Tämä kulunut viikko on ollut hyvä, jännää miten toisinaan on vahvempi usko siihen, että asioilla on tapana järjestyä, kun taas joskus pienetkin asiat saavat romahtelemaan. Mulla on riittänyt huumoria jotenkin tosi hyvin. Saatan olla helposti ärsyyntyvä tai turhaantuva tyyppi, jonka mielialat vaihtelevat vähän tuulen mukaan. Toissa yönä roskapussi oli jäänyt ulko-oven eteen ja linnut levitellyt roskat ympäriinsä, siitä aiheutuvaa kaaosta siivotessani mietin, että eipä tässä mitään. Mutta tunnistan kyllä, että toisessa hetkessä olisin saattanut ottaa vähän kuumaa, toki ihan turhaan kylläkin.

Joskus joku pienikin vastoinkäyminen on se ihan viimeinen pisara, siinä missä se sama juttu toisena päivänä vaan naurattaa. Kuitenkin; tällä viikolla olen ollut omalla mittapuullani pitkäpinnaisempi, enkä ole joutunut kiristelemään hampaitani. Olen ollut enemmän sellainen tyyppi, jonka seurassa itsekin viihtyisin. En tiedä, mistä se johtuu, mutta hyvä näin ja toivottavasti tämä olisi pysyvämpi mielentila.

superga_1
superga_2

Luin itsestäni juorun, missä minua sanottiin nihkeäksi muijaksi. Nyökyttelin ja nauroin, ihan totta sekin, ainakin välillä. Olen nyt tajunnut jotakin, joka saattaisi vaikuttaa yleiseen rentouteen; illalla voimien alkaessa käydä vähiin, olen tipauttanut hanskat käsistäni ja luovuttanut. Jos tärkeimmät on tehty, niin olen ajatellut ehtiväni jatkaa seuraavanakin päivänä.

On niitäkin viikkoja, kun vaan suorittaa asioita toisen perään, eikä malta levähtää – ja siitä ei taas ole kuulkaa kovinkaan pitkä matka pingottavaksi, nihkeäksi tyypiksi. Sellainen en tietenkään itse ikinä haluaisi olla, mutta siitä huolimatta varmaan tosi usein olen.

superga_4

Aurinkolasti – Fendi
Paitamekko – Zara
Laukku – LV
Korut – & Other stories
Kengät – Superga*saatu

superga_5
superga_6

Tällä viikolla nihkeä muija on onneksi tosiaan pysytellyt poissa kuvioista. Saisi mieluiten pysytellä koko kesän siellä siivouskaapissa. Näistä Riikan nappaamista kuvista ehkä saattaa välittyäkin fiilikset? Mitäs me kesämuijat, niin kaukana nihkeästä!

superga_7
superga_8
superga_9

Takana on muutenkin aikamoinen viikonloppu! Eilinen hujahti melkein kokonaan Helsingin jäähallissa Voimistelun mm-kisoja katsellessa. Tänään saatettiin tirauttaa vähän kyyneliäkin kun Viivin joukkue, Minetit Elite, voitti junnujen maailmanmestaruuden, onnea vielä tätäkin kautta Viivi-rakas!

-Maj

6 Comments

 1. Milla 28.5.2017

  <3

  Vastaa
 2. Leena-mummi 28.5.2017

  Upee saavutus Eliteltä, hyvä Tampere!

  Vastaa
 3. Katariina 29.5.2017

  Aivan ihanan kesäisiä kuvia ja olet kyllä uskomattoman kaunis! :) <3
  Onnea Minetit ja aurinkoista alkukesää! :)

  Vastaa
 4. Eve 29.5.2017

  Ompa kiva toi paitamekko! Sopii tuo väri sulle tosi kivasti. :-)
  Ja siis kyllä siellä jäähallissa kostui silmät itselläkin, ihan huikeeta! Onnittelut Minetit Elite!

  Vastaa
 5. inkkari 29.5.2017

  Silmät kostu telkkaria katselessakin ja hengitys unohtui:)

  Vastaa
 6. xGiuly 29.6.2017

  Hi, I love this outfit, the bag and the sneakers.
  Are those superga in leather? Did you wore them with no socks at all?
  Are leather superga worn with bare feet comfortable?
  Cheers :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *