Yhtenäkään keväänä ei ole varmasti ollut niin paljon puhetta säästä, kuin tässä lähiaikoina on ollut. Ymmärrän toki miksi, en ole varmasti ainoa, joka on kyllästynyt talvitakkeihin. Oma mielialani tuntuu vähän menevän ylös ja alas lämpömittarin kanssa samaan tahtiin. Vähiten kiinnostaa takatalvi, jota povataan alkavaksi heti huomenna, buu.

Tänään järjestelin innoissani terassia, toiveikkaana jo suunnittelin kesäkukkia ja yrtti-istutuksia, kyllä vaan! Haaveilen myös sellaisesta jalallisesta, yhdenistuttavasta riippukeinusta, ai vitsit sellainen olisi ihana.

Viime torstaina olin aika keväisessä asussa liikenteessä, otin Minimumin lempparinahkatakkini talviteloilta ja jätin culotteshousujen alta sukkikset pois + sujautin (supermukavat) avokkaat jalkaan. Olin kieltämättä ehkä vähän turhan optimistinen sään suhteen, sillä sain Helsingin reissulta kotiinviemisiksi nuhan, hupsista!

minumum1
minumum2
minimum3

Paita – Samsøe & Samsøe
Nahkatakki – Minimum
Aurinkolasit – Fendi
Housut – Zara
Laukku – LV
Kengät – COS

minimum5Kuvat – Arttu Mustonen

Kävimme torstaina kurkkaamassa mm. Balmuirin ensi syksyn mallistoa ja aaah, sieltä löytyy tähänkin asuun aivan täydellisesti sopiva huopahattu! Instagram Storiesin puolelta saatoittekin nähdä siitä pienen vilauksen?

Ja hei, toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti? Mun mielestä oli ihan parasta, kun ei oltu tehty juurikaan mitään suunnitelmia viikonlopuksi, taas tuli todettua, että spontaanit jutut ovat parhaimpia!

-Maj

3 Comments

 1. Rena 7.5.2017

  In love with the wonderful relaxed look with the culottes!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Leena-mummi 10.5.2017

  Oisko ihana vaihtaa nahkarotsiin jo, kevytuntsikka rules😵

  Vastaa
  • Maj 10.5.2017

   No mun mielestä todellakin olis – ja vielä parempaa ois, jos vois jättää takit narikkaan kokonaan :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *