*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & L300

Olen huomannut suomalaisnaisten määrittelevän usein ihonsa herkäksi ja sitä se ihan varmasti todella monilla nykyään onkin. Hajusteettomat, herkälle iholle tarkoitetut kosmetiikkatuotteet ovat tänä päivänä kysyttyjä – ja olivat jo silloin, kun itse vielä työskentelin kosmetiikan parissa.

Ymmärrän, että herkkäihoiset eivät kovin helposti uskalla lähteä testailemaan uusia tuotteita, koska aina on vaarana ihon voimakas reagointi ja toki rahatkin menevät hukkaan, jos tuote ei jostakin syystä sovikaan omalle iholle. Pääsen nyt esittelemään teille varteenotettavaa ihonhoitosarjaa, joka on tarkoitettu erityisesti herkkäihoisille. Olen aikaisemmin lukenut sekä kuullut ystäviltäni hyvää L300 -ihonhoitosarjan tuotteista ja nyt kampanjan myötä olen itsekin päässyt testailemaan tuotteita.

L300 on ruotsalainen, 100 % hajusteeton ihonhoitosarja, joka lanseerattiin kotimaassaan jo 80-luvulla. Ruotsissa L300 on myynnissä ainoastaan apteekeissa, mutta Suomessa sarjaa myyvät tavaratalot ja marketit. Tuotteet ovat lompakkoystävällisiä, hinnat pyörivät jossain 5-10 euron hujakoilla.

L300 ihonhoito

L300 on löytänyt tiensä Suomen markkinoille kolmisen vuotta sitten ja nyt sarjaan on ilmestynyt kolme erittäin herkälle iholle tarkoitettua uutuustuotetta. L300 Ultra Sensitive -sarjan tuotteet on kehitelty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteiden pitäisi soveltua erittäin herkälle iholle, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

l300_2

L300 Ultra Sensitive -sarjassa on kaksi kosteusvoidetta. Rich Face Cream on tarkoitettu kuivalle iholle ja koostumukseltaan kevyempi Light Face Cream sopii hyvin sekä normaalille että sekaiholle. Oma ihoni on normaali, ei mitenkään superherkkä, mutta kuitenkin kuivakka, joten jos en ole voiteen levittämisen jälkeen heti meikkaamassa, niin täyteläisempi voide on parempi vaihtoehto minulle. Kevyemmän voiteen ihoni imaisee sisäänsä saman tien ja sitä olen käyttänyt pari kertaa meikin alla. Thaimaan reissun jälkeen iholleni ei ole juurikaan epäpuhtauksia pukannut ja päivetyksen ansiosta olen keventänyt meikkiäkin.

l300_3

Tähän erittäin herkän ihon tuoteperheeseen kuuluu myös puhdistustuote ja se on i h a n a. Vaahtoava puhdistuaine on muiden tuotteiden tapaan tuoksuton, mutta silti erittäin miellyttävä. Olen tolkuttoman laiska ihonpuhdistaja ja ilahduin, kun sain Foaming Cleaneserillä poistettua helposti myös vesiliukoisen ripsarin. Puhdistusvaahtoa voi vaahdottaa vielä lisää käsien välissä ja omasta mielestäni se on koostumukseltaan ehkä ennemminkin emulsion ja vaahdon miksaus. Foam Cleaneser on hellävarainen putsari, joka jättää ihon raikkaaksi ja puhtaaksi.

l300_4

Instagram Storiesin perusteella olen saanut kehuja & kysymyksiä ihostani sekä meikkipohjastani, kiitoksia kaikille teille ihanille viestittelijöille. Meikkipohjasta on niin paljon helpompi saada raikkaan näköinen, kun kasvojen iho on hyvin hoidettu ja kosteutettu. Viihdyn nykyään usein arkipäivinä kokonaan ilman meikkiä, liikun ja ulkoilen säännöllisesti. Enkä ikinä, missään tapauksessa, koskaan nuku meikit kasvoilla, eikä näin kuivaihoisena auta yhtään lintsata kosteusvoiteen levittämisestäkään .

l300_5
l300_6

Parin viikon testailun jälkeen fiilikset näistä L300 Ultra Sensitive -tuotteista ovat olleet hyvät. Jatkan testailua ja raportoin myöhemmin millaisia vaikutuksia olen huomannut, vai huomasinko mitään? Hajusteettomat tuotteet kelpaavat myös Miikalle, joka testailee kanssani tuotteita. On kiva saada hänenkin mielipiteensä näistä purnukoista, sillä meistä kahdesta Miikalla on huomattavasti vaikeampi ja herkempi iho, ja välillä atopia äityy pahaksikin, silti pahin ongelma Miikan ihonhoidossa on se, että hän suorastaan inhoaa levittää kosteusvoidetta – tätä ongelmaa tietenkin työstetään koko ajan!

l300_7Kuvat – Ida Hanhiniemi

Ja koska kevät tuntuu olevan arvontojen kulta-aikaa, niin pyöräytetäänpäs käyntiin vielä sellainenkin, jee! Vastaa kommenttiboksissa kysymykseen: Millainen iho sinulla on ja miksi olisit kiinnostunut testaamaan L300-ihonhoitotuotteita? Kaikki postaukseen kommentoineet ovat mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Erittäin mielelläni kuulen myös kaikkien herkkäihoisten kokemuksia L300-sarjan tuotteista. 

Arvonta starttaa äään-yyyy-tee-nyt ja osallistumisaikaa on koko viikko! Maanantaina 24.4.2017 arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat ihanat uutuustuotteet testiin.

Ps. Tarkistathan vielä, että sähköpostiosoitteesi tulee varmasti oikein.

-Maj

 

63 Comments

 1. Laura 19.4.2017

  Ihoni on atooppinen eli kuiva ja herkkä. Ihoni reagoi herkästi erilaisille hajusteille ja ärtyy herkästi liian tehokkaista puhdistusaineista. Olisin kiinnostunut testaamaan L300-sarjaa, koska se olisi uusi tuttavuus. Olen tähän mennessä kokeillut montaa eri sarjaa sekä kosmetiikka- että apteekkituotteista, enkä vielä ole löytänyt minulle loistavasti sopivia tuotteita, joten mielelläni kokeilisin sopisiko tämä sarja minulle.

  Vastaa
 2. Laura 19.4.2017

  Mulla on aika herkkä ja kuiva iho, joten nämä tuotteet olisivat varmaan passeleita mun hipiälle!

  Vastaa
 3. Hanna 19.4.2017

  Mulla on rasvoittuva ja huono iho, jossa on aina ollut paljon näppyjä. Kasvojen keskiosa (se T-alue, jonka nimenomaan pitäisi rasvoittua eniten) ja silmänympärykset kuitenkin kuivuvat erityisesti talvisin välillä melkein hilseileviksi. Etenkin uusien kosteuttavien tuotteiden kokeileminen olisi hyvä juttu, jotta saisin tämän ihon tasapainoon. :)

  Vastaa
 4. Nina 19.4.2017

  Kuulostaapa hyvältä! Oma ihoni on juurikin herkkä ja kuiva ja olen pitkään etsinyt sopivia tuotteita (hieman iäkkäämmän) ihon hoitoon. ;)

  Vastaa
 5. Kata 19.4.2017

  Minulla on oikein kuiva iho, etenkin kasvot ja kädet vaativat ahkeraa rasvausta. L300-sarja on minulle ihan uusi tuttavuus ja siksi olisikin kiva päästä testaamaan sopisiko se omalle iholleni.

  Vastaa
 6. Sofia 19.4.2017

  Minulla on herkkä ja atooppinen iho. Kuten alussa mainitsit, uusien tuotteiden kokeilu on aina vähän riskialtista herkälle hipiälleni enkä haluaisi tuhlata rahojani tuotteisiin jotka eivät sitten sovikaan. Tällainen uutuustuotteiden testailu olisi siis kiva tapa tutustua L300 -sarjaan :)

  Vastaa
 7. Ansku 19.4.2017

  Ihoni on herkkä ja ottaa helposti nokkiinsa mpnista tuotteista. Hajusteettomuus sekä yhteistyö allergia- ja astmaliiton kanssa kuulostaa hyvältä, näitä lähtisi mielellään testaamaan.

  Vastaa
 8. Nanni 19.4.2017

  Ihoni on todella pintakuiva mutta meinaa silti rasvoittua päivän mittaan. Siksi onkin haastavaa löytää tasapainoa puhdistuksen ja kosteutuksen välillä. Siitä syystä L300 tuotteita olisi kiva testata josko niistä löytyisi kaipaamani tasapaino. :)

  Vastaa
 9. Helena K 19.4.2017

  Kasvojeni iho on melko kuiva mutta rasvoittuu helposti ja epäpuhtauksia tuntuu ilmaantuvan aina kun edellisistä pääsee eroon. Meikin putsaaan pois aina iltaisin mutta meikkaamattomina päivinä ihon puhdistus jää usein unholaan ja jos käytän liian paksua voidetta esimerkiksi iltaisin, on iho aamulla jo näpyillä.

  Vastaa
 10. tintti. 19.4.2017

  Olen käyttänyt sarjan käsivoidetta korppukäsilleni ja se on ehdoton lemppari! Myös muiden perheenjäsenten kädet on saatu sillä kuntoon. Sitä on kulunut talven aikana niin monta tuubia, toivoisinkin että sitä saisi isommassakin pakkauksessa.
  Ihoni on kuiva, ja näillä kokemuksilla testaisin erittäin mielellään muitakin merkin tuotteita. :)

  Vastaa
 11. Henni 19.4.2017

  Tämä sarjahan olisi kuin minulle tehty! Olen vakavan sairauteni jälkeen jäänyt todella herkkäihoiseksi enkä voi juuri mitään ihanhoitotuotteita käyttää! Kukkarollekin ystävällinen hinta todella plussaa!!

  Vastaa
 12. Susa 19.4.2017

  Varsinkin toisen lapseni syntymän jälkeen pari kuukautta sitten ihoni on muuttunut todella pintakuivaksi. Iho hilseilee ja kiristää. Näitä tuotteita olen halunnut koittaa jo pitkään, joten olisipa hienoa kun arpaonni suosisi! :)

  Vastaa
 13. Leena 19.4.2017

  Kärsin atooppisesta ihosta ja tänä talvena se on ollut erityisen kuiva, myös raskaana olemisella saattanee olla vaikutusta asiaan.
  Tästä sarjasta en ollut aikaisemmin kuullutkaan, kiva, että kerroit siitä, sillä helpompi on tutkia tuotteita nut kaupanhyllyiltä. Myös mieheni saattaidi kiinnostua hajusteettomista vaihtoehdoista.

  Vastaa
 14. Ilona 19.4.2017

  Pintakuiva ja aika herkkä. Tän merkin tuotteita ei ookkaan vielä tullut testattua :)

  Vastaa
 15. Justiina 19.4.2017

  Ihoni on aika herkkä ja kuiva, joten näitä tuotteita olisi ihan huippu päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 16. Miski 19.4.2017

  Mä tarvitsen näitä! Mulla on ihan kamalassa kunnossa iho, pyöräilen vuoden ympäri työmatkoja ja sen seurauksena alunperinkin kuiva ihoni on aivan kamalassa kunnossa. Mikään kosteutus ei meinaa riittää ja meikkivoiteen jälkeen iho hilseilee aina, vaikka olisi levittänyt aamullakin jopa kasvoöljyä! Tuo putsari kiinnostaa kovasti, koska etsin koko ajan parempaa ja toimivampaa putsaria. Tämän enempää en enää voi kasvojani kosteuttaa, joten olen ajatellut, että pitää panostaa hyvään putsariin.

  Vastaa
 17. Mira 19.4.2017

  Ihoni on muuten melko ok kunnossa, mutta näin keväisin se kuivuu enemmän. OLisi mielenkiintoista kokeilla :)

  Vastaa
 18. sarinna 19.4.2017

  Ihoni on herkkä ja pintakuiva. L300 misellivesi on ollut loistava. Normaalisti ihoni ei kestä ollenkaan vaahtoputsareita, ja olisikin mielenkiintoista testata L300 putsari.

  Vastaa
 19. Mari 19.4.2017

  Minulla on sekaaiho, paikoitellen rasvoittuva ja osittain kuiva. Etenkin vuodenaikojen vaihtelut näkyvät ihossani helposti. Olisi mukava kokeilla L300 tuotteita, joista olen myös kuullut paljon hyvää!:)

  Vastaa
 20. Kiinnostaa kovasti nämä tuotteet, talven kuivattama iho kaipaa kosteutusta :)

  Vastaa
 21. Irkku 19.4.2017

  Ihoni on pintakuiva, mutta kuitenkin rasvainen! En juurikaan käytä mitään ihonhoitotuotteita, ainoastaan rasvaa mikä on kaupassa edullisinta.Olisi kiva voittaa ja kokeilla tuotteita ;)

  Vastaa
 22. Kati 19.4.2017

  Täällä pintakuiva sekaiho couperosalla höystettynä valmiina testaamaan uusia tuotteita 😊

  Vastaa
 23. Piia 19.4.2017

  Mulla on kuiva sekaiho, joka ei ole erityisen herkkä, mutta epäpuhtauksiin taipuvainen, minkä vuoksi saa olla aika tarkkana tuotteiden kanssa. Siksi tää kuulostaakin oivalta, turvalliselta!

  Vastaa
 24. Lotta 19.4.2017

  Ihoni on pintakuiva, mutta normaali. Kasvoilla en pysty käyttämään mitään ns.”tavallisia” markettituotteita, koska kaikista tuntuu iho ärsyyntyvän ja kiristyvän :( Kiva ois näin opiskelijana saada tuotteet testiin!:)

  Vastaa
 25. Julia 19.4.2017

  Täälläkin kuivaihoinen ja valitettavasti ympäri vuoden sellainen. Harvoin tulee testailtua uusia tuotteita siis iholle, jonka takia olisi huippua jos näitä pääsisi testaamaan! :)

  Vastaa
 26. sikkuralla 19.4.2017

  Minulla on herkkä, kuiva ja herkästi punottava iho. Olisipa kiva näitä tuotteita kokeilla.

  Vastaa
 27. Sonju 19.4.2017

  Kyllä vain, kuiva ja herkkä iho täälläkin! Etenkin saunominen ja näin talven jälkeen kaikki poppaskonstit ovat tervetulleita, jotta ihon saisi kesäkuntoon. L300-tuoteperheen vaaleanpunaisia (kuivan ihon?) tuotteisiin tutustuin kuukausi-pari sitten. Sattuivat olemaan houkuttelevassa tarjouksessa cittarissa, kun uusi putsari oli haussa. Ihoni kaipaisi kuitenkin vielä hellävaraisempaa hoivaa, sillä tuon nykyisen käytön jälkeen iholla säilyy ikävän kiristävä tunne. Huomasin nämä violetit, herkän ihon tuotteet kauppareissulla muutama viikko sitten ja olisi tehnyt mieli napata purkit testiin nyt heti, mutta maltoin mieleni… Ensiksi nykyiset loppuun, sit uutta kehiin! -mutta salaa toivon kyllä voittavani tuotteet käyttööni arvonnasta jo aiemmin… 😉

  Vastaa
 28. Sannis 19.4.2017

  Kuiva ja herkkä. Jännittää kokeilla uusia tuotteita kun ei tiedä miten iho reagoi. Siksi suosin yleensä näitä ”yhdessä allergialiiton kanssa”-tuotteita.

  Vastaa
 29. Marika 19.4.2017

  Heips! Ihoni on normaali, joskin kuivuuteen taipuvainen. Kesäisin tulemme ihoni kanssa yleensä hyvin juttuun, mutta talvisin pintakuivuus yhdistettynä paikoittaisiin epäpuhtauksiin ärsyttää. Olisi mukava päästä kokeilemaan uusia tuotteita ja toivottavasti löytää niiden joukosta toimivia, tulevia omia suosikkeja. Aurinkoa kevääseen!

  Vastaa
 30. Sonja 19.4.2017

  Pintakuiva normaali/sekaiho. L300 tuotteet vaikuttavat hyviltä.

  Vastaa
 31. Teako 19.4.2017

  Näitä olisi todella ihana testata! Ihoni on muuttunut muutaman vuoden aikana tosi kuivaksi, ja tuotteet on edelleen vähän hakusessa. Usein kuivan ihon tuotteet ”kosteuttavat liikaa” ja naama kiiltää meikin läpi ja hellävaraiset meikinpoistoaineet taas eivät ehkä puhdista niin hyvin. Toki hyviä tuotteita on varmasti olemassa, vielä kun osuisivat kohdalle:)

  Vastaa
 32. Mira T 19.4.2017

  Minulla on kuivahko iho. Etenkin talvisin kasvojeni iho tuntuu todella kuivalta ja hilseilee helposti. Olisi ihanaa voittaa ja päästä testataamaan tätä tuotesarjaa, jos saisin siitä apua ihoni kuivuuteen.

  Vastaa
 33. Heidi.H 19.4.2017

  Ihoni on herkkä eli lehahtelee punaiseksi ja myös atopialäiskät kiusaavat aina välillä. L300 tuotteet kuulostavat ratkaisulta tämän hetkiseen ihon oikutteluun ja plussaa hajusteettomuudesta, en ole voimakkaiden tuoksujen ystävä. :)

  Vastaa
 34. Kati 20.4.2017

  Ihoni on super herkkä ja reagoi kaikkiin ulkoisiin ärsykkeisiin.

  Vastaa
 35. Kepa 20.4.2017

  Minulla on punottava ja kuiva iho. Haluaisin päästä testaamaan tuotteita, sillä uskon niiden sopivan minulle enkä ole kyseiseltä merkiltä vielä kokeillut mitään.

  Vastaa
 36. Hulina 20.4.2017

  Akneen taipuvainen, mutta silti kuiva etenkin talvella. Välillä tuntuu ettei mikään tuote ole hyvä, mutta nää kuulostaa siltä että ois kiva päästä testaamaan!

  Vastaa
 37. Sarppu 20.4.2017

  Minulla on sekaiho eli haasteena on sekä kuivuus että rasvoittuvuus. Kasvojenhoito on tärkeä päivittäinen rutiini ja olisi kiva päästä testaamaan tätä sarjaa joka ei aiemmin ole ollut edes käytössäni.

  Vastaa
 38. Eeva 20.4.2017

  Talven jälkeen iho on kuiva ja kiristävä, täälläkin myös miehellä. Mies levittää iholleen pakon edestä millon mitäkin vaseliinia. Näitä olisi mukava yhdessä kokeilla 😄

  Vastaa
 39. Nora 20.4.2017

  Mulla on super herkkä ja kuiva iho. Sen lisäksi perioraalidermatiitti vaivaa suun ja silmien ympärystä – tähän antibiootit menee, mutta ihonhoitotuotteilla on hurjasti merkitystä myöskin. Nyt käytössä on ollut pod:n myötä apteekissa myytävä Avene, joka on laadukas, mutta valitettavasti myös aika hintava tuotesarja.

  L300-merkiltä mulla onkin käytössä jo vartalorasva (joka on ihana!!), joten houkuttelisi vaihtaa tuo hinnakkaampi tuotesarja halvempaan, jos se oikeasti toimisi tällekin ongelmaiholle :)

  Vastaa
 40. Emmi 20.4.2017

  Mulla on aika normaali, mutta pintakuiva iho. Etenkin nyt talven jälkeen huomaan ihon heti pesun jälkeen kiristävän, jos en laita kosteusvoidetta. Olisi kiva kokeilla uusia tuotteita kasvoille.

  Vastaa
 41. Eveliina 20.4.2017

  Sinun tuotepäivittelyjä on ihana lukea, tiedän aina että kirjoitat niistä totuuden mukaisesti etkä pelkästään yhteistyön takia, kiitos siitä! :)Minulla on nyt iän karttumisen myötä kuivunut iho, ja se oireilee välillä kuin atooppinen iho, ja siksi se vaatii paljon kosteutusta. Myöskin nuoruuden ärhäkän aknen myötä kasvoni eivät siedä voimakkaita tuotteita, joten olisikin kiva saada uutta herkälle iholle tarkoitettua tuotetta käyttöön! Tällä hetkellä minulla on käytössä muutama vakiotuote joita olen käyttänyt, ihana olisi saada niihin vaihtelua turvallisista ja iholle sopivista vaihtoehdoista. :)

  Vastaa
 42. Iina Jokinen 20.4.2017

  Ihoni on raskauden myötä parantunut mutta on pintakuiva edelleen. Olisi kiva kokeilla uusia tuotteita :)

  iina.jokinen@hotmail.com

  Vastaa
 43. Neea 20.4.2017

  Minulla on kuiva iho ja näitä uutuuksia ois ihanaa voittaa koska en voi sietää liian voimakkaasti tuoksuvia tuotteita!

  Vastaa
 44. Kristiina 20.4.2017

  Vartalovoide on todella hyvä🌞

  Vastaa
 45. Silja 20.4.2017

  Ihoni kärsii melkoisesta pintakuivuudesta, mikä ei tunnu talttuvan kovallakaan rasvauksella. Päinvastoin liiallinen rasvaus&tehoaineet tuntuvat tukkivan ja ärsyttävän ihoa. L300-sarjassa minua kiinnostaa luotettavan apteekkikosmetiikan tuntu. Vähän niinkuin parempaa perusrasvaa!

  Vastaa
 46. inkeri 20.4.2017

  Olis vaan niin ihana kokeilla kokonaista sarjaa. (Vanha kuivunut iho)

  Vastaa
 47. Lilla 21.4.2017

  Näitä olis kiva päästä kokeilemaan! Varsinkin talvella iho kuivuu ja hilseilee, mutta monet rasvat jättää ihon ”tahmaiseksi” tai sitten kosteuttavat vain hetken.

  Vastaa
 48. Minna 21.4.2017

  Kuivuu herkästi etenkin talvella! Ihan odotan aina lämpöä ja kesää, kun tietää että iho on sitten taas hetken aikaa paremmassa kunnossa. Tosi kiva olisi kyllä päästä kokeilemaan näitä tuotteita omalle iholle :)

  Vastaa
 49. JennaO 21.4.2017

  Ihoni on todella herkkä ja kuiva ja kaipaa päivittäistä kosteutusta ja hoivaa.

  Vastaa
 50. vintagentti 22.4.2017

  Ihoni on kuiva, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Kuivuuttakin suuremmaksi ongelmaksi koen parhaillaan `elottomuuden`, eräänlaisen sameuden.
  L300 voisi olla kuvauksista päätellen uusi luottotuotesarja, tuoksuttomuus on ehdoton suuri plussa.

  Vastaa
 51. Heidi 22.4.2017

  Mun iho on kuiva ja herkkä, jopa siinä määrin että veden laadun tai ilmankosteuden muuttuminen saa ihon oireilemaan. Tällä hetkellä käytössäni olevat tuotteet ovat sen verran hintavia että näin hoitovapaalla edullisemmat vaihtoehdot olisivat vain plussaa.

  Vastaa
 52. Jenny 22.4.2017

  Minun ihoni on herkkä, atopiaan taipuva. Talvisin käytössä vain La Roche Posay. Lompakkoni haluaisi löytää jonkin uuden sarjan.. :D

  Vastaa
 53. Rebekka 22.4.2017

  Kasvojeni iho on pintakuiva ja erittäin herkkä. Tällä hetkellä ihoni on sellaisessa kunnossa, mitä ei ole vähään aikaan ole ollut; eli todella huonossa. Epäpuhtauksia on eniten poskien alueella, mutta nyt niitä on levinnyt myös otsalle. En ole vielä löytänyt sitä juuri omalle iholleni sopivaa ihonhoitotuotesarjaa. Dermalogicaa olen harkinnut, mutta sen hinta vähän mietityttyy… Siksi olisinkin erittäin kiinnostunut testaamaan oisko näistä edullisista L300-ihonhoitotuotteista apua mun herkälle iholle.

  Vastaa
 54. Tanja 22.4.2017

  Ihoni on erittäin pintakuiva. Olen joskus aiemmin kokeillut ko. sarjan tuotteita, mutta tuolloin niistä ei yksikään jäänyt vakituiseen käyttöön. Nyt, kun aiemmin käyttämäni merkki on jäämässä pois Suomen markkinoilta, etsin uusia luottotuotteita. Löytyisiköhän uusista tuotteista korvaavia… :-)

  Vastaa
 55. Milla 22.4.2017

  Ihoni on herkkä ja kuiva. En ole vielä kokeillut L300-sarjaa, joten kiinnostaisi kyllä :)

  Vastaa
 56. NellaM 23.4.2017

  Ihoni on pintakuiva sekaiho. Varsinkin talvella tuntuu, että mikään kosteutus ei riitä sille.

  Vastaa
 57. Salli 23.4.2017

  Mukaan arvontaan ja ihoni on aika herkkä. L300 sarjasta olen käyttänyt silmänympärysvoidetta ja päivävoidetta. Olen tykännyt.

  Vastaa
 58. Jenninen 23.4.2017

  Minulla on ärsyttävä iho 😁 Posket kuivat ja herkät, t-alueella epäpuhtauksia. Tämän sarjan tuotteita olen monta kertaa hypistellyt kaupassa, uskoisin niiden sopivan iholleni! Tykkään tuotteista, joissa ei ole turhia hajusteita tms.

  Vastaa
 59. Poola 23.4.2017

  Antaisin nämä siskolta, joka on herkistynyt hajusteille ja kaipaa hemmottelua.

  Vastaa
 60. Anna 23.4.2017

  Ihoni on pintakuiva ja hieman akneen taipuvainen. Olisi kiva päästä testaamaan tätä sarjaa.

  Vastaa
 61. […] kuuluu kuivan ihon kosteusvoide, normaalin tai sekaihon ihon kosteusvoide sekä puhdistusmaito. Magicpoks-blogin Maj ihastui erityisesti puhdistusmaitoon ja vasta tuon postauksen luettuani tajusin mistä on kyse, heh. No, parempi myöhään kuin ei […]

  Vastaa
 62. julia 11.5.2017

  Ihoni on tällä hetkellä hyyyvin rasvoittuva ja huonossa kunnossa, mutta samalla ärtyy todella helposti. Olen ajatellut ostaa seuraavaksi herkälle iholle sopivia puhdistustuotteita, jos niillä olisi jotain vaikutusta tähän ihokatastrofiin, johon ei tunnu auttavan mikään..

  Vastaa
 63. Marran 21.5.2017

  Olen vihdoin löytänyt itselleni sopivat ihonhoitotuotteet. Käytän saman sarjan vaaleanpunaisia tuotteita. Ihoni on todella herkkä ja kuiva, lisäksi kärsin hajusteallergiasta. Olen voinut jättää kortisonivoiteet kasvoista kokonaan näiden tuotteiden myötä. Aikomukseni on ollut kokeilla näitä uusia tuotteita, mutta en ole vielä löytänyt niitä. Tällä kylällä on vain pieniä ruokakauppoja ja lähimpään kaupunkiin 100km. 😂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *