Kaikista vuodenajoista juurikin kevät ja kesä inspiroivat minua eniten ja sama pätee myös lastenvaatteisiin. Talvella hankin vain ne pakolliset, mutta kun toppatakin saa tunkea varaston perukoille, niin riemuhan siitä repeää. Välillä toppuuttelen itseäni kesävaatehankintojen kanssa, sillä Suomen kesä on kuitenkin viime vuosina ollut harmittavan kylmä ja aivan liian lyhyt.

Asujen kuvaaminenkin on myös mielekkäämpää touhua säiden vähän lämmetessä. Reissussa riitti kauniita kuvauspaikkoja, ihan hotellin nurkillakin. Seuraavien kuvien vaatteet on saatu Papulta ja ne ovat kaikki tämän kevään uudesta SS17-mallistosta

papu1papu2Shrew-hihaton taisi olla Samuelin koko loman pidetyin paita. Taskun sisällä piileksii söpö pieni otus. Hihattoman alaosana on Sunspot-shortsit, joiden juju on vyötärön hauska keltainen kiritysnauha. Shortsit ovat joustocollegea ja yläosasta hiukan väljemmät, Samuelilla on näistä koko 98/104 cm.

papu3Rebekalla on päällä Morning skirt -hame & Twinflower-hihaton. 122/128 cm kokoinen hame on juuri sopiva, mutta samankokoinen toppi olisi ehkä voinut olla kokoa pienempi, mutta toisaalta, se menee sitten pidempään.

papu4
papu5
papu6Hauskan Dot-hameen taskut on käännetty ulospäin, ne olivat Reben mielestä paremmat näin.  Dot-hame on malliltaan samanlainen kuin aiemmista mallistoista tuttu Kenno-hame.

papu7Summer rain -paita ja Hi Hay – baggy hortsit sopivat mun mielestä hauskasti yhteen, vaikka molemmissa on hallitseva kuosi. Nämä kuosit ovat taitavan Hanna-Riikka Heikkilän käsialaa. Luulin paidassa seikkailevan otuksen olevan siili, mutta se onkin päästäinen, joka ei pientä kesäsadetta säikähdä.

papu8papu9

Papun kevätmallisto on kokonaisuudessaan  tosi raikas ja mielestäni kaikinpuolin onnistunut. Omat suosikkini Samuelin vaatteista olivat Sunspot-shortsit sekä Shrew-hihaton. Rebekallekin oli tässä paljon ihania juttuja, persikkainen sävy on tosi kaunis ja pakko vielä vinkata ihanasta collegepaidasta, eli jos sellaiselle on tarvetta niin  kurkkaahan tämä, aika ihana, eikö vain?

Oletteko te shoppailleet uusia Papuja lapsille – tai itsellenne? 

-Maj

6 Comments

 1. Rena 6.4.2017

  The pictures are so super cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Mari 7.4.2017

  Moikka!
  Olisko sulla vinkata hoikan tytön jalassa pysyviä urheilutrikoita?
  Omalle pitkäjalkaiselle pillikintulle kun ei tahdo löytyä. Vyötäröstä sopivat ovat lahkeesta lyhyet, sopivan pitkät taas putoavat jalasta.
  Urheilua rakastavaa tyttöä ärsyttää juosta aina puuvillaleggareissa.

  ~Mari~

  Vastaa
  • Maj 7.4.2017

   Moikka! Ootteko testanneet Piruetin legginsejä? Jumpparit käyttää niitä ihan perusmustia leggareita, hyvää matskua ja mun mielestä suht napakat myös :)

   Vastaa
 3. Elina 7.4.2017

  Meillä on myös tuo Papun Morning Skirt-hame ja se on kyllä ihana (blogini instasta löytyy hameesta sovituskuva). Hi Hay- shortsit näyttää myös kivoilta ja niiden pariksi kävisi hyvin myös musta tai valkoinen yksivärinen t-paita.

  Vastaa
  • Maj 9.4.2017

   Ne on kyllä kivat ja ihan totta, yksinvärinen paita toimisi myös hyvin shortsien parina :)

   Vastaa
 4. Leena-mummi 13.4.2017

  Tuttuja taustoja ja vaatteitaan on mitä ihanampia😎

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *