Nyt tuntuu, että voin (ehkä) vihdoinkin huokaista helpotuksesta! Viimeiset pari viikkoa on ollut niin täynnä hoidettavia juttuja, että illat ovat venyneet ja unet jääneet vähäisiksi. Parit synttärit saatiin hoidettua ennen matkaa alta pois ja yhdet pidetään vähän myöhemmin. Duunihommat alkaa olla loppusuoralla ja tänään voin alkaa vaikka miettimään vähän pakkausjuttuja.

Koko viime viikko vilahti ohi ihan silmänräpäyksessä, mutta nyt aika voisi puolestani mennä vaikka vähän hitaamminkin. Suurin paheeni taitaa olla stressaaminen. Hermoilen tosi helposti, että miten ehdin ja kuinka saan kaiken tehtyä, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään maailman isoin juttu. Onko kenelläkään heittää jotain hyviä vinkkejä, miten pienten asioiden stressailusta pääsisi eroon? Se on usein kovin turhaa ja kuormittaa ihan mielettömästi.

Avannossa käyminen on ihan mielettömän rentouttavaa ja ajatuksia selventävää puuhaa, mutta pariin viikkoon ei ole löytynyt aikaa siihen. Onneksi saunomisella on vähän sama vaikutus – taidankin tänään ottaa vielä rauhoittavat löylyt ennen yöunia. Miten te saatte kiireen keskellä itsenne rauhoittumaan?

 

syndet1

Viime lauantaina kutsuimme lasten isovanhemmat, kummit ja muutamia ystäviä juhlimaan meille lasten 5+7-vuotissynttäreitä. Halusimme pitää kekkerit tällä kertaa mahdollisimman pieninä, mutta helpostihan ihan lähipiiristäkin kertyi yli 20 vierasta – vaikka omien vanhempieni ja siskoni tavoin muutamat kutsutut eivät päässeet osallistumaan.

syndet2
syndet4

String-hylly on kyllä kätevä, siihen saa helposti juhlarekvisiittaa esille ja koko keittiön tunnelmaa on helppo muuttaa asettelemalla erilaisia esineitä hyllyyn esille. Kesän kynnykysellä voisinkin iskeä Stringin täyteen viherkasveja!

syndet3

Lapset suhasivat posket punaisina ympäri kämppää ja nauttivat silmin nähden kaikesta saamastaan huomiosta! He saivat ihania ja tosi mietittyjä juttuja synttärilahjoiksi. Ihmeteltiin koko porukalla, kun Sapen lahjaksi antama Hatchimals-lintu kuoriutui munastaan. Kaikkea ne keksiikin, ei vaan omassa lapsuudessani jne… ;D

syndet5
syndet6
syndet7
syndet8
Kiitos kaikille meidän vieraille, ihana kun tulitte ja olitte. Rebekalla ja Samuelilla riittää taas muisteltavaa vuodeksi – niin ja tietenkin kaikenlaista kivaa touhuttavaa uusien juttujen  parissa pitkäksi aikaa <3

-Maj

8 Comments

 1. Rena 13.3.2017

  You had really yummy birthday food!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 14.3.2017

   Hi! Thanks Rena :) My friend Viivi helped me – actually she bake the cake :)

   Vastaa
 2. Sara // housefive 13.3.2017

  Aina välillä törmään sellaiseen tekstiin, kuin ”Everybody should meditate for 20 minutes a day. Except those who are too busy. They should meditate for an hour” :) Eli meditointi tosiaan olisi mun vinkki. Headspace- niminen app on tosi kätevä ja kiva. 10 minutia harjoituksia ja sellaisen vaikka jos yhden tekee ihan vikaksi illalla tai milloin vain on sopiva hetki, niin varmasti auttaa <3 Haleja stressin keskelle :)

  Vastaa
  • Maj 14.3.2017

   Moi Sara! Eikä miten ihana sä oot! Vitsit, kun mä en oo yhtää meditoija-tyyppiä :F Ehkä tosiaan pitäisi, tsekkaan ton Headspacen ja kerron sit miten kävi :)

   Vastaa
   • ida365 14.3.2017

    Muori, mulla on Headspace, se on tosi hyvä! Meditioidaan kerran viikossa töissä koko porukalla ton avulla, suosittelen.

    Vastaa
    • Sara. 15.3.2017

     Hear, hear – nyt vain kokeilemaan. Sillä appin miehellä on niin ihanan tasainen ääni, että 10 minuuttia menee siivillä.

     Vastaa
 3. Juuli 13.3.2017

  Itellä tohon stressaamiseen auttaa se, että laitan päivän tekemiset paperille ylös. Siis mulla saattaa lukea ihan; imuroi, käy kaupassa, käy suihkussa, tee ruokaa, jumppaa yms.. jonku mielestä jo neuroottista ;D Mut sillon mun pää saa olla stressivapaa, ku katon vaa listasta ja vedän yli sitämukaa ku homma on tehty.

  Vastaa
  • Maj 14.3.2017

   Moi! Mäkin teen tuota ja ihan samalla tavalla kirjailen ylös pienimmätkin hoidettavat asiat, vaikka se tuntuu välillä hassulta. Mun isä on aina sanonut, että ne asiat eivät rasita päätä, kun ne ovat siinä paperilla – ja totta, ei tarvitse pinnistellä muistaakseen jotain, kun voi vaan tsekata listasta! Tällä kertaa listat ei auttanut, kirjoittelin asioita listaan vielä illalla sängyssä, mietin ajankäyttöäni ja hermoilin :/

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *