Tänään en osaa ollenkaan pukea ajatuksiani sanoiksi. Se on kaikista ärsyttävintä kirjoittamisessa, kun päässä pyörii ajatuksia ja sanottavaa, mutta tekstin kirjoittamisesta ei tule mitään. En oikein malta istua paikoillani. Kesä tuntuu tuovan tullessaan niin paljon kaikkea jännää.

Eilen istuimme Lilla Robertsissa kuuntelemassa ystäväni Juulian uutta musiikkia ja yhden biisin myötä keskustelimme siitä tunteesta kun tulee itseään ikävä. Se on jännä fiilis, kun pitkän talven jälkeen kaikista toppakerroksista kuoriuduttuaan sitä alkaa ehkä olemaan vähän enemmän elossa? Joutuu oikein pohtimaan, että millainen tyyppi sitä oikeastaan olikaan? Kesäminä on kyllä niin erilainen ihminen, kuin se talvityyppi, joka pinnistelee kaamoksen kourissa, rämpien läpi loskaisimmat kuukaudet kohti kevättä.

 

all_black_every_1

Aurinkolasit – Fendi
Korut – H&M
Laukku – Rebecca Minkoff
Nahkatakki  ja paitamekko- Minimum
farkut – Zara
Kengät – H&M, moneen kertaan tuunatut

all_black_every_2

all_black_every_3all_black_every_4
all_black_every_5

Voi olla, että kesäfiiliksissä tekee myös mieli pukea jotain vähän värikkäämpääkin päälle? Tässä näin hurjana irrottelen itsekin punaisella laukulla  :D

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *