Kotona ollaan ja matkaväsymys painaa päälle, eikä ajatus oikein kulje kunnolla enää tähän aikaan illasta, joten tyydyn laittamaan muutaman kuvan Ahvenanmaan reissultamme. Kiitos muuten vinkeistä, käytiin juuri teidän suosittelemissa paikoissa!

ahvenanmaa1
ahvenanmaa2
ahvenanmaa3
ahvenanmaa4
ahvenanmaa5
ahvenanmaa6
ahvenanmaa7

Ahvenanmaan Sundissa sijaitseva Kastelholman linna oli mieletön, viihdyttiin siellä käytännössä koko päivä. En ehkä etukäteen olisi osannut ajatella, että linna voisi edes olla niin vaikuttava, mutta olihan se vaan aivan huikea. Lapsetkin ihastuivat linnaan ja kierreltiin siellä ympäristössäkin monta tuntia, ihmeteltiin laiduntavia lampaita ja lueskeltiin tarinoita linnasta. Ja voitte kuvitella kuinka paljon pienillä tyypeillä riitti kysymyksiä?

Nyt tätä linnanneitoa kutsuu pitkästä aikaa oma sänky,
kauniita unia kaikille!

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *