Hei, vitsit mikä ihana kesäfiilis! Terveisiä täältä Ylivieskasta, aurinkokin paistelee meille pilvettömältä taivaalta. Meidän perhe on hajaantunut eri puolille Suomea, Miikalla on töitä, Rebekka lähti siskoni porukan kanssa asuntovaunuilemaan muutamaksi päiväksi – ja me tulimme eilen Samuelin kanssa kahdestaan junalla tänne vanhempieni luokse.

Nämä asukuvat on napattu tällä viikolla, kun bongattiin tuo laukkuun kivasti mätsäävä sitikka ;) Sama setti on kuitenkin ollut päälläni monet kerrat, viimeksi eilen.
Punainen väri on ollut pitkään poissa vaatekaapistani, ainoastaan kynsissä ja huulissa olen sitä käyttänyt. Punainen on kuitenkin tehnyt paluuta ensin mekon ja sitten laukun muodossa.

auto1

Takki – Minimum
Paita – Gina Tricot
hame – Samsoe & Samsoe (INCH” Store)
Laukku – Rebecca Minkoff
Kengät – Superga *saatu

auto2
auto3
auto4
auto5

Hameitakaan en ole ikuisuuteen käyttänyt, mutta taskullinen Samsoe & Samsoen hame on niin helppo ja rento. Toisaalta, sen kanssa voi yhdistää yhtä hyvin tennarit kuin korkkaritkin. Yhtä asiaa en ikinä haluaisia punaisena – autoa nimittäin! No, ehkä voisin kuvien punaisen  sitikan ottaa, mutta mielestäni musta on ainoa oikea auton väri!

-Maj

2 Comments

  1. ps 8.6.2017

    Jaa, mulle taas auton värillä ei ole mitään väliä, kunhan se on punainen!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *