaina 4.3. järkätään jälleen Lastentori -tapahtuma! Minutkin löytää tapahtuman yhteydessä järjestettävältä Bloggaajien vaatekirppikseltä. Olen myymässä ainakin lastenvaatteita ja kenkiä, ehkä myös muutamia omiakin juttujani.

Lastentori on ilmainen, joten tulkaahan piipahtamaan? Tapahtuman järjestäjänä hääräilee herttainen RiikkaLasten-PR ja paikkana on ihan ensimmäistä kertaa Helsingin Telekkarannan vanha Konepajan halli. Samasta hallista löytyy ainakin Vimman myymälä ja Hakolan showroom sekä sisustusliikkeitä.

Lastentorilla pitäisi päästä liikuskelemaan myös rattaiden kanssa, toki ihmismäärästä vähän riippuen. Tapahtuma on ainakin aikaisempina vuosina ollut tosi suosittu, joten kannattaa olla ajoissa paikalla. Lapsivieraat on huomioitu myös, sillä heille on järjestetty kaikkea kivaa puuhastelua. Ohjelmassa on ainakin liikunnallisia aktiviteettejä ja ilmapallopaja, jossa lapset saavat tuunata itselleen ilmapallon.

Lounasravintola ja kahvila löytyvät saman katon alta ja paikalle pääsee niin julkisillla kulkuvälineillä, kuin omalla autollakin. Telekkarannasta löytyy autoilijoille maksullinen pysäköintialue.

Blogikirppiksellä vaatteita ja tavaroitaan ovat myymässä lisäkseni Kolmistaan-blogi, minityyli.fi, Rakkautta & Mamarkiaa, MAMI GO GO, Lapsellista ja La Petite Princesse!

Olispa kiva nähdä teitä lauantaina!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *