*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia ja Gogreen

Mun some-kanavia seuranneet varmaan tietävätkin, että syön useimmiten lounaaksi salaattia täällä kotona töitä tehdessäni. Salaatti on vaan niin helppo, tarvittavat ainekset löytyvät aina jääkaapista ja salaatin tekemiseen ei montaa minuuttia tuhlaannu. Useimmiten lounassalaattini syntyvät niistä samoista perusjutuista, harvoin jaksan nähdä vaivaa pelkästään itseäni varten, vaikka nimenomaan kaipaisin vaihtelua.

Mietin tätä yhteistyötä varten sellaisia ruokia, joita syön usein ja joista saa pienellä vaivalla vähän terveellisempiä ja täyttävämpiä. Ruokia, joita voisin tarjota myös välillä lounasseurakseni eksyville ystävilleni. Salaatti ja lohi olivat ensimmäisenä mielessäni, lisäksi hörpin miltei päivittäin smoothieta, joten päätin lähteä tuunailemaan niitä Gogreenin tuotteiden avulla astetta ”paremmiksi.”

gogreen1

Perussalaatista  saa heti vähän monipuolisempaa ja täyttävämpää lisäämällä siihen esimerkiksi siemeniä, kvinoaa, linssejä tai papuja. Edellä mainitut sisältävät runsaasti proteiinia, jonka ansiosta nälkä pysyy poissa pidempään – ja salaatti näyttääkin jo paljon kauniimmalta.

gogreen3

Tällä kertaa sain lounasseuraa Idasta. Neitonen on jo ehkä vuoden ajan suunnitellut perehdyttävänsä minut teriyaki-kastikkeen valmistamiseen ja se sopikin loistavasti salaatin ja kvinoan kanssa, joten harjoiteltiin sitä samalla.

gogreen2

Kvinoaa voi käyttää korvaamaan esim. riisin tai pastan eli se toimii hyvin salaatissa tai lisukkeena. Kvinoa  on mielestäni ensinnäkin hyvän makuista, ja plussaa tulee aina gluteiinittomuudesta sekä runsaasta proteiinipitoisuudesta. Makuun saa vaihtelua keittämällä kvinoan vaikka yrtein maustetussa vedessä.  Salaattia tehdessä kannattaa kvinoa laittaa ensimmäisenä porisemaan, sillä sitä keitetään noin vartin verran.

gogreen4

Simppeliin salaattiin tuli herneenversoja, pinaattia, minitomaatteja ja siemeniä & pähkinöitä sekä kvinoaa. Lohen kanssa oli Teriyaki-kastiketta ja vielä erikseen hiukan kvinoaa.

gogreen5

Salaattisekoitusta voi käyttää sellaisenaan ihan naposteluunkin, yleensä meillä lapset napsivat näitä ihan pelkästään. Salaattisekoituksen voi halutessaan paahtaa pannulla salaattia varten – tai vaikka ripotella aamiaismyslin joukkoon.

gogreen6

Tein meille jälkkäriksi vakkarismoothieni. Pohjalla on aina pari banaania ja kookosjuomaa, muita aineksia voi laittaa ihan fiiliksen ja vähän sen mukaan, mitä kotoa sattuu löytymään.

Jälkkärismoothie
–  2 banaania
– appelsiini
– babypinaattia
– pakastemangoa
– kookosmaitoa
– chiasiemeniä
-pari vadelmaa koristeeksi

gogreen7

Chiasiemenet ovat varmasti teillekin tuttua superruokaa? Siemeniä kannattaa ensin liottaa vedessä tai miksei suoraan vaikka kookosjuomassa, jolloin niistä tulee  geeliä. Tiesitkö, että chiasiemenet imevät itseensä jopa 12-kertaisen määrän vettä? Siemenet eivät sellaisenaan maistu juuri millekään, mutta ne ovat todella ravinnerikkaita.

gogreen8

Ihana, ihana lounas ja pitää kylläisenä 100 % varmasti pitkään.  Idan kanssa oltiin molemmat kylläisiä vielä neljänkin tunnin kuluttua! Ovatko Gogreenin tuotteet teille entuudestaan tuttuja? Lämpimästi suosittelen tutustumaan koko valikoimaan täällä.

-Maj

 

9 Comments

 1. hk 22.3.2017

  Tää olis nyt kaivannut sen kastikkeen ohjeen! 😃 hyvän näköiset safkat kyllä!

  Vastaa
 2. Emmi 22.3.2017

  Mitä laitoitte teriyaki-kastikkeeseen? :) Ihanan näköinen lounas!

  Vastaa
  • Maj 22.3.2017

   Tuosta yläpuolelta kommentista löytyy linkki kastikkeen reseptiin :)

   Vastaa
 3. inkkari 22.3.2017

  Kylläpä on herkullisen näköistä. Minusta menisi juhlalounaana. Kokeilla täytyy.

  Vastaa
  • Maj 22.3.2017

   Ehdottomasti suosittelen testaamaan :)

   Vastaa
 4. ttuffi 22.3.2017

  Hyvän näköisiä salaatteja, täshän tulee nälkä! Ps. Gluteeniton, ei gluteiiniton :)

  Vastaa
  • Maj 22.3.2017

   Katsohan, hupsista vaan! :D Onneksi pointti tuli kuitenkin selväksi :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *