Parhaita ovat huolettomat kesäpäivät, sellaiset kun kotona käydään vaan pyörähtämässä. Eilen oli niin paljon kaikkea kivaa, ihan tavallista, hyvän mielen tekemistä. Auringon voimalla sitä jaksaakin ihan eri tavalla.

Ehdin tietokoneen näpyttelemisen lisäksi ottaa parit kuvat, lenkkeillä, käydä keskustassa bussilla, pyöräillä hakemaan lapset hoidosta – ja mentiin fillarilla vielä  kauppaan ja Samuelin futistreeneihinkin. Ilta-auringon paistellessa ajelin hakemaan postiin saapunutta pakettiani ja päätin hurauttaa keskustaan  moikkailemaan vanhempiani.

mutsifarkut1mutsifarkut2

Life is tricky baby, buy fluffy slippers.
Vaaleanpunaiset, pörröiset fliparit ja hyvällä tavalla huonosti istuvat mutsifarkut. Täydellinen kombo moneen tilanteeseen, sanoisinko?

mutsifarkut3mutsifarkut4

Naureskelin tuossa yksi päivä, että jos Instagram-feediini tupsahtaa vielä yksikin #cherryblossom -kuva, niin alan kiljumaan. No en kai tosissani, onhan vaaleanpunaisina hehkuvat kirsikkapuut superupeita, mutta toisaalta; niitä on nyt pari viikkoa fiilistelty kyllästymiseen saakka. Eilen repeilin huomatessani, että Tunturini kyljessä on kirsikkapuun oksa ja vieläpä täydessä kukassa vuoden jokaisena päivänä, joten otan sittenkin osaa tähän fiilistelyyn :D

mutsifarkut6

ymmärsin kunnolla vasta pari vuotta sitten, kuinka kätevää ja mielettömän ihanaa pyöräily on! Ylivieskassa ei busseja kulkenut, joten me fillaroitiin aina kaikkialle, joten taisin saada siitä tarpeekseni. Voisin pyöräillä joka paikaan, etenkin silloin kun aurinko paistaa ja lämpöä riittää ;)

-Maj

4 Comments

 1. Kesä 25.5.2017

  Mitä merkkiä ja mistä nuo sun fliparit on?

  Vastaa
  • Maj 25.5.2017

   Moikka! Tossut ovat merkkiä H&M :) <3

   Vastaa
 2. mari w 25.5.2017

  Hei farkuthan on ihan täydelliset! 😍 Mistä???

  Vastaa
  • Maj 25.5.2017

   Hahaa, no mäkin tykkään näistä farkuista, vaikka tuo malli ei aina ehkä ole se imartelevin, mutta tosiaan, Bik Bokista on vastaus kysymykseesi :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *