Pakkaaminen on mun inhokkihommaa, paljon mielummin vaikka siivoan koko kämpän, kuin pakkaan. Olen sellainen fiilispukeutuja, että on aivan mahdotonta etukäteen ennustaa millaisiin vaatteisiin haluan seuraavat pari päivää pukeutua. Yleensäkin tungen laukkuuni ihan vääränlaisia vaatteita ja ihan liikaa niitäkin.

Reissuun kannattaisi mielestäni pakata jo aikaisemmin hyväksi todetut vaateyhdistelmät ja olisihan se optimaalista, jos kaikki laukusta löytyvät ylä- ja alaosat voisi yhdistää keskenään. En silti tiedä mikä minuun oikein iskee kesken pakkaustouhun, sillä löydän kaapistani kaikkea ”tosi jännittävää” ja erilaista, jota uskon jostain syystä haluavani käyttää reissussa. Unohdan kokonaan, että joku vaate on varmasti jäänyt pitämättä syystä.

Tällä kertaa ajattelin olla fiksu ja selata vähän blogistani asuja, joissa olen viihtynyt ja samalla keräsin niitä kollaasiksi teidänkin nähtäväksenne.

magicpoks_asut1

Olen viihtynyt kesän viileimmät ja syksyn lämpimät päivät sekä tämän koko kevään joko nahka -tai bombertakissa. Nahkatakki nyt ainakin käy käytönnössä ihan kaikenlaiseen menoon ja sitä  voi käyttää kaikkien vaatteiden kanssa. Heitin Minimumin-rotsin päälleni tänne reissuun ja pakkasin ohuen bomberin laukkuun.

magicpoks_asut2

Väljät housut, niin lyhyillä kuin täyspitkilläkin lahkeilla ovat rennot, mutta myös siistit. Liehulahkeet ovat ehdottoman mukavat myös reissaamiseen, testattu on pitkillä lennoillakin.

magicpoks_asut3

Rakastan vaaleansinisiä Air Forcejani ja muutenkin vaaleansinistä väriä. Olen fiilistellyt   tätä Hálon mekkoa,  joka oli superupea Hannan päällä, vaikkakin hänen päällään kaikki vaatteet näyttävät aina vaan niin hyvältä! Oversize-farkkutakkini ja mutsifarkut ovat olleet myös kovassa käytössä tänä keväänä. Mikään näistä ei ole kuitenkaan ehkä superkäytännöllinen reissuvaate perhelomalle Ahvenanmaalle, joten kun pakkaamisesta oli puhettan niin; ei jatkoon.

magicpoks_asut4

Olen ollut hupparityttö jo 7. luokalta asti ja myös collegepaidat ovat olleet aina suosikkejani. Pitkissä collegetpaidoissa tai mekoissa tunnen oloni turvalliseksi ja  kylmemmällä säällä voi heittää vaan farkut alle. Päädyin pakkamaan laukkuuni mustan lyhyen collegepaidan, koska öö, en tiedä.

Lopputulemana mulla on laukussani nyt mustat liuhulahkeet, musta ja harmaa collegepaita ja musta nahkatakki, pari t-paitaa ja pillifarkut, eikä oikeastaan mitään sellaista missä tarkenisin kunnolla. Tai jos tarkenisin, niin en haluaisi juuri niitä vaatteita pukea päälleni. Otin mukaani sitten sen pienimmän nahkatakkini, minkä alle collegepaidat eivät oikein mahdu ja liehuhousutkaan eivät oikein ole täällä se juttu. No, eipä sitten mennyt taaskaan nappiin mun pakkaukset, vaikka kuinka yritin, kollaasit ja kaikki :D

Ehkä teillä on joku vähän parempi pakkausvinkki mulle heittää?

-Maj

2 Comments

 1. Rena 3.6.2017

  I think you have packed perfectly!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Päivi 4.6.2017

  Kivoja asuja!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *