Käytiin tänään (vasta?!) hakemassa kotiin muutamia ulkokukkia Plantagenista. Meinaan nykyään aina seota kukkakaupoilla, tekisi mieli kuorruttaa koko koti erilaisilla kasveilla ja kukkasilla. Miikan mukana olo rauhoitti vähän shoppailujani ja loppujen lopuksi ostettiin aika maltillisesti, mutta eipä tuolta taida silti koskaan alle satasella päästä.

En jaksanut kauheasti meikkailla, mutta sen sijaan pukeuduin teeman mukaisesti kukkamekkoon. Pari vuotta sitten Mangosta ostettu mekko on edelleen aika kiva, se on täydellinen vaate huolettomiin kesäiltoihin.

kukkamuija2
kukkamuija1
kukkamuija3

Farkkutakki – NEUW
Mekko – Mango
Tennarit – Superga (saatu)

kukkamuija4
kukkamuija5
kukkamuija6

Kukkamekko on ainoa omistamani Off shoulder -vaate, mutta näissä kuvissa mekon yläosa näkyy vähän huonosti. Tässä postauksessa mekko näkyy vähän paremmin, kurkatkaapa  ja kertokaapa; korot vai lenkkarit?

-Maj

8 Comments

 1. Café noir 16.6.2017

  Lenkkarit, ehdottomasti :) Korkojen kanssa jotenkin liian ladylike. Mutta joka tapauksessa kauniin punainen mekko ja juuri sellainen mukavan rento.

  Vastaa
  • Maj 17.6.2017

   Mäkin sanoisin, että lenkkarit, jes!

   Vastaa
 2. Mari 16.6.2017

  Lenkkarit!
  Mutta mitä ostit?

  Vastaa
  • Maj 17.6.2017

   No laventelin ja kolme, joiden nimeä en tiedä xD Pitää ottaa terassilta muutamat kukkakuvat, niin joku fiksumpi osaa heittää ihan varmasti kukille oikeat nimet.

   Vastaa
 3. Tami 17.6.2017

  Molemmat hyvät mutta ikuisena lenkkarimuijana vastaan tottakai lenkkarit!!! Luin just muuten ton throwback postauksen olipas ihania kuvia! Olin 17 ku aloin lukemaan Magicpoksia ja täällä mää vieläki 22veenä pyörin! Toivottavasti saan pyöriä vielä pitkään, toisin sanoen elä ikinä lopeta bloggaamista ok? :D

  Vastaa
  • Maj 17.6.2017

   Kiitos <3 En kestä, että oot ollut messissä niin kauan :""") Ihana sä olet.

   Vastaa
 4. Päivi 17.6.2017

  Korkkari! Sopi kyllä molemmat.

  Vastaa
  • Maj 17.6.2017

   Jep, korkkareiden kanssa mekko on heti vähän naisellisempi ja juhlavampi!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *