Kalajoki voittaa aina yhden Yyterin, eikö vaan? ;) Haha, ei kai, molemmilla mestoilla on päästävä käymään vähintään kerran kesässä, ihan mahtavia paikkoja. Vuosi vuodelta olen selvästi alkanut enemmän fiilistelemään sellaisia juttuja, kuin vaikkapa luonto. Kuulostaapa hassulta.

Pysähtelen ihailemaan hienoja näkymiä, oli se sitten rypsipelto, louhos tai mikä tahansa. Tuntuu, että pystyisin vaan tuntitolkulla tuijottamaan kaunista maisemaa, se pysäyttää ajatukset ja siitä saa tietynlaista mielenrauhaa. Ennen oli kai niin kiire jatkaa matkaa tai asiat oli enemmän itsestäänselvyyksiä, enpä tiedä.

 

kalajoen hiekat1
kalajoen hiekat2
kalajoen hiekat3
kalajoen hiekat4
kalajoen hiekat5
kalajoen hiekat6

Olisi ollut ihana tönöttää tuossa hiekassa auringon laskuun asti, mutta mukana oli myös kaksi pientä tyyppiä, jotka eivät vielä ihan ole kanssani samoilla leveleillä :D Samuel halusi, että hänet nostetaan ylösalaisin, että hiekat tippuu taskuista. Hiekkaa, sitä on sitten kaikkialla, vieläkin. 

-Maj

Niin, kiitos vielä synttärionnitteluista. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *