Musta mekko on kyllä sellainen jokapaikanhöylä! Näiden kuvien mekko mulla on ollut päällä avokkaiden kanssa rippijuhlissa ja nilkkureiden kanssa elokuvateatterissa. Talvellakin se menee sukkisten kanssa loistavasti. Mekossa on täydellinen helman pituus ja sen verran hihaa, että ei tarvitse miettiä mitään jakkua lämmikkeeksi – mutta ei siinä silti toisaalta tule liian kuumakaan. 

mekko1
mekko2
mekko3
mekko4

Mekko – Minimum
Kengät – Samsoe & Samsoe
Laukku – LV

mekko5

Mekko on Minimumin ja ostin sen hiljattain ihan Inchistä. Mekko näytti ihanalta myös tässä toisessakin värissä. Tovin kestäneen spekuloinnin jälkeen päädyin kuitenkin monikäyttöisempään mustaan.

Ja hei, tuo nyreä ilmeeni johtui leffaevääksi ostetun smoothien kaatumisesta. Automatkalla smoothie oli tosiaan kaatunut auton jalkatilassa ja tietenkin se oli valunut viimeistä pisaraan myöten kassin pohjalle. Äh, miten turhaa? Pienikin  harmitus on nähtävästi havaittavissa kuvista.

-Maj

2 Comments

 1. Martsa 23.6.2017

  Mekko sopii sinulle kylllä täydellisesti. Mikä koko sinulla on mekosta käytössä?

  Vastaa
  • Maj 23.6.2017

   Voi kiitos :) Mulla on s-koko – tai 36!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *