Rakastan helppoja ja mukavia asuja, joista löytyy kuitenkin joku pieni yksityiskohta. Tässä asussa juju taitaa olla sukissa. Nämä kuvat on itseasiassa napsaistu jo alkuviikosta, mutta sattumalta puin tänään päälleni ihan samat vaatteet eli tämähän on vanha kunnon ”päivän asu” -postaus, jes!

Musta culotteshaalari on ollut jo niin monessa mukana, tällä kertaa se muuntautui arkisen rennoksi, kun puin haalarin päälle collegepaidan ja oversize-farkkutakin. Ystäväni kyseli kiinnostuneena näiden ihanien ”uusien” housujen alkuperää ja olipa hauskaa, kun sain kehottaa häntä kurkkaamaan omaan kaappiinsa, sillä häneltä löytyy tämä ihan sama haalari. Iloitsen onnistuessani hankkimaan niin mieluisia ja ajattomia vaatteita, että haluan pukeutua niihin vuodesta toiseen.

verkkosukat1
verkkosukat1_
verkkosukat2

Takki – NEUW (INCH” Store)
Paita ja verkkosukat – Gina Tricot
Haalari ja kengät – Zara
Laukku – LV

verkkosukat3
verkkosukat4
verkkosukat5
verkkosukat6
verkkosukat7
verkkosukat8
verkkosukat9Huh, miten paljon kuvia. Tästä kun vielä nappaa farkkutakin ja collegepaidan pois, niin haalari menee helposti fiinimpäänkin tilaisuuteen.

Tyttäreni ihasteli reikäisiä sukkiani ja nimesi ne”verkkosiksi” :D Mitäs mieltä te olette tästä asusta?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *