Oletteko käyneet katselemassa auringonlaskua Näsinpuistosta? Se on kaunis paikka ja olisi vieläkin kivempi ilman kaikkia niitä humalaisia ihmisiä, jotka uhkarohkeasti tasapainoileivat siinä muurilla. Viime kesänä jengi pyöri siellä nenät kiinni puhelimissa, vieläköhän jostain löytyy Pokemonien metsästäjiä? Lämmin suositus myös Rauhikselle, sinne vaan laiturille kuuntelemaan laineiden liplatusta ja ihmettelemään pimenevää iltaa.

Rantsukelit ovat pysytelleet poissa ja kaikki tekemiseni on ollut spontaanimpaa kuin aikoihin. Olen ollut Sitkossa kolme kertaa parin viikon aikana, juhlinut hyvän ystäväni babyshowereissa, ajellut autolla ympäriinsä. Käynyt lenkillä myöhään illalla, pelannut petanqueta Samuelin keksimillä säännöillä ja saanut maailman siisteimmän ystävyyskorun. Ja tietenkin fiilistellyt Karri-Koiran uutta ”päästä mut sisään” -biisiä.

jäätelökesä1
jäätelökesä2
jäätelökesä4
jäätelökesä3
jäätelökesä5
Kookosjätskiä ei löydy kioskeilta, mutta kirsikkakin kelpaa hätätapauksessa. Odotellaan toiveikkaina vielä lämpimiä kesäpäiviä ja jos niitä ei kuulu, niin näinkin on ihan hyvä. 

Ihanaa viikonloppua,
Maj

2 Comments

 1. Maikki 24.7.2017

  Ihana tunnelma välittyy kuvista :) Kaunis hame, onko mistä ostettu?

  Vastaa
  • Maj 24.7.2017

   Kiitos, hame on H&M:stä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *