Laitetaan nyt vielä toinenkin  Samuelin asujuttu kehiin, koska bomber-takkikelit ovat juuri nyt parhaimmillaan! Tämä on mielestäni jo vähän isomman pojan asu ja vastaavaa takkia löytyy aikuisillekin.  Myös v-aukkoinen t-paita tekee 5-vuotiaan vähän vanhemman oloiseksi, mikä ei kylläkään ole varsinaisesti pyrkimykseni. Pidän silti näistä vaatteista tosi paljon, punaiset kengät ovat hauskat.

poikien tyyli1
poikien tyyli2

Bomber – H&M
Paita – Gugguu
Farkut – Mango
Kengät – Zara

poikien tyyli3

Kaikki vaatteet, farkkuja lukuunottamatta, on tänä keväänä hankittu eli niitä pitäisi löytyä vielä kaupoista. Lisäsin (ei kaupallisia) linkkejä tuohon yläpuolelle, Gugguun Wision t-paitaa on tarjolla kahdeksassa eri värissä, mutta mustasta on muutamia kokoja enää jäljellä,  juuri tätä 116 cm kokoa löytyy kyllä! Mangon farkut ovat toistaiseksi parhaimman malliset, mitä olen onnistunut löytämään. Haluaisin Samuelille vielä aavistuksen kapeammat farkut, mutta niitä on aika vaikea löytää, vaikka tyttöjenkin puolelta ollaan soviteltu.

poikien tyyli4
poikien tyyli5poikien tyyli6
Huomaatteko, että hän tähyilee jotain näissä kuvissa? Joku on nyt ihan selvästi hukassa!

poikien tyyli7

Hahaa, sieltähän se isä lopulta löytyi. Ymmärtänette varmaan miksi pitkänä liehuvat hiukset ja vihreä bomber ovat niin cool pojan mielestä?

Samuelissa on kyllä kieltämättä paljon isänsä piirteitä, mutta silti kun meidät laitetaan vierekkäin, niin Rebekka näyttää enemmän Miikalta ja Samuel minulta.

-Maj

4 Comments

 1. Milla 17.5.2017

  Ihana samppa!mäkin haluun bomberin!

  Vastaa
  • Maj 17.5.2017

   No, sitten vaan ostoksille! Bombereita on myynnissä nyt kaikkialla, tsekkasitko Cittarin mustan ja vaaleanpunaisen bomberin?

   Vastaa
 2. Tiina 17.5.2017

  Mulla ei ole kokemusta tuon merkin farkuista, joten en osaa verrata, mutta mä ostan slim-farkut meidän pojalle Popilta. Ne on tarpeeksi kapeat meidän hoikkeliinille jolle ei leveät farkut ylipäänsä edes sovi.

  Vastaa
  • Maj 17.5.2017

   Moro! Mä en olekaan tsekannut aikoihin Polarn O. Pyretin farkkuvalikoimaa, viimeksi en löytänyt sieltä tarpeeksi pillejä farkkuja, mutta siitä on kyllä aikaa jo. Kiitos vinkistä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *