Täällä ollaan jo ihan valmiina juhannuksen viettoon, tosin ei olla vieläkään ihan varmoja lähdetäänkö huomenna mökille vai ei. Täytyy katsoa säätä ja sen mukaan sitä sitten mennään tai ollaan menemättä. Samuel on treenannut juhannuksen kroketti -ja muita pelejä varten, hänen alter egonsa ”Samuel Pirkkala” kuulemma päihittää kaikki, haha!

Tänään hoidettiin lasten kanssa pois alta kaikki kauppareissut ja pyörähdettiin alennusmyynneilläkin, ne kun alkavat vuosi vuodelta vaan aikaisemmin. Mangosta löytyy aina parhaat alejutut lapsille. Vaikka hyllyt alkoivat olla jo suhteellisen tyhjinä niin kannattaa silti käydä pyörähtämässä.

 

juhannuksenviettoon1
juhannuksenviettoon2juhannuksenviettoon3

Rebekka
Takki – H&M
Paita – Mango
Housut, laukku ja kengät – Zara

Samuel
Paita ja shortsit – Mango
Reppu – Lindex
Tennarit – Converse

 

juhannuksenviettoon4juhannuksenviettoon5

Voittamaton Samuel Pirkkala. En kestä. Rebekalla on muuten näissä kuvissa päällä Samuelin takki ja Samuelilla jalassa Rebekan vanhat kengät. Jännä nähdä saako Samuel jossain vaiheessa Rebekan kiinni pituudessa.

juhannuksenviettoon6

Tämä päivä oli erityisen hyvä, ollaan oltu menossa aamusta iltaan, mutta meininki on silti pysynyt rentona. Välillä sitä oikein havahtuu huomaamaan, että vitsit miten huippua seuraa omat lapset ovatkaan, jutut on hauskoja ja välillä tosi oivaltaviakin.

Kaiken lisäksi aamulla posti toi hyviä uutisia, Rebekka pääsi Sara Hilden -akatemian kuvataidekouluun. Aikaisemmin keväällä oli pääsykokeet ja ennakkotehtävät, joten tyttöä tietenkin vähän jännitti miten käy.

-Maj

4 Comments

 1. Maiju 23.6.2017

  Teidän lapset on aina niin kivasti puettuja 😊 ovatko he muuten jo itse tarkkoja vaatevalinnoista? Mukavaa juhannusta! Blogiasi on kiva seurata!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2017

   Voi kiitos Maiju, ihana kuulla! Samuel ei juurikaan välitä vaatteista mitään, mutta Rebekka on ihan toista maata, hän on tosi tarkka kaikesta. Meillä mä vastaan melkeinpä kaikista vaatehankinnoista, saatan antaa Reben kuitenkin itse valita vaikka muutamasta vaihtoehdosta. Tykkään myös käydä ostoksilla lasten kanssa, niin vaatteet saa samalla sovitettua, eikä tarvitse lähteä palauttelemaan ;)

   Vastaa
 2. Leena-mummi 23.6.2017

  Hienoo Rebekka!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2017

   Jee, kiitos! Rebe on ihan tohkeissaan <3__<3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *