Nyt kerran kun sääret on vapautettu, niin puen housut seuraavan kerran vasta syksyllä, haha! Kesäsade ja sadekuurot ovat suloisia, kunhan vain koko kesä ei olisi pelkkää sadetta. Tänäänkin on ollut aivan ihana hellepäivä, mutta eilen täällä tuli vettä aivan kunnolla.

Pahimman kuuron aikaan oli lähdettävä hoitamaan asioita, joten sujautin jalkaan kumpparit ja vedin päälleni vielä sadetakin. Takaapäin katsottuna joku oli saattanut luulla, että olin vahingossa unohtanut housut kotiin :D

naisten sadeasut
sadetakki2
sadetakki3

Mekko – Asos
Sadetakki – Everest*
Kumisaappaat – Hunter *saatu

Hunter saappaat
sadetakki6
hunter women

En ole aikaisemmin edes tajunnut kuinka kelpo vaate simppeli sadetakki onkaan. Isoihin taskuihin sujahtaa kaikki tarvittavat tavarat, eikä käsilaukkua tarvita ollenkaan. Tyylikäs sadetakki toimii missä vaan, etenkin festareilla, päähän vaan hattu tai lippis, niin ei tarvitse stressata säästä.

Omistan muuten myös mustat pitkävartiset Hunterin saappaat, mutta nämä lyhyemmät ovat kätsymmät, helpompi säilyttää  ja sen niitä tulee käytettyäkin enemmän. Toivotaan nyt kumminkin, että eivät olisi kuitenkaan tämän kesän käytetyimmät jalkineet?

-Maj

 

5 Comments

 1. Rena 18.6.2017

  I do understand why you don’t like to wear pants in summer! The short Hunters a good solution. I own only the long version of the Hunter boots but I wear them constantly through the complete year.
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 21.6.2017

   Hi Rena, thanks for your comment. I have the long version of Hunter boots as well but I like the short ones even more. Have a nice summer time to you!

   Vastaa
 2. Riikka 19.6.2017

  Mulla olis pieni pyyntö, voisitko lisätä kiviin myös kuvauspaikan? Opettelen tuntemaan Tamperetta kunnolla (ehdottomasti lempikaupunkini Suomessa) ja olis kiva tietää missä kuvat on otettu <3

  Vastaa
  • Maj 21.6.2017

   Moikka Riikka! Mä voin lisätä kuvauspaikan, jos se sopii tekstiin tai tuntuu jotenkin luontevalta :)

   Vastaa
   • Riikka 22.6.2017

    Kiitti, se olis kiva:) lähinnä just tuollaisiin citykuviin, joissa näkyy ihania taloja, ei tietenkään sellaisiin missä olette kotona tai kyläs.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *