*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & K-Citymarket

K-Citymarket on lanseerannut uuden mywear-vaatemalliston, josta löytyy vaatteita, alusvaatteita, asusteita ja kenkiä koko perheelle. Mywearin klassinen perusvalikoima täydentyy säännöllisesti uusilla väreillä, kuoseilla ja kausivaatteilla, kuten esimerkiksi tänä keväänä ilmestyneellä bomber-takilla. Koot eli mitoitus pysyy kuitenkin samana. Tarjolla on ajattomia käyttövaatteita, jotka on helppo napata matkaan kauppareissun yhteydessä.

 

mywear7

Mywearin tämän kevään malliston kivoin vaate on ehdottomasti klassinen bomber-takki, jota on saatavilla useammassa eri värissä. Vaaleanpunainen bomber löytyy myös tästä itselleni stailaamasta asusta. Alaosaksi valikoin merkin farkkuvalikoiman mustat pillifarkut.

mywear3mywear11
mywear2

Mywear-vaatteet ovat superhelppo vaihtoehto juurikin äitini kaltaisille ihmisille, jotka haluavat vaatteiden oston olevan mahdollisimman helppoa. Standardimitoituksen ansiosta riittää, että sovitat vain kerran selvittääksesi oikean koon ja jatkossa säästyt sovittelemiseltakin. Mywearin vaatteet ovat mukavia ja rentoja, monikäyttöisiä vaatteita.

mywear9
mywear4
mywear8

Vaatteet vastaavat hyvin kokoja, otin tarkoituksella bomberista normaalia isomman koon (M), että se olisi rento. Mustat pillifarkut ovat kokoa 36.

mywear1
mywear10

En itse varsinaisesti shoppaile marketista vaatteita, mutta joskus on käynyt niin, että kotikonnuilla vieraillessani olen huomannut tarvitsevani jotain tiettyä perusvaatetta, mitä en tietenkään ollut tajunnut pakata mukaani. Tarpeen ilmaantuessa olen turvautunut Cittariin, joka löytyy Ylivieskastakin, käytännössä vanhempieni naapurista.

Monet kerrat on ollut myös äkillinen tarve lasten asusteille sekä vaatteille. Muistan kiikuttaneeni ainakin kuravaatteita ja asusteita kassalle, sillä helpointa ne nyt vaan on napata mukaan ruokaostosreissun yhteydessä. Nykyään valikoimatkin alkavat olla marketeissa todella kattavia.

Onko viikonlopun ruokaostokset vielä tekemättä? Koukatkaahan ostokärryillänne K-Citymarketin vaateosastolle ja kertokaa mitä piditte mywearin vaatteista? Entä tykkäsittekö tästä itselleni stailamastani asusta?

Mukavaa viikoloppua kaikille,
Maj

1 Comment

  1. Outi Nordlund 25.6.2018

    Toivon, että mywear-vaatteisiin ei laiteta metallista mywear-merkkiä. Sen irrottaminen hankalaa, voi rikkoa vaatteen. Mikäli metallinen merkki irtoa vaikkapa pesukoneessa, ei varmaan hyvä asia!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *