Tämän kevään suloisin tyttöjen mekko löytyy suomalaisen Nona K Clothing -merkin valikoimista. Ensimmäisellä vilkaisulla sanoisin merkin lastenvaatteiden olevan omaan makuuni aivan liian romanttisia, mutta nähdessäni tämän mekon, muutin mieltäni.

nonak1
nonak2

Rebekka puki mekon päälleen synttäreille ja se sai kyllä kehuja. Yläosa on arkisempaa collegea ja helmasta löytyy tylliä. Pienillä lapsilla varsinaisille juhlavaatteille ei välttämättä kerry kovinkaan monia käyttökertoja, mutta tätä mekkoa voi yhtä hyvin käyttää arjessakin.

nonak3

Reben mekko on kokoa 128 cm – ja se on juuri sopiva. Nona K:n vaatteiden koot loppuvat harmillisesti juuri tuohon kokooon, joten kovin pitkään Rebekka ei voi merkin vaatteita enää käyttääkään.

nonak4
Asu – Nona K / Maija-mekko (saatu)

nonak5
nonak6

Nona K Clothingin kaikki vaatteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa, Valkeakoskella sekä Helsingissä. Materiaalit ovat ympäristösertifioituja.

Nona K -myymälässä on nimikkomerkin lisäksi muidenkin brändien lastenvaatteita, kenkiä sekä leluja. Myymälän yhteydessä toimii myös mittatilaus- ja korjausompelimo.

Lasten lifestyle-liike Nona K löytyy Helsingistä, Töölöntorilta (Sandelsinkatu 6) ja pian laajenevan verkkokaupan valikoimaa pääset ihastelemaan tästä.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *