Etsin lapsille UV-suojattuja uimapaitoja ja hetkisen verkkokauppoja selattuani löysin Samuelille sopivan Lekmerin sivuilta. Harmikseni vaan juuri hänen kokonsa oli päässyt loppumaan. Paita oli Quiksilver-merkkinen, joten jatkoin metsästystäni merkin omaan verkkokauppaan ja sieltähän se sitten tärppäsi. En ollut koskaan aikaisemmin hoksannut edes kurkata kyseisen merkin lastenvaatteita, mutta nehän olivat ihan Samuelin näköisiä.

surffipoika1

Uimapaidan lisäksi tilaukseen lähtivät huppari, t-paita ja sandaalit. Puntaroin aika pitkään kokoa ja päädyin ottamaan 5-vuotiaalle (mielummin pieni, kuin isokokoinen) vaatteet koossa 5. Ne olivatkin kaikki juuri sopivan kokoisia, aavistuksen reiluja, paitsi uimapaita on napakka, kuten kuvastakin näkyy.

surffipoika2surffipoika3

En pystynyt vastustamaan Norsuhupparia, vaikka varsinaista tarvetta sille ei nyt välttämättä olisikaan ollut. Turkoosi väri sopii tosi kivasti Samuelille ja hän itsekin tykkäsi tästä, kuulemma ihan ison pojan vaate!

surffipoika4

Joskus nuorempana olin innostunut Quiksilverin sisarmerkin, Roxyn, vaatteista ja etenkin bikineistä. Miikalla on edelleenkin Quiksilverin uimahousut, jos nyt oikein muistan ja taitaa kaapin perältä löytyä muutama t-paitakin. Tilasin hänelle sandaalit, sillä olin luvannut pitää huolta edellisistä, mutta unohdin ne kuitenkin Fig Tree Bayn rannalle.

surffipoika5

Jos hintataso ei ollut mikään päätä huimaava, uimapaita maksoi 25 euroa ja sandaalit 16 euroa. UV-suojattujen uimapaitojen hinnat pyörivät yleisesti siinä 20-50 euron kieppeillä, Samuelin uimapaidassa on UPF 50 ja se on 92% nailonia ja 8% elastaania. Nämä kuvat ehkä hiukan vääristävät tuota paidan neon-väriä, tässä kuvassa väri vastaa paremmin todellisuutta.

surffipoika6

Vaatteet tulivat ilman postikuluja suoraan kotiovelle noin viikon sisällä tilauksestani. Kaikinpuolin hyvää ja nopeaa palvelua, tarkistan varmasti Quiksilverin verkkokaupan valikoiman seuraavankin kerran, kun Samuelilla tulee tarvetta flipflopeille, uimashortseille tai muille kesävaatteille.

-Maj

2 Comments

 1. Heidi 17.3.2017

  Oi minkä teit! Oli pakko suunnata itsekin Quicksilverin verkkokauppaan ja molemmille pojille tuli tilattua vaikka mitä. :D Löysin itse quicksilverin vaatteet viime kesänä sattumalta Lekmeriltä ja silloin ne olivat alennuksessa ja sain ison läjän vaatteita todella edullisesti. Laatuun olen ollut todella tyytyväinen, kesällä ostettu huppari on edelleen aivan prima kunnossa :)

  Vastaa
  • Maj 17.3.2017

   Moikka Heidi! Ja hahah, hyvästi rahat vai? :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *