Samsoe & Samsoe avasi helmikuun puolen välin kieppeillä Suomen ensimmäisen myymälänsä Helsinkiin. Olin tosi, tosi innoissani avajaisuutisista, sillä Samsoe & Samsoe on ollut jo pitkään yksi suosikkivaatemerkeistäni. Ehdin kuitenkin vasta eilen ensimmäistä kertaa ihastelemaan myymälää ja heti vähän spessummissa tunnelmissa, Opening Partyjen merkeissä.

Galleria Esplanadissa sijaitseva liiketila on todella kaunis marmorilattioineen ja mikä parasta, nyt kaksi lemppariani löytyy saman katon alta, sillä Samsoen naapurissa komeilee & Other stories. 

Tässä postauksessa kirjoittelin enemmän brändistä ja kuvissa vilahtaa vaatteita, jotka ovat tulossa tai juuri tulleet myyntiin tänä keväänä. Bongasin myymälän rekeiltä ainakin tämän jo omasta kaapistani löytyvän neulepaidan ja hei, nyt kannattaa olla tarkkana, jos tämä collegepaita kiinnostaa vielä, sillä uskoisin sen tulevan myyntiin ihan näillä näppäimillä.

samsoe1
samsoe2samsoe3
samsoe4samsoe5samsoe6samsoe7
Aika ihana samettipaita, mutta buy or not to buy?

samsoe8samsoe9
samsoe10
samsoe12samsoe13
Asennemedian kollegani Arttu ja Jenni rokkaavat samaa nahkatakkia, mutta who wore it better?

Niin ja kyllähän siinä niin kävi, että hipsin samettipaita kainalossa sovariin ja sitten kassan kautta kotia kohti. Oletteko käyneet jo tsekkaamassa uudehkon myymälän? Löytyikö mitään ihanaa? 

-Maj

1 Comment

  1. Westend Mum 11.3.2017

    Tuolla myymälässä pitäisi kyllä saada aikaiseksi käydä. Ilman lapsia, jotta on enemmän aikaa ihastella ja sovittaa ;)
    http://westendmum.fi

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *