Farkkutakki, long time no see! Kalenterin mukaan nyt ollaan jo puolessa välissä huhtikuuta ja aurinkokin paistaa. Sellainen pienen pieni juttu vaan, että lämpömittarin lukemat ovat pääsiäisenäkin lipsahdelleet pakkasen puolelle ja esimerkiksi farkkutakissa jäätyy. Mitäs tämä nyt on?

En ole oikein koskaan syttynyt ysärihenkisille farkkutakeille, vaikka jengi on metsästellyt innosta puhkuen niitä kirppareilta. Ajattelin, että ei ole minua varten, kunnes ihan läpällä erehdyin sovittamaan Inch” Storessa yhtä NEUW-merkin oversize farkkutakkia. Sovittelemisen jälkeen en halunnutkaan enää riisua takkia päältäni, hupsista vaan!

farkkutakki3farkkutakki2farkkutakki5

Takki –  NEUW (Inch” Store)
Paita – Gina Tricot
Farkut – Bull & Bear
Tennarit – Nike
Korut – & Other Stories
Laukku – LV

farkkutakki4farkkutakki7farkkutakki6farkkutakki9farkkutakki8farkkutakki11

Tykkään tästä takista ihan hulluna, ehkä melkein yhtä paljon kuin vaaleansinisistä kengistäni. Mitäs mieltä te olette näistä ysäri-ihanuuksista? Entä mitä olette touhunneet pääsiäisenä? Mä olen mm. käynyt käärmenäyttelyssä, syönyt salaa lasten Kindereitä ja katsonut Skamia :)

-Maj

8 Comments

 1. M 16.4.2017

  Täälläki on syöty kindereitä ja oli mulla hello kitty munaki ja sitten niitä virvon varvon patukoita. Mulla on menny niinkin jännästi pääsiäinen, että oon villasukkia neulonu ja ollu vaan kotona meikkaamatta ja rentoilu vaatteissa. :D Oli tuolla langat oottamassa neljään pariin, niin aloin niitä tyhjentämään. :)

  Vastaa
  • Maj 17.4.2017

   Ai, itseneulotut villasukat on parhaat. Tiedän yhden tyypin kyllä kenelle kelpais viltsurit, jos tulee ylituotantoa :D <3

   Vastaa
 2. HannaK. 16.4.2017

  Vitsi miten cool asu! Oot niin tyylikäs mutsi, huhhuh!

  Vastaa
  • Maj 17.4.2017

   Haha, mutsi kiittää ;)

   Vastaa
 3. Päivi 16.4.2017

  Kivannäköinen asu, sopii sinulle hyvin.

  Vastaa
 4. Merita 17.4.2017

  Hyvältähän nuo ysärifibat jälleen näyttää <3
  Myös täällä on koukututtu Skamiin. Pääsiäisen aikana olen tuijottanut jo kolme kautta… aluksi ajattelin että vähän noloa koukuttua teinari-sarjaan, mutta antaa mennä :)
  Aurinkoista viikkoa sulle.

  Vastaa
  • Maj 17.4.2017

   Moikka! Voi kiitos, ysärijutut ovat taas niin fresh, kuka oliskaan uskonut ;) No eikä ole yhtään noloa Skam-koukutus, katoin ne kolme kautta käytännössä parissa päivässä, hupsista!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *