Nyt kyllä täytyy myöntää, että tuntuu todella oudolta. Täällä sitä ollaan kotona muina naisina ja lapset ovat mummolassa vielä muutaman päivän. Olen kyllä tottunut menemään itsekseni, mutta tyhjä koti on aivan eri asia.

Eilen aamulla olin vielä Helsingissä palaverissa, mutta kotiin tullessani pyörin ympyrää ja aloin lopulta siivota keittiönkaappeja hämmennyksissäni. Olin saanut postissa kaksi siistiä lankakoria Mayn valikoimasta ja halusin tehdä niille tilaa keittiössä. Kaappien siivous on muuten ennenkin ollut se puuha, mihin ryhdyn lasten ollessa poissa kotoa.

mayn korit 1

Jaan tosi harvoin meidän keittiöstä kuvia, sillä en yksinkertaisesti pidä siitä yhtään ja toisaalta, kerran sain eräästä keittiöpostauksesta niin jäätäviä kommentteja, että ei ole huvittanut palata aiheeseen.

Koko keittiö tasoineen olivat alunperin paljon pahempia, taso oli ruskea ja se oli tehty kolmesta osasta, tiskiallas jatkui metallisena tiskipöytänä metrin verran jne. Vaihdoimme tason, hellan ja lavuaarit muuton yhteydessä, mutta edelleen mua häiritsee vähän kaapistot,  sillä en itse valitsisi niitä. En myöskään innostu loisteputkivaloista, mutta äh, keittiöremppa ei ole kuitenkaan ollut prioriteettilistamme ykkönen, sillä nyt kesäkuussa tuli täyteen kaksi vuotta tässä asunnossa.
mayn korit 2

No, mutta, it is what it is. Lankakorit ovat kuitenkin ihan superkivat, tuovat vähän toivottua kontrastia meidän valkoiseen keittiöön. Mayn korit on suunniteltu ja valmistettu täällä Suomessa ja niitä voi tietysti käyttää muuallakin kuin keittiössä. Korit ovat oivia kaikenlaisen tavaran säilömiseen, niitä löytyy useampaa eri kokoa ja suurinta lankakoria voisi käyttää vaikka aikakausilehtien säilyttämiseen tms. Lankakoreihin saa erikseen ostettua puiset aluset, ettei tavarat pujahda läpi, myös korkkikannet ovat aika kätevät.

mayn korit 3

Nautin tänään aamiaisen tuossa tasolla yksikseni, sateen ropinaa kunnellessani, tuli vähän haikea mieli. Kaiken viime viikon hässäkän jälkeen hiljaisuus on kyllä kieltämättä ihanaa, mutta vaatii totuttelua. Vaivauduin puristamaan appelsiineista mehuakin ja sen teen kyllä jatkossakin, oli niiin hyvää. Rakastan aamiaishetkeä yli kaiken, joten mielelläni näen vähän vaivaa sen eteen.

mayn korit 4Niin tohkeissani näpyttelin postausta ja unohdin mainita, että näissäkin kuvissa näkyvyät Arabian Tuokio-sarjan astiat on saatu osana meidän vuosiyhteistyötä.

Kieltämättä mietin itsekseni, että kun lapset tulevat kotiin, niin ihan varmana puristan heillekin appelsiinimehua, vaikka koko litran. 

-Maj

3 Comments

 1. Kesä 13.6.2017

  Minkä merkkinen ja mistä tuo sitruspuristin on ostettu?

  Vastaa
  • Maj 13.6.2017

   Moro! Voi apua, se on noin 15 vuotta vanha puristin, vekottimessa ei näy merkkiä ja ostopaikastakaan ei ole enää Miikalla muistikuvaa :D

   Vastaa
 2. Hanna 14.6.2017

  Eihän teidän keittiö näytä ollenkaan tyhmältä, tummat alakaapit vaikuttaa jopa tosi hienoilta! Mutta jos se ei ole omien haaveiden mukainen, niin eihän se vain ole, tietenkään. Meillä on myös rahasyistä uusimatta edellisten asukkaiden vähän romanttistyylinen (ja ihan vaan vanhanaikaistyylinen :D) keittiö, mutta jotenkin siihen on tottunut…

  Tiskipöytää on meilläkin vaikka kuinka, mutta se on kyllä vaan kätevää, kun voi huoletta loiskutella! En luopuis esim. kuivauskaapistakaan, vaikka se on ilmeisesti vähän out nykyisin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *