*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia ja Aisti

Uusien Aisti-suihkugeelien tuoksuista tulee mieleen Suomen kesä ja luonto. Jäin hetkeksi miettimään menneiden kesien mökkireissuja, aamusaunaa ja yöllisiä uimareissuja. Kuumasta punoittavaa ihoa ja huikaisevan kylmää järvivettä. Mökillä on päästävä aina saunomaan, montakin kertaa päivässä. Aamusauna, ai vitsit!

Mietin peilityyntä järven pintaa, josta peilautuu taivas. Paljaita varpaita ja sääsken pistoista kutiavia pohkeita. Veden liplatusta laituria vasten, hassuja kukkaseppeleitä ja legendaarisia mökkivaatteita. Kaiholla muistelen kaikkia niitä kauniita, valoisia, mökillä vietettyjä kesäöitä – ja pikkutunneilla kerrottuja salaisuuksia.

aisti1aisti2

Aisti on lanseerannut kolme uutta suihkugeeliä, joihin on löytynyt inspiraatio Suomen luonnosta. Aisti-tuotteilla on  avainlippu merkkinä siitä, että ne valmistetaan täällä Suomessa.

Vihreä suihkugeeliputeli on nimeltään Poimulehden Pisara ja sisältää nimensä mukaisesti poimulehtiuutetta. Lumpeen Lumo löytyy sinisestä pullosta ja sen tuoksu on kaikista kolmesta raikkain. Kehäkukan Kulta -suihkugeeli on pakattu keltaiseen purkkiin, se tuoksuu näistä kolmesta makeimmalle. Näistä kolmesta mökkireissulle viemisiksi valitsisin Lumpeen Lumon, jonka raikas tuoksu sopii mökkisaunaan kuin nakutettu.

AISTI_suihkuraikas_netti2aisti3

Emmi, ihana suomineitokaiseni. Haaveilemme pääsevämme ensi kesänä yhdessä mökille lasten kanssa – ja ehkä jopa kaksinkin. Emmi on aikoinaan tutustuttanut meikäläisen Rauhaniemen kansankylpylään ja kannustanut ensimmäistä kertaa avantoonkin. Nautimme molemmat pitkän kaavan mukaan saunomisesta ja etenkin uimisesta.

AISTI_suihkuraikas_nettiaisti5aisti7

Emmin suosikki näistä Aistin suihkugeeleistä oli ”Poimulehden Pisara” – jonka hän sai kotiinviemisiksi. Juhannussuunnitelmat on vielä täysin auki ja voi olla, että viime tipassa sitten keksitään jotain. Tahtoisin niin kovasti päästä mökkeilemään, kaveriperheiden kanssa Vohlisaaressa vietetystä mökkijuhannuksesta on jäänyt niin kivat muistot.

aisti8

Naurattaa, kun ajattelen erästä Helsingissä tapaamaani naista ja tämän ystävää.  He eivät kykene  lähtemään Stadista kuulemma mihinkään, jo pelkästään päivän mittainen visiitti Espoossa saa hengityksen ahtaalle. Tampereesta ei pysty puhumaankaan, kovasti he tietenkin ihmettelivät kuinka minä voin asua siellä, kaukana kaikesta. Kerran toinen näistä leideistä oli kutsuttu mökille ja vasta perillä selvisi, että tarkoituksena oli jäädä yöksi, se vasta sos-tilanteen aiheuttikin.

Ihanat leidit, vaikka en voikaan yhtään heidän juttuihinsa samaistua – tai ehkä sen verran, että kyllä sieltä mökiltä on sitten ihan kiva palata sivistyksen sekä juoksevan veden ym. luksuksen pariin. Oletteko te yhtään mökki-ihmisiä, vai tarvitsetteko tekin astmapiipua, jos edes puhutaan mökkiviikonlopusta?

aisti9aisti11

Aisti-suihkugeelien myötä saa palasen Suomen ihanaa luontoa myös sinne kodin suihkukoppiin, joten arvon kaikkien halukkaiden kesken kaksi 40 euron arvoista pakettia Aisti-tuotteita! Osallitut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa pidätkö mökkeilystä eli oletko mökki-ihminen? Tosin, mökkilifeä rakastavat eivät kuitenkaan saa yhtään lisäarpaa ;) Arvontaan voi osallistua keskiviikkoiltaan 24.5.2017 asti.

-Maj

104 Comments

 1. Silja 21.5.2017

  Olen kyllä todellakin mökki-ihminen. Asumme maalla,mutta silti myös mökille täytyy päästä useita kertoja kesässä! On se vaan ihanaa ♥ Mökin rauhallista tunnelmaa ei voita mikään. Kesä, tule jo!

  Vastaa
 2. HannaF 21.5.2017

  Olen kyllä mökki-ihminen, tuntuu että vuosi vuodelta pidän mökkeilystä yhä enemmän :) Nyt etenkin tekisi mieli mennä mökille. Näissä kuvissa on ihana tunnelma!

  Vastaa
 3. Riina 21.5.2017

  Mökki-ihminen henkeen ja vereen! Valitettavasti mökki sijaitsee 600km päässä joten pääsemme nauttimaan mökkeilystä vain pari kertaa vuodessa

  Vastaa
 4. marika.t 21.5.2017

  En oo oikein mökki-ihminen eli en ainakaan ostaisi itselleni mökkiä. Ehkä jossain luxusmökissä viikonloppu pari menisi vuodessa :)

  Vastaa
 5. Elina.P 21.5.2017

  Mukana kivassa arvonnassa! En ole mökki-ihminen, jos mökiltä ei löydy sähköä, sisävessaa ja juoksevaa vettä ;)

  Vastaa
 6. Haaveilija 21.5.2017

  Todellakin olen! Mökkeily on ihan parasta ja erityisesti kesällä ihan lempparijuttu. Niin ihanaa taas kesällä mökkeillä, uida, saunoa ja grillata. Sitä ei voita mikään!:)

  Vastaa
 7. Laura 21.5.2017

  Rakastan mökkeilyä!

  Vastaa
 8. jennie 21.5.2017

  Kyllä olen! Vesi ja sähkö tosin ovat aika ehdottomat ainakin pidemmille mökkivisiiteille :)

  Vastaa
 9. Xeveliina 21.5.2017

  Mökkeily on taivaallista, jos mökillä on oma rauha, hiljaisuus ja järvi. Niin ja sähköt, suihku ja sisävessa! Eli mökki mukavuuksilla, kiitos!

  Vastaa
 10. Eerika 21.5.2017

  Kiireetön mökkielämä, sauna ja järvi! Voiko parempaa olla!

  Vastaa
 11. Kristiina 21.5.2017

  Kyllä ehdottomasti mökki-ihminen

  Vastaa
 12. Noora 21.5.2017

  Nuorempana olin aina mökillä enään en niinkään :)

  Vastaa
 13. Kaisa 21.5.2017

  Ehdottomasti mökki ihminen olen😍mökillä ihn parasta on paljain varpain kulkeminen❤

  Vastaa
 14. Piia 21.5.2017

  Mökkeily best! Meillä ei omaa mökkiä koskaan ollut, mutta vuokrattiin aina kesäisim mökki kun olin lapsi, ja noista reissuista on kyllä niin ihanat muistot :,)

  Vastaa
 15. Maisa 21.5.2017

  Todellakin olen! Paras kombo on kaupunkikoti ja lomamökki. Kesällä mökkeily on parasta! <3

  Vastaa
 16. M 21.5.2017

  Mää kyllä tykkään käydä mökillä. Toki menis varmaan ilman sähköä ja juoksevaa vettäkin mökillä, mutta onhan se kiva että on noi sähköt ja juokseva vesi. :D Tulevana kesänä pitää kyllä päästä kerran tai pari mökille, useammin ei oikein onnistu kun pitää niin monen ihmisen aikataulut saada natsaamaan yhteen. :)

  Vastaa
 17. Päivi 21.5.2017

  Henkeen ja vereen mökki-ihminen! Jos kotonakin helposti saunareissu venyy pariin tuntiin niin saati sitte mökillä missä voi pulahtaa järveen.

  Vastaa
 18. Vöpä 21.5.2017

  Mökki-ihminen kyllä! Kunhan lomat alkaa lähden taas :)

  Vastaa
 19. SSR 21.5.2017

  Mökki-ihminen olen, etenkin näin ulkomailla asuessa ikävöin Suomen luontoa ja mökkeilyä, ja sitä tuleekin aina Suomessa lomaillessa harrastettua!

  Vastaa
 20. Teija 21.5.2017

  Meillä on kesäkotina asuntovaunu ja tykkään myös perusmökkeilystä.

  Vastaa
 21. Hippu 21.5.2017

  Olen mökki-ihminen ja mukana arvonnassa!

  Vastaa
 22. Jessii 21.5.2017

  Olen aina ollut mökki-ihminen. Saunomista, uimista, laiturilla oloa. Kaikki ne kesän tuoksut ja äänet saavat mielen rentoutumaan.

  Vastaa
 23. Riikka 21.5.2017

  Viihdyn mökillä muutaman päivän. Sinne on mukava mennä hetkeksi rauhoittumaan ja rentoutumaan, mutta se riittää minulle. Pääsee ihan erilaiseen ympäristöön eli lähelle luontoa.

  Vastaa
 24. Satuj 21.5.2017

  Mökkielämä ja Suomen kesä, mikäs sen ihanampaa! Raikas järvivesi, ystävät ja yöttömät yöt, niistä koostuu kesän unohtumattomimmat hetket.

  Vastaa
 25. Maiju 21.5.2017

  Ihanan kesäisiä kuvia! Mökkeily on ihanaa, harmi kun ei ole omaa mökkiä, missä voisi kaikessa rauhassa köllötellä :)

  Vastaa
 26. Tanja 21.5.2017

  Asumme kovin mökkimäisessä ympäristössä. Joten kai sitten olen mökki-ihminen.

  Vastaa
 27. Susku 21.5.2017

  Mökki-ihminen joo! Paras keino rentoutua ja nauttia Suomen kesästä…ja hyttysistä. Rajansa silläkin, sillä muuten tulen mökkihöperöksi. Eli mökiltä on taas kiva palata ihmisten ilmoille.

  Vastaa
 28. Jennii 21.5.2017

  Pidän, liian harvoin vaan pääsee. :(

  Vastaa
 29. Minttu 21.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki-ihminen! Kaupungissa asuvana on ihana päästä mökille luonnon rauhaan ja hiljaisuuteen :) Mökillä saa kyllä ajan kulumaan, mutta lopulta on kiva päästä myös takaisin kotiin.

  Vastaa
 30. Suvi K. 21.5.2017

  Meillä oli kesämökki johon ei tullut hanavesiä, sisävessaa saatikka kunnollisia pesutiloja. Siinä oli omanlaisensa tunnelma. Nykyisin faija asuu omakotitalossa jossa sauna on omassa rakennuksessaan, vesi haetaan kaivosta ja ulkohuussissa käydään.

  Pidän siitä tunnelmasta kun oot 60km kaukana kaupungin hälinästä, keskellä korpea jossa liikkuu karhuja. Se tunnelma kun joudut oikeasti ahertamaan saadaksesi kylpyvettä, kahvin tekoa varten vettä, kiuas lämmitetään puulla ja grillataan kotitekoisella grillillä, se on omanlaisensa ihana kokemus, varsinkin kun kesä on lyhyt, niin mökillä tuli vietettyä kesäisin 3kk putkeen. Kun kotiin pääsi, olo oli alkuun tyhjä kunnes taas tottui että avaamalla hanan saat vettä, saunan saat päälle pyörittämällä kiukaasta nappulat päälle… miten helppoa se kaikki onkaan! Joten olen ehdottomasti mökki-ihminen henkeen ja vereen :-)

  Vastaa
 31. Paula 21.5.2017

  Kyllö, mökkeily on sopivissa määrin ihanaa!! :-)

  Vastaa
 32. pöllö 21.5.2017

  Ehdottomasti tykkään mökkeilystä, paljon!

  Vastaa
 33. Sonju 21.5.2017

  Ehdottimasti mökki-ihminen! Ja minulle mökkeily on juurikin tuota ulkohuussi-kannettava vesi-sähköttömyys-linjaa 😊 Se, että päivän askareet vievät aikansa ja niiden eteen saa tehdä työtä rentouttaa ja luo mökki tunnelman. Pesuaineet lähtisi juhannuksen mökkiviemisiksi mukaani 😊

  Vastaa
 34. Sirkku 21.5.2017

  Voi en kyllä ole mökki-ihminen vaan pidän ranta- ja kaupunkilomista. Mutta kerran kesällä mökkiviikonloppu ja savusauna on ehdottomasti parasta!

  Vastaa
 35. klaara 21.5.2017

  Kyllä nautin mökkeilystä sydämen pohjasta asti. Valitettavasti itselläni ei ole mökkiä mutta kavereilla ja sukulaisilla on, joten kyllä sitä pääsee muutaman kerran kesässä nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnon tuoksuista.

  Vastaa
 36. Kati 21.5.2017

  Mökkeilen mielelläni kerran pari kesässä mökkivieraana, omaa mökkiä en kaipaa. Oma puutarha riittää vallan hyvin.

  Vastaa
 37. MariN 21.5.2017

  Voi kyllä! Mökkeily on ihanaa, vapauttavaa ja rentouttavaa. Aina valmis mökkikutsuihin, oli sitten kodin mukavuudet tai ei.

  Vastaa
 38. sikkuralla 21.5.2017

  Pidän mökkeilystä, mikäli mökki ei ole aivan alkeellinen.

  Vastaa
 39. pimassou 21.5.2017

  Olen mökki-ihminen, vaikkei omaa mökkiä olekaan. On ihanaa päästä välillä sukulaisten mökeille tai vuokramökille. :)

  Vastaa
 40. SannaMi 21.5.2017

  Olen mökki-ihminen henkeen ja vereen :)

  Vastaa
 41. Sini 21.5.2017

  Olen kyllä mökki-ihminen. Tämän viikon lopun vietin mökillä maalaten seiniä siniharmaaksi ja myrkytellen voikukkia :)

  Vastaa
 42. P 21.5.2017

  Pidän mökkeilystä.

  Vastaa
 43. Anna 21.5.2017

  Viihdyn kyllä mökillä, mutta muutaman yön jälkeen on mukava palata ”sivistyksen” pariin. :)

  Vastaa
 44. Hainn 21.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki-ihminen! :) Valitettavasti omaa mökkiä ei ole, joten aina mökille päästessä siitä ottaa kaiken irti :)

  Vastaa
 45. Elina 21.5.2017

  Todellakin. Henkeen ja vereen!

  Vastaa
 46. Leena 21.5.2017

  Kyllä pidän. Omaa mökkiä en omista. Lapsuuden kodissa sauna joen rannalla on rauhan tyyssija.

  Vastaa
 47. Matsalikka 21.5.2017

  Kyllä olen! Mökkikuume on pahimmillaan, vielä ei ole päästy lähtemään töiden takia.

  Vastaa
 48. Outi 21.5.2017

  Mökki on paras paikka rentoutumiseen ❤️ Ehdottomasti mökki-ihminen siis!

  Vastaa
 49. Larppa 21.5.2017

  Mökkeily on ihanaa! Tykkään lämmittää saunaa ja kantaa vettä järvestä. Saunominen, uiminen ja grillaaminen ovat parasta mökkeilyssä.

  Vastaa
 50. Liisa 21.5.2017

  Inhoan romantisoituja mökkikuvitelmia. Mökit ovat työleirejä ja passauspaikkoja. Sähkö tulee aurinkopaneelista, kun säästäväisesti käyttää, vesi juoksee, kun akka jaksaa pumpata ja kantaa ämpäreitä, tiskit pestään ulkona hyttysten joukkohyökkäillessä. Kärpäset ja hyttyset eivät tiedä, että niiden kuuluu välttää tietyn sinisellä (maalikauppiaan tieto) maalattua ulkovessaa. Kaasupulloja pitää olla aina tuplaten jääkaapin yllättäen simahtaessa.

  Loppukesällä isäntä kehuu grillanneensa koko kesän. No kuka tahansa osaa pihvin/makkaran/sienen/ananaksen/sipulin kääntää, kun joku on ensin sortteerannut kaikki eteen.

  Tänä kesänä aion nauttia muutaman päivän joka viikko muiden mökeillä, kun oikea olkapääni on just leikattu ja kesä on pelkkää kuntoutusta kaupungissa. Ihanaaaa!!

  Vastaa
 51. Marianne 22.5.2017

  Mökkeily on kyllä ihanaa! :) meillä ei ole mökkiä, mutta tuttavien mökeillä vieraillaan aina silloin tällöin kesällä ja nautin siitä fiiliksestä kyllä ihan täysillä! Helsingin naisten kuvaus sai kyllä aikaan naurun hörähdyksiä :D kaikki ei toki mökkeilystä innostu.

  Vastaa
 52. Manta0 22.5.2017

  Mökkeily on parasta Suomen kesässä :)

  Vastaa
 53. liinail 22.5.2017

  Kyllä mökkeily on ihanaa ja rentouttavaa. :) Mutta olen nykyään aika city-ihminen :D

  Vastaa
 54. Irma 22.5.2017

  Pidän kovasti mökkeilystä eli mökki-ihminen olen ;)

  Vastaa
 55. MiiaJ 22.5.2017

  Kyllä olen mökki-ihminen! Meillä on onnekkaasti lähin mökki 30 min. ajomatkan päässä, joten lyhyempiä pyrähdyksiä on helppo tehdä useasti kesässä. Saunomista, uimista, ruoailua, rentoa oloa, ah!

  Vastaa
 56. Jennann 22.5.2017

  Rakastan mökkeilyä eli mökki-ihminen olen!:)

  Vastaa
 57. Jenni 22.5.2017

  Oon! Henkeen ja vereen. Just täällä kipuilen sen ajatuksen kanssa, että pääsee äitin mökille vasta juhannuksena matkaamaan! Murr, mikäs kesä tää tämmönen muka on!

  Vastaa
 58. Niina 22.5.2017

  Tykkään mökkeilystä, se on ihanan rentouttavaa.

  Vastaa
 59. Johanna 22.5.2017

  Ehdottomasti olen kyllä mökki-ihminen, mutten voisi kuvitella olevani esim. viikkoa putkeen mökillä, välillä tarvisi pieniä tärppejä esim. ihan lähikylän kesätorille tai kesäkirppikselle. Pahimpana hyttysaikana mökkeilystä ei nauti yhtä paljon, mutta muuten siinä on vaan taikaa; kiireettömyys, luonnon äänet ja tuoksut, upeat maisemat, totaalirentoutuminen. Ja se kun voi ihme runttuvehkeissä pomppia tukka takussa kukkia keräillen ja nokkoshiushoitoaineita väsäillen. :)

  Vastaa
 60. Ansku 22.5.2017

  Aiemmin en ollut mökki-ihminen, mutta nyt 3 vuoden aikana minustakin on sellainen kuoriutunut. Kun mahdollisuus on päästä nykyään mökille milloin vain omien aikataulujen, on tajunnut sen arvon :)

  Vastaa
 61. Hanna 22.5.2017

  En ole mökki-ihmisiä ainakaan, jos mökillä ei ole juoksevaa vettä, sähköä ja kunnon vessaa. :) Huussit ja luonnontilaisissa mökeissä juoksevat hämähäkit ovat kamalia. Rauhoittuminen hiljaisessa kesäillassa ja koko päivän jatkuva uiminen ovat kyllä ihania juttuja, joten minulle sopisi mökki kaikilla mukavuuksilla.

  Vastaa
 62. Sara 22.5.2017

  Todellakin! Harmiksi vaan en usein mökille ehdi.

  Vastaa
 63. Emmi 22.5.2017

  Olen mökki-ihminen! Rakastan mökin rauhaa ja hiljaisuutta, ihanaa vaihtelua arjen kiireiden keskelle. Parasta on istuskella illalla rantakalliolla ja katsella merelle.

  Vastaa
 64. Leija 22.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki-ihminen. Pian päästäänkin taas aloittamaan mökkikausi, ihanaa! Mökin rantasaunassa saa parhaat löylyt ja aamulla on ihana herätä lokkien ulvontaan. Tyttäreni 5v sanoi juuri yksi päivä että mökillä on kyllä kivaa, ei tarvi tehdä töitä ja saunaankin voi vaan mennä. :D

  Vastaa
 65. Jenni 22.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki ihminen! Rakastan mökillä sitä tunnelmaa ja rauhaa mikä sielä tulee. Vaikka ei olisi mitään tekemistä sielä niin ei ole silti tylsää vaan nauttii siitä rauhasta. Kalastusta odotan myös innolla ja että pääsee tekemään pihatöitä (itse asun luhtitalossa jossa ei ole omaa pihaa). Pienenä mökille meno oli sitä että pakko oli mennä mutta nykyään voisin koko kesän vaan viettää mökillä :)

  Vastaa
 66. Anna-mari 22.5.2017

  Mökki saunalla ja järveen pulahtamismahdollisuudella on parasta!! 😊

  Vastaa
 67. MarjaKoo 22.5.2017

  Olen kyllä, ihan parasta voimaantumista olla mökillä

  Vastaa
 68. JonnaKristiina 22.5.2017

  Mökki, sauna ja järvi kuuluvat minunkin kesään. Mukana arvonnassa. :)

  Vastaa
 69. Heli Heinonen 22.5.2017

  En ole mökki-ihminen, tykkään liikkua paikasta toiseen.

  Vastaa
 70. Nannaliini 22.5.2017

  Kyllä mökkeily kuuluu kesään :)

  Vastaa
 71. Rainbow Dash 22.5.2017

  Mökkeily on ihanaa! Varsinkin kauniilla säällä. :)

  Vastaa
 72. Elise H. 22.5.2017

  En ole koskaan ollut mökki-ihminen, viihdyn paremmin kaupungissa.

  Vastaa
 73. Sirke Laurikko 22.5.2017

  Rakastan mökkelyä! Meillä on oma mökki Keski-Suomessa, aivan järven rannassa. Erillisen rantasaunan lämmitämme kesäisin joka ilta, fiilistelemme ilta-aurinkoa ja uimme paljon. Päälle vielä kahvit ja maisemat! Jess

  Vastaa
 74. Jaana 22.5.2017

  Kyllä, pidän tosi paljon mökkielämästä kauniissa saaristossa 😃

  Vastaa
 75. Mari 22.5.2017

  Ehdottomasti mökki-ihmisiä!! Kesäiset rentoutumiset luonnonhelmassa ovat parhautta.

  Vastaa
 76. Sallinen 22.5.2017

  Omaa mökkiä ei ole, mutta olen kyllä mökki-ihminen. Lokkeilen toisten mökeillä :D

  Vastaa
 77. Laurapauliina 22.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki-ihminen! Ja nimenomaan kunnon mökkimeininki ilman sähköä ja juoksevaa vettä = parasta! <3

  Vastaa
 78. Ella 22.5.2017

  Mökkielämä on parasta!!!! :)

  Vastaa
 79. JennaOo 22.5.2017

  Rakastan mökkeilyä yli kaiken <3 Haaveissa olisi, että joskus vielä olisi pitkä kesäloma, jolloin saisi viettää paljon paljon aikaa mökillä yhdessä perheen kanssa :)

  Vastaa
 80. Eeva 22.5.2017

  Rakastan mökkeilyä 😊

  Vastaa
 81. Kata 22.5.2017

  Ehottomasti mökki-ihminen, vaikkei omaa mökkiä olekaan. Mutta onneksi saahaan lainata vanhempien mökkejä.

  Vastaa
 82. Anu 22.5.2017

  En tiennyt olevani mökki-ihminen, mutta löydettyäni miehen minusta kuoriutui sellainen. Nyt parin vuoden opettelun jälkeen menee jo kolmekin viikkoa ilman juoksevaa lämmintä vettä. Hetkittäin jopa huomaan nauttivani mökkielämästä.

  Vastaa
 83. Kepa 23.5.2017

  Raaaakastan mökkeilyä ja olisi kiva päästä sinne useamminkin kuin muutaman kerran kesässä :) Ainoastaan ötököistä en innostu…

  Vastaa
 84. titti 23.5.2017

  Mökki mukavuksilla kyllä kelpaisi, mutta en ehkä niin erähenkinen ole, että ilman juoksevaa vettä kovin kauan aikaa mökillä viihtyisin.

  Vastaa
 85. Virpi Heikkinen 23.5.2017

  Mönkijöitä ollaan!

  Vastaa
 86. Justiina 23.5.2017

  Olen mökki-ihminen henkeen ja vereen!<3

  Vastaa
 87. Sonde 23.5.2017

  Olen ehdottomasti mökki-ihminen ! <3 Omien ja miehen vanhempien mökeillä tulee käytyä melko usein ja se hiljaisuus on mahtavaa näin ison kaupungin keskustassa asuvalle. Muutenkin kaikki eräily on lähellä sydäntä, liekö nuoruuden partiovuosilla osuutta asiaan :D

  Vastaa
 88. anna s. 23.5.2017

  Mökkeily on ihanaa, ja se kyllä rentouttaa kiireisen arjen keskellä :)

  Vastaa
 89. Marika J 23.5.2017

  Ehdottomasti mökki-ihminen! Meidän perheessä oli tapana mökkeillä kesäisin, ja nyt jatkan samaa perinnettä oman lapsen kanssa 🌞🙂

  Vastaa
 90. Ilona 23.5.2017

  Todellakin oon! Lasken jo päiviä juhannuksen mökkeilyihin :D

  Vastaa
 91. Iida 23.5.2017

  Mökki ihminen ehdottomasti! Siinä on se oma fiilis ja rauha :) Lapsena se oli kesäisin parasta ja nyt on ihanaa katsoa kuinka oma lapsi nauttii samasta asiasta <3

  Vastaa
 92. Annika.J 23.5.2017

  Tykkään mökkeilystä todella paljon :)

  Vastaa
 93. Anna 23.5.2017

  mökkeily on ihan kivaa viikonlopun verran, jos on sähköä, juoksevaa vettä ja sisävessa… :-D

  Vastaa
 94. Riina 24.5.2017

  Mökki-ihminen, mutta mökissä saisi olla ainakin sisävessa ja mielellään astianpesukone ;)

  Vastaa
 95. Mari 24.5.2017

  Olen! Just viikonloppuna miehen kanssa haaveiltiin, että kunpa joskus olisi oma kesämökki järven rannalla. Toistaiseksi ollaan vielä jouduttu tyytymään vuokramökkeihin, mutta jospa se unelma omasta mökistä joskus kävisi toteen.

  Vastaa
 96. Susse 24.5.2017

  Olen todellakin mökki-ihminen. Lapsuuden kesät vietin aina suvun mökillä jota enää ei ole.. aina kun kesä lähestyy alan haaveilla jospa minulla olisi joskus oma mökki järven rannalla.

  Vastaa
 97. Bebene 24.5.2017

  Meillä ei ole mökkiä, mutta tykkään kyllä mökkeillä. Helpoimmalla pääsee, kun vuokraa mökin tarvittaessa :)

  Vastaa
 98. mette 24.5.2017

  Todella mökki-ihminen!<3

  Vastaa
 99. Helssunen 24.5.2017

  Mökkeily on kyllä kivaa, etenkin jos mukana on mukavaa ja samahenkistä porukkaa.

  Vastaa
 100. Marie 24.5.2017

  Mökkimökkimökki❤️❤️❤️
  Kamala kaipuu möksälle 😍

  Vastaa
 101. piitu 24.5.2017

  Pidän mutta meillä ei ole mökkiä, valitettavasti.

  Vastaa
 102. tiiu 24.5.2017

  Pidän vaikkei omaa mökkiä olekkaan. Vuokramökeillä ja tuttavien mökeillä on kuitenkin mukavan käydä.

  Vastaa
 103. sarita 24.5.2017

  Jo vain. Oma mökki on haaveissa :)

  Vastaa
 104. hilkka 25.5.2017

  Mökkeily on ihanaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *