Yhdistelin kaikki vaatekaappini peruspilarit ja lopputulokseksi sain mukavan, toimivan ja ajattoman perusasun. Mustavalkoisella perussetillä ei yleensä voi mennä ainakaan ihan metsään?

Vanhan nahkatakkini alle mahtuu superlämmin Cosin neuletakki ja tällä kombolla oikeasti tarkeneekin jo aika hyvin. Toki mielummin käyttäisin viime syksynä ostamaani Minimumin nahkarotsia, mutta se on napakkaa mitoitusta ja vieläpä kokoa xs, joten takin alle on vaikeaa mahduttaa edes collegepaitaa. Reebokin klassikkotennarit ovat aika sirot jalassa  ja omani ovat viime kesän jäljiltä vielä suhteellisen valkoisetkin.

basic_asu2
basic_asu1

Tämän asun kesäversio syntyy, kun jättää neuletakin kotiin ja heittää nahkarotsin roikkumaan laukun olkahihnasta. Itseasiassa viime kesänä viihdyin parhaiten ihan tavallisessa valkoisessa t-paidassa ja mustissa farkuissa.

basic_asu3
basic_asu4

Fendin aurinkolasit ovat luottoasusteeni. Mulle sopii vain tosi harvat aurinkolasimallit ja näiden ostamisen jälkeen en ole halunnut mitään muita enää käyttääkään. Itseasiassa lasien tilaamisen kanssa tuli pieni moga, että jos olet kiinnostunut ostamaan minulta tätä samaa mallia olevat ihanuudet, niin laitappa meiliä!

basic_asu5

T-paita – Bik Bok
Neuletakki – COS
Nahkatakki – Mango
Farkut – Zara
Aurinkolasit – Fendi
Tennarit – Reebok

basic_asu6
basic_asu7
Kuvat – Ida Hanhiniemi

Joinain päivinä on vaan parempi unohtaa kaikki turhat kikkailut ja pukea sellaiset vaatteet, joita ei tarvitse ollenkaan ajatella. Toisinaan taas tekee mieli säteillä ja pukeutua vaatekaapin upeimpaan mekkoon ja sekin on aika siistiä, eiks je?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *