Lasten juhla-asut kesäksi taitavat olla nyt kondiksessa, koska löysin eilen Zarasta Rebekalle kengät, jotka sopivat nuden värisen laukun kanssa yhteen. Sampan superihanat mokkaiset loaferit löytyivät River Island -verkkokaupasta. River Islandilta olen joitain vaatteita joskus itselleni ostanut, mutta en ole koskaan aikaisemmin hoksannut katsella sieltä lastenvaatteita tai kenkiä.

poikienjuhlakengät1
poikienjuhlakengät2
poikienjuhlakengät3

Samuelin rusetti ja kaikki muut juhlakamppeet löytyivät H&M:ltä, itseasiassa ystäväni kyseli edellisen postauksen vaatteiden perään ja sattui vielä löytämään samat setit omille pojilleen. Taskuliina me vielä tarvitaan ja sitten voidaan järkätä pienten poikien pukukuvaukset. Jos etsiskelette pojille kenkiä niin tsekatkaahan ihmeessä River Island, Next, Zara ja H&M :)

Lasten kuvaileminen on ollut inspiroivaa, otin tällä viikolla Gugguulle kuvia eräästä aivan valloittavasta pienestä neidistä, tästä linkistä pääsette kurkistamaan, jos kiinnostaa. Sain juuri tällä viikolla kameraani uuden objektiivin ja ensi viikolla juttua Olympuksen kamerastani, mutta psttt… Magicpoksin lukijoille tarkoitettu alekoodi on jo nyt toiminnassa.

Ihanaa viikonloppua ja kiitokset edellisen postauksen vinkeistä, täällä sitä ollaan muina naisina Ahvenanmaalla!

-Maj

2 Comments

 1. Leena-mummi 3.6.2017

  Portailla istuva oli mun suosikki neitikuvista

  Vastaa
  • Maj 5.6.2017

   Kiitos leena! Mä tykkäsin kans niistä ”vihreistä” kuvista tosi paljon :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *