No HELLO, miten ihanan aurinkoinen perjantai, ihanaa!  Toivottavasti sää pysyy samanlaisena koko viikonlopun, sillä meille on tulossa huomenna ystäviä kylään. Tarkoituksena on laittaa iltapäivällä hodaribaari pystyyn ja oleskella yhdessä rennosti.

Meidän terassi on aika suojaisa ja aurinko paistelee siihen aina iltaan saakka. Parina päivänä terdellä on pystynyt olemaan jo t-paita päällä – onhan sekin jo jotain? Viime vuonna tähän aikaa oli kesäkukat jo hankittu, mutta nyt ei ole vielä tarvinnut edes miettiä moista. Malttamattomana odotan pensasaitojen saavan vihreää väritystä, nurtsissa sentään on pientä viherrystä jo havaittavissa.

Terassi näyttää vihreänä paljon kivemmalta, istutan ruukkuihin muutamia yrttejä ja hankin muutamat kesäkukat nyt ainakin. Kysymys kuuluukin; koska ne kannattaa ostaa, niin että ne selviää yöt pihalla?

 

terassi1
terassi2
terassi3
terassi4

Jos huomenna vain suinkin tarkenee olla ulkona, niin kannan sisältä lisää tuoleja  ja vaikka vähän jotain vihreää terdelle. Asensin pari hassua paperikoristetta jo tuohon seinään, heti tuli vähän lisää tunnelmaa.

terassi5

Kesäkukkien hankinnan lisäksi meidän on ihan pakko käsitellä tuo ”lattia”, tai se lahoaa. Se oli jo viime kesän to do -listalla, mutta en osaa sanoa mitä tapahtui, ehkäpä oli niin  sateista joka päivä…?

Mitä tuumaatte tästä riipputuolista? Olisiko ihan hölmö? Asennemedian toimistolla on samantyyppinen tuoli ja se on mun lempipaikka. Riipputuolissa olisi niin ihana istuskella vaikka lueskelemassa kirjaa, jos vain saisin sen mahdutettua johonkin. Pienellä terassillamme on valkoisten tuolien ja pöydän lisäksi myös neljän hengen ruokailuryhmä ja grilli, joten se on suhteellisen täynnä jo nyt.

-Maj

1 Comment

  1. Maria 18.5.2017

    Uskaltauduin laittamaan kesäkukat nyt ulos kun ei ole enää luvattu yöpakkasia… pienellä riskillä siis mennään. Terassin käsittelyyn vinkki: Tikkurilan valtticolor plus, hyvä tuote ja vesiohenteinen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *